• Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005
  • Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Παγοδοχειο φ9,5cm υ9,5cm ιβ005

Ανανεωτικό παγοδοχείο με μοντέρνο σχεδιασμό και ιδανικό μέγεθος για κάθε ψυγείο. Διατηρεί τον πάγο σας ανανεωμένο και δροσερό για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε οικιακή κουζίνα και για κάθε επαγγελματική χρήση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε δροσερά ποτά όλη μέρα!
33397
8904002731691
4,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΓΛΑΣΤΡΑΚΙ ΜΕ ΦΥΤΟ Νο15

Αναβαθμίστε τον κήπο σας με το πλαστικό γλαστράκι Νο15 με φυτό! Με μοναδικό design και υψηλή ποιότητα, αυτό το γλαστράκι θα δώσει έναν αέρα φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αγοράστε το τώρα και δημιουργήστε έναν μοναδικό και ζωντανό κήπο που θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη!
Τιμή 3,01 €

MIGLIOR ΓΑΤΟΤΡΟΦΗ ΚΡΟΚΕΤΑ 2kg - (ΣΟΛΟΜΟ)

Η Miglior γατοτροφή κροκέτα 2kg με γεύση σολομός είναι η ιδανική επιλογή για τη διατροφή της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα συστατικών και πλούσια σε θρεπτικά συστατικά, αυτή η γατοτροφή θα προσφέρει στο κατοικίδιό σας ό,τι χρειάζεται για μια υγιή ζωή. Αφήστε τη γάτα σας να απολαύσει τη μοναδική γεύση του σολομού και απολαύστε την ευχαρίστηση της ικανοποίησης των διατροφικών της αναγκών.
Τιμή 4,64 €

Toshiba λαμπα led n_std α60 e27 4,7w 4000k

Η λάμπα LED Toshiba n_std α60 e27 4,7w 4000k είναι η ιδανική επιλογή για να φωτίσετε το χώρο σας με φυσικό και φιλικό προς το περιβάλλον φως. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και την εξαιρετική απόδοση, αυτή η λάμπα θα σας προσφέρει φωτεινότητα και εξοικονόμηση ενέργειας για πολλά χρόνια. Αποκτήστε την τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 1,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Βίκος σόδα 6x330ml

Μετά από έρευνες δύο ετών, έχοντας διασφαλίσει τη δυνατότητα παραγωγής, και διαθέτοντας τα απαραίτητα επενδυτικά κεφάλαια, η ΒΙΚΟΣ αποφάσισε την είσοδό της στα αναψυκτικά, παρουσιάζοντας τη μοναδική σειρά της κατηγορίας με φυσικό μεταλλικό νερό.

Τιμή 1,69 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με λάιμ & καρύδα 250ml

Γαλάκτωμα σώματος, εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό εκχύλισμα καρύδας. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 3,68 €

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Αυθεντικά ελληνική, παράγεται από τις εκλεκτές ελληνικές ποικιλίες σταφυλιών Σαββατιανό και Ροδίτης. Η προσθήκη μικρής ποσότητας από ρετσίνι πεύκου, κατά τη ζύμωση, δίνει τη χαρακτηριστική γεύση ρετσίνας, αφήνοντας ταυτόχρονα να αναδειχθούν και τα φρουτώδη αρώματα των ποικιλιών.

Τιμή 8,36 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με λεμόνι 60τεμ

Τα Dettol Υγρά Μαντηλάκια 32s Power Citrus είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρείτε την υγιεινή σας σε υψηλά επίπεδα. Με την αναζωογονητική αρωματική νότα του citrus, αφήνουν το δέρμα σας φρέσκο και καθαρό. Είναι βολικά συσκευασμένα σε πρακτική συσκευασία 32 τεμαχίων, ώστε να μπορείτε να τα έχετε πάντα μαζί σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της καθαριότητας και φρεσκάδας κάθε στιγμή της ημέρας.
Τιμή 1,50 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €