• Lacta σοκολατα γαλακτος 270gr, big time
  • Lacta σοκολατα γαλακτος 270gr, big time

Lacta σοκολατα γαλακτος 270gr, big time

Η Lacta σοκολάτα γάλακτος 270gr είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή της γεύση και την κρεμώδη υφή, σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να λιώνετε σε μια θάλασσα γάλακτος. Αφεθείτε στη γεύση της Lacta και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρει. Μην αφήσετε την ευκαιρία να πάει χαμένη - αποκτήστε τη Lacta σήμερα και αφήστε τη γλυκιά γεύση της να σας κερδίσει!
33447
7622201732998
4,28 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns κρεμαστρα κουζινας 2τεμ

Η κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην τακτοποίηση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο και λειτουργικό σχεδιασμό της, προσφέρει άνετη και πρακτική αποθήκευση για τα μαγειρικά σκεύη και τα σκεύη μαγειρέματος σας. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ η εύκολη τοποθέτηση της την καθιστά ιδανική για κάθε κουζίνα. Αποκτήστε τώρα την κρεμάστρα κουζίνας Tns 2τεμ και μεταμορφώστε τον χώρο σας με στυλ και ?
Τιμή 1,08 €

Κυκλωψ καλαθι οβαλ με μανταλακια 24τεμ

Ανανεωμένος σχεδιασμός και εξαιρετική ποιότητα! Το Κυκλωψ καλάθι οβάλ με μανταλάκια 24 τεμάχια είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας εκδρομή. Ελαφρύ, ανθεκτικό και ευέλικτο, θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε τα προσωπικά σας αντικείμενα με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα μας!
Τιμή 2,48 €

Tns καφεκουτι μεταλικο στρογγυλο 9x9x13cm 828m-108

Το Tns καφεκουτι μεταλικό στρογγυλό 9x9x13cm 828m-108 είναι ο τέλειος τρόπος για να αποθηκεύσετε τον αγαπημένο σας καφέ. Με το μοντέρνο και κομψό design του, θα δώσει μια ιδιαίτερη νότα στην κουζίνα σας. Είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και στυλ στον χώρο τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα Tns καφεκουτί μεταλλικό στρογγυλό για να απολαμβάνετε τον καφέ σας με στυλ και ποιότητα.
Τιμή 1,13 €

Proderm υγρο πιατων 500ml

Το Proderm υγρό πιάτων 500ml είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί τα πιάτα της λαμπερά και καθαρά. Η μοναδική του σύνθεση απομακρύνει αποτελεσματικά τα λίπη και τις λεκέδες, ενώ παράλληλα προστατεύει τα χέρια σας από την ξηρότητα. Με το Proderm υγρό πιάτων η καθημερινή σας φροντίδα των πιάτων θα γίνει μια ευχάριστη εμπειρία!
Τιμή 2,50 €

ΠΟΤΙΣΤΗΡΙ 12lit - (ΝΕΟ)

Ανανεωμένο ποτιστήρι 12 λίτρων για όλους τους κήπους και τις αυλές σας. Με τη νέα τεχνολογία που εφαρμόζεται, εξασφαλίζετε ομοιόμορφη ποτίσματος και εξοικονόμηση χρόνου. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τον κήπο σας σε όλο του το μεγαλείο!
Τιμή 4,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Axe αποσμητικό σώματος spray adrenalin 150ml

Το Axe body spray Adrenalin 150ml είναι ένα από τα πιο δυνατά αρώματα που έχετε δοκιμάσει ποτέ. Με μια μόνο ψεκασιά, θα νιώσετε την ενέργεια και τη δύναμη να σας συνοδεύουν όλη μέρα. Η φρουτώδης νότα του αρώματος θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αγοράστε το τώρα και αφήστε το Axe body spray Adrenalin 150ml να σας κάνει να αισθάνεστε ακαταμάχητους κάθε μέρα.
Τιμή 2,56 €

Φακελος κουμπι α4 κίτρινος

Ο φάκελος κουμπί Α4 με ετικέτα της εταιρίας είναι η τέλεια επιλογή για την οργάνωση και την προβολή των εγγράφων σας. Με το εντυπωσιακό σχεδιασμό του και την προσεγμένη κατασκευή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε επαγγελματική σας εμφάνιση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα κάνει την καθημερινότητά σας πιο οργανωμένη και εντυπωσιακή.
Τιμή 0,35 €
Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg
Περιορισμένη προσφορά!

Αλλατίνη αλεύρι για όλες τις χρήσεις 3x1kg

Το σιτάρι είναι από τους πιο διαδεδομένους αλλά και από τους πιο πολυτιμότερους δημητριακούς καρπούς. Αποτελεί βασικό στοιχείο της διατροφής μας και βρίσκεται στη βάση της διατροφικής πυραμίδας. Η επιλογή των κατάλληλων ποικιλιών σιταριού προσδίδει στο Αλεύρι Αλλατίνη εξαιρετική ποιότητα καθιστώντας το ιδανικό για όλες τις χρήσεις. Από εμάς που μας εμπιστεύεστε χρόνια τώρα, για εσάς που ξέρετε να προσφέρετε φροντίδα και ζεστασιά στα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Κανονική τιμή 5,23 € Τιμή 3,28 €
  • -1,95 €
  • -1,95 €

Meditrast γάντια νιτριλίου μαύρα χωρίς πούδρα S 100τεμ

Τα μαύρα γάντια νιτριλίου Meditrast είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ποιότητα και προστασία στο χώρο εργασίας τους. Με την ανθεκτικότητα και την άνεση που προσφέρουν, θα αισθάνεστε ασφαλείς και άνετοι καθ' όλη τη διάρκεια της χρήσης τους. Αποκτήστε τα τώρα σε μεγέθη S, M, L, XL και διασφαλίστε την προστασία σας σε κάθε εργασιακό περιβάλλον!

Τιμή 3,31 €

Always maxi night σερβιέτες profresh 9τεμ

Η σερβιέτα Always Maxi Night σας χαρίζει αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Προσφέρει προστασία από διαρροές και οσμές, χάρη στο προσεγμένο σχήμα της (φαρδιά στο κέντρο και ακόμη φαρδύτερη στα άκρα) και το υλικό της που εξουδετερώνει τις οσμές.

Τιμή 2,09 €