• SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 4 (10τεμ.) - (EXTRA LARGE)
  • SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 4 (10τεμ.) - (EXTRA LARGE)

SANI SENSITIVE ΠΑΝΑ ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ Νο 4 (10τεμ.) - (EXTRA LARGE)

49201
5201263083631
10,10 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εξεταστικο ρολο non-woven 14gr, 60cm x 50m μαυρο

Το Εξεταστικό ρολό non-woven 14gr, 60cm x 50m μαύρο είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους επαγγελματίες που ψάχνουν για υψηλής ποιότητας υλικό για τις ανάγκες τους. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτό το ρολό θα καλύψει κάθε ανάγκη σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας εργασία.
Τιμή 3,34 €

Tramontina μαχαιρι ψωμιου 20cm plenus 23422/008

Η μαχαιριών ψωμιού Tramontina Plenus 20cm είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το εργονομικό σχεδιασμό, αυτό το μαχαίρι θα σας εντυπωσιάσει με την απόδοσή του και την αντοχή του στο χρόνο. Κόψτε το ψωμί σας με άνεση και ακρίβεια, και δώστε στην κουζίνα σας ένα αίσθημα πολυτέλειας και πρακτικότητας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία κοπής!
Τιμή 3,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom spray 888 πολύ δυνατό κράτημα 100ml

Το Farcom spray 888 είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν με πολύ δυνατό κράτημα. Με μια μοναδική φόρμουλα που σας εξασφαλίζει το τέλειο styling για ώρες, το Farcom spray 888 θα σας κάνει να ξεχωρίσετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ σας με ένα μόνο πάτημα!
Τιμή 1,98 €

Essex Multi υγρό πλυντηρίου ρούχων 45μεζ 2,25lt

Χάρη στην εξελιγμένη σύνθεση πολλαπλών ενζύμων και ενεργού οξυγόνου, το Νέο Essex Multi καταπολεμά όλους τους καθημερινούς, επίμονους λεκέδες. Το νέο ESSEX Multi, χάρη στη «STAINS STOP» δραστική του σύνθεση, είναι η απόλυτη λύση καθαριότητας, φρεσκάδας και οικονομίας. Cool Confidence είναι η απόλυτη σιγουριά για αστραφτερά λευκά και χρωματιστά ρούχα χωρίς λεκέδες, που ευωδιάζουν καθαριότητα κάθε φορά! Αυτή είναι η υπόσχεση του νέου ESSEX Multi.

Τιμή 5,63 €

Prices κερία ρεσώ μεγάλα 10 ωρών 12τεμ

Οι τιμές για τα κεριά ρεσώ μεγάλα 10 ωρών σε συσκευασία 12 τεμαχίων μπορεί να διαφέρουν ανάλογα με τον κατασκευαστή, την ποιότητα των υλικών και τον τύπο του κεριού. Συνήθως, οι τιμές κυμαίνονται μεταξύ 10-20 ευρώ ανά συσκευασία, ανάλογα με την ποιότητα και τον κατασκευαστή. Είναι πάντα σημαντικό να ελέγχετε τις τιμές σε διάφορα καταστήματα πριν κάνετε την αγορά σας.
Τιμή 3,93 €