• ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ
  • ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ

ΞΥΛΙΝΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΠΑΓΩΤΟΥ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΣ 100ΤΜΧ

48999
5202054469856
1,60 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου + καπακι 750ml -50τεμ μαυρο

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για το μαγείρεμα σας με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την ευκολία χρήσης, αυτό το προϊόν θα σας ενθουσιάσει. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την τέλεια μαγειρική εμπειρία με το Σκευος μικροκυματων αμερικανικου τυπου καπάκι 750ml -50τεμ μαυρο!
Τιμή 9,50 €

ROL ΓΙΑ ΠΛΥΣΙΜΟ ΣΤΟ ΧΕΡΙ 380gr.

Ανανεωτικό ρολό για πλύσιμο στο χέρι 380gr. Ιδανικό για κάθε σπίτι και κάθε χρήση. Με μοναδική σύνθεση που αφήνει τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άριστα αποτελέσματα στο πλύσιμο σας!
Τιμή 1,12 €

Προτιμω 500gr, ρυζι καρολινα

Το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα είναι η ιδανική επιλογή για νόστιμα γεύματα που θα σας κάνουν να νιώσετε σαν να βρίσκεστε στην Ιταλία. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια υφή, το Προτιμώ 500gr ρύζι Καρολίνα θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το σε διάφορες συνταγές και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 1,22 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΚΗΡΟΖΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωμένη σύνθεση, απόλυτη ποιότητα και εξαιρετική απόδοση! Τα προσαναμμάτα κηροζίνης MOUFFLON 48τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε ερασιτέχνη ή επαγγελματία. Αναβάθμισε την εμπειρία σου στο μαγείρεμα με την αξιόπιστη επιλογή αυτών των προσαναμμάτων και εξασφάλισε γρήγορη, ασφαλή και αποτελεσματική ανάφλεξη κάθε φορά. Μην αφήνεις τίποτα να εμποδίσει την απόλυτη απόλαυση του μαγειρέματος - επένδυσε στην ποιότητα και εντυπωσίασε με κ
Τιμή 0,89 €

Κορυφαία προϊόντα

Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg

Το Μάκβελ σπαγγέτι Νο6 3kg είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα με την οικογένεια και τους φίλους σας. Με τη μοναδική του γεύση και ποιότητα, θα σας κερδίσει αμέσως. Απολαύστε το με νόστιμη σάλτσα ντομάτας και τυρί παρμεζάνα για ένα γευστικό γεύμα που θα σας κάνει να θέλετε να το ξαναδοκιμάσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,39 €

Sweep καθαριστικό χαλιών 950ml

Το καθαριστικό χαλιών της εταιρείας Sweep, εισχωρεί και καθαρίζει σε βάθος δύσκολους λεκέδες, από λάσπη, λιπαρούς λεκέδες, καφέ, κρασί, κ.α από χαλιά, μοκέτες και ταπετσαρίες, εξουδετερώνοντας τις δυσάρεστες οσμές και προστατεύοντας το ύφασμα και το χρώμα.

Τιμή 5,13 €

Simba σκυλοτροφή κροκέτα κοτόπουλο 4kg

Πλήρης ξηρά τροφή συντήρησης για σκύλους όλων των φυλών με γεύση κοτόπουλο.

Συστατικά: Δημητριακά, κρέας και υποπροϊόντα κρέατος (min.4,1% κοτόπουλο), λαχανικά, λίπη και έλαια, βιταμίνες και ανόργανα στοιχεία.

Τιμή 6,37 €