• Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr κινοα λαχανικων
  • Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr κινοα λαχανικων

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr κινοα λαχανικων

Δοκιμάστε το Τυρολεζα ετοιμο γεύμα 300gr με κινόα και λαχανικά για μια γευστική και θρεπτική εμπειρία. Απολαύστε το υγιεινό γεύμα που σας προσφέρει η εταιρία μας και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του!
33403
5200325412495
2,75 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΟΤΗΡΙ ΣΑΜΠΑΝΙΑΣ ΜΑΥΡΟ 180ml - (GC-30)

Το ποτήρι σαμπάνιας μαύρο 180ml (GC-30) είναι η τέλεια επιλογή για κάθε ειδική περίσταση. Με το μοντέρνο μαύρο χρώμα του και την κομψή σχεδίασή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, είναι ανθεκτικό και ιδανικό για κάθε είδους ποτό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια που σας αξίζει!
Τιμή 3,30 €

Τυρολεζα ετοιμο γευμα 300gr πλιγουρι λαχανικων

Ανακαλύψτε την απόλαυση του νόστιμου Τυρολέζα ετοιμού γεύματος 300gr πλιγούρι λαχανικών από την εταιρία μας. Με φρέσκα υλικά και πλούσια γεύση, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στον πειρασμό να το αποκτήσετε.
Τιμή 1,81 €

Ποτηρι σφηνακι κρυσταλ 4 cl 40τεμ

Ένα κομψό ποτήρι σφηνάκι κρυστάλλου 4 cl 40 τεμαχίων που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο ποτό σας. Κομψό, λεπτό και λαμπερό, αυτό το ποτήρι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Ιδανικό για εσπρέσο, σβησίματα, σφηνάκια και άλλα αγαπημένα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 1,21 €

Βιολεν δολωμα 100gr, κυβοι ποντικια

Το Βιολεν δόλωμα 100gr είναι η ιδανική επιλογή για να εξουδετερώσετε τα ποντίκια στον χώρο σας. Με τους κυβούς ποντικιών της εταιρίας μας, θα αποχαιρετήσετε το πρόβλημα των ενοχλητικών επισκεπτών σας. Αποκτήστε το Βιολεν δόλωμα τώρα και απολαύστε έναν χώρο απαλλαγμένο από ποντίκια.
Τιμή 3,04 €

Κορυφαία προϊόντα

Lux-Plast ποτήρι ελληνικού καφέ No501 λευκό 130ml 50τεμ

Το ποτήρι ελληνικού καφέ Lux-Plast No501 είναι λευκό χρώμα, με χωρητικότητα 130ml και πακέτο 50 τεμαχίων. Ιδανικό για να απολαμβάνετε τον αγαπημένο σας ελληνικό καφέ με άνεση και στυλ.

Τιμή 0,44 €

Κύπελο λευκό χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ

Το λευκό κύπελο χωρίς καπάκι 240gr 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και μοντέρνο design, αυτό το κύπελο θα κάνει την καθημερινή σας κούπα καφέ πιο απολαυστική από ποτέ. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ και απολαύστε κάθε στιγμή της ημέρας με στυλ!
Τιμή 1,68 €

Soft μαλακτικό ρούχων maggic passion 30μεζ 750ml

Το συμπυκνωμένο μαλακτικό ρούχων της Soft εισχωρεί και μαλακώνει τις ίνες των υφασμάτων, με αποτέλεσμα να μην τσακίζουν, μειώνει τον στατικό ηλεκτρισμό, προσφέρει απαλά ρούχα, διευκολύνει τη διαδικασία του σιδερώματος και συμβάλλει στη διατήρηση των υφασμάτων.

Τιμή 1,34 €