• Oreo μπισκοτα επικαλυψη λευκης σοκολατας 41gr white choco
  • Oreo μπισκοτα επικαλυψη λευκης σοκολατας 41gr white choco

Oreo μπισκοτα επικαλυψη λευκης σοκολατας 41gr white choco

Ζουληγάρικα μπισκότα Oreo με επικάλυψη λευκής σοκολάτας, το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Αφήστε το γλυκό άρωμα και η γεύση τους να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και ηδονή. Απολαύστε την τέλεια συνδυαστική γεύση του μπισκότου Oreo με την λευκή σοκολάτα και αφεθείτε σε μια απόλαυση χωρίς τέλος. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
33241
7622201817596
0,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vir μαλακτικo 1450ml magnetic μαυρο

Το Vir μαλακτικό 1450ml magnetic μαύρο της εταιρίας Vir είναι το ιδανικό προϊόν για να δώσετε λάμψη και μαλακία στα ρούχα σας. Με τη μοναδική του φόρμουλα, τα ρούχα σας θα αισθάνονται μαλακά και μυρίζουν υπέροχα για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το Vir μαλακτικό 1450ml magnetic μαύρο τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας!
Τιμή 3,22 €

Vileda σπογγος μεταλλικος spirale ινοχ 2+1 δωρο

Η Vileda σπογγός με μεταλλική σπείρα είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό σας! Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Vileda, αυτός ο σπογγός εξασφαλίζει άψογη απορρόφηση και αποτελεσματικό καθάρισμα. Αποκτήστε τον τώρα και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει στον καθαρισμό σας!
Τιμή 1,05 €

Κορυφαία προϊόντα

Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα πορτοκάλι 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας πορτοκαλιού με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα πορτοκαλιού παρασκευάζεται συνήθως με την επεξεργασία των πορτοκαλιών μαζί με ζάχαρη, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα γλυκό προϊόν με τη φυσική γεύση και άρωμα του πορτοκαλιού.

Τιμή 1,40 €

Sdoukos fruit for snack χουρμάδες επανυδατωμένοι απύρηνοι 200gr

Οι χουρμάδες είναι καλή πηγή σιδήρου, καλίου και ασβεστίου και βέβαια φυτικών ινών, με αποτέλεσμα να βοηθούν σημαντικά όσους αντιμετωπίζουν γαστρεντερικά προβλήματα.

Τιμή 2,45 €

Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr

Η απόλαυση της τριπλής σοκολάτας στη Lacta σοκολάτα 90gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Αφεθείτε στην απαλή, κρεμώδη υφή της σοκολάτας και απολαύστε κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και ευχαρίστηση. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει, αποκτήστε τώρα τη Lacta σοκολάτα με τριπλή σοκολάτα 90gr και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 1,69 €

Hellmann's μουστάρδα απαλή top down 265gr

Μουστάρδα με απαλή γεύση που παράγεται στην Ελλάδα από εκλεκτούς σπόρους σιναπιού.

Σε πρακτική συσκευασία top down για ευκολία στη χρήση.

Χωρίς συντηρητικά.

Τιμή 2,60 €

Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr

Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων με το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr. Ένα λαχταριστό γλυκό που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Απολαύστε την πλούσια γεύση του τιραμισού σε κάθε δαγκωματάκι και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν. Αποκτήστε το Karuzo κρουασάν τιραμισού 82gr της εταιρίας Karuzo τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 0,70 €