• HANSAPLAST JUNIOR 20τεμ.
  • HANSAPLAST JUNIOR 20τεμ.

HANSAPLAST JUNIOR 20τεμ. - (ANIMALS)

50108
4005800258886
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κορυφαία προϊόντα

Polybag σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm 25τεμ

Οι σακούλες τροφίμων Νο2 24x35cm της εταιρίας Polybag είναι ο ιδανικός τρόπος να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και ασφαλή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής τους και την ανθεκτικότητά τους, αυτές οι σακούλες προσφέρουν αξιόπιστη προστασία και αποθήκευση για κάθε είδους τρόφιμα. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Polybag και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που προσφέρουν!
Τιμή 0,41 €

Sisinni protein rich 23% κρέμα σοκολάτα με stevia 320gr

Το βούτυρο από μίξη διάφορων ξηρών καρπών της εταιρείας Rito's Food προέρχεται κυρίως από τον θρυμματισμό διαφόρων ξηρών καρπών, ώστε μέσω της επεξεργασίας να απελευθερωθεί το λάδι του καρπού, και να μας δώσει μια πάστα με βουτυρένια υφή με προσθήκη σοκολάτας.

Τιμή 4,19 €

Noxzema αποσμητικό spray pilot 150ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Men Pilot και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,56 €

Logo tape eco μονωτική ταινία μαύρη 19mm x 18,3m

Η μονωτική ταινία Logo tape eco είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία! Η μαύρη απόχρωση της δίνει μια στυλάτη εμφάνιση, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν πρακτική για κάθε χρήση. Αποκτήστε την τώρα και δώστε λύση σε κάθε κατάσταση!
Τιμή 0,69 €