• ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.
  • ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.

ΚΑΝΔΥΛΑΣ ΤΑΧΙΝΙ ΛΕΜΟΝΙ 300gr.

49498
5202451020575
4,26 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Τσαντα ψητοπωλειου νο 40 10kg

Η τσάντα ψητοπωλείου νο 40 10kg είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε επαγγελματία του ψητοπωλείου. Με την ανθεκτική κατασκευή της και τη μεγάλη χωρητικότητά της, μπορείτε να μεταφέρετε άνετα όλα τα προϊόντα σας με ασφάλεια και άνεση. Αποκτήστε τώρα τη δική σας τσάντα ψητοπωλείου και εντυπωσιάστε τους πελάτες σας με το επαγγελματικό σας εμφάνιση και την αξιοπιστία σας.
Τιμή 39,72 €

PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (1-3 ΕΤΩΝ)

Το PRODERM ΣΑΜΠΟΥΑΝ & ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 400ml - (1-3 ΕΤΩΝ) είναι ιδανικό για την απαλή φροντίδα του δέρματος των μικρών μας φίλων. Με φυσικά συστατικά και ειδικά σχεδιασμένο για την ευαίσθητη επιδερμίδα των παιδιών, αφήνει το δέρμα απαλό, ενυδατωμένο και με ένα αίσθημα φρεσκάδας που διαρκεί. Αφήστε το PRODERM να φροντίσει το δέρμα του παιδιού σας με ασφάλεια και φροντίδα.
Τιμή 3,89 €

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων black velvet 28μεζ 1,4lt

Το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυρά που αναζητά την τέλεια φροντίδα των ρούχων της. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αφήνει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και την φθορά. Αποκτήστε το SKIP ΥΓΡΟ 28μεζ. (1,40 lit) - (BLACK VELVET) τώρα και απολαύστε την άριστη ποιότητα που προσφέρει!
Τιμή 5,28 €

Κορυφαία προϊόντα

Μπαρμπα Γιάννης παντζάρι σαλάτα 700gr

Το παντζάρι είναι ένα λαχανικό με χαρακτηριστικό βαθύ κόκκινο χρώμα και γλυκιά, εδάφινη γεύση. Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική και στη διατροφή για το χρώμα, τη γεύση και τα οφέλη του για την υγεία. Είναι πλούσιο σε διάφορες βιταμίνες, μέταλλα και αντιοξειδωτικά.

Τιμή 2,54 €

Ήλιος κανέλα τριμμένη 35gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,33 €

Korona μπισκότα digestive με 0% ζάχαρη 120gr

Τα Korona μπισκότα digestive είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή και νόστιμη λύση. Με το 0% ζάχαρη, αποτελούν το τέλειο σνακ για κάθε ώρα της ημέρας. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Korona μπισκότα digestive 120gr!
Τιμή 0,83 €

Tesori κρέμα σώματος muschio bianco 300ml

Κρέμα σώματος με ωραίο άρωμα, ιδανική για να προστατεύει το δέρμα και να το διατηρεί ενυδατωμένο και απαλό κατά τη διάρκεια όλης της ημέρας.

Τιμή 6,43 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Τιμή 1,29 €