• Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c
  • Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns πιατο ρηχο επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c

Αποκτήστε το εντυπωσιακό πιάτο ρηχό επιγ, 10,5'' σχεδιο c din/10,5''/c από την εταιρία Tns και ανανεώστε την τραπεζαρία σας με στυλ και κομψότητα. Ιδανικό για καθημερινή χρήση ή ειδικές περιστάσεις, αυτό το πιάτο θα κλέψει την παράσταση και θα δώσει λάμψη στο τραπέζι σας. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας συντροφεύει για πολλά χρόνια.
32987
5204558399004
2,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΖΑΡΤΙΝΕΡΑ CACTUS - (No1) (826)

Η πλαστική ζαρτινέρα Cactus είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα φωτίσει τον κήπο σας με στυλ και πρωτοτυπία. Η μοντέρνα σχεδίαση της Cactus θα προσθέσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ομορφιάς στον εξωτερικό σας χώρο. Αποκτήστε τώρα την πλαστική ζαρτινέρα Cactus και αναβαθμίστε τον κήπο σας με ένα μοναδικό κομμάτι που θα κλέψει τις εντυπώσεις!
Τιμή 1,08 €

NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (VITAMIN C)

Το NIVEA MICELLAIR ΝΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ 400ml - (VITAMIN C) είναι το ιδανικό προϊόν για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λάμψη. Η μοναδική σύνθεσή του με βιταμίνη C και μικροσφαίρες micellar νερού απομακρύνει αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας την επιδερμίδα σας αναζωογονημένη και ενυδατωμένη. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια λαμπερή επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 4,43 €

Επαναχρησιμοποιουμενο καλαμακι ντυμενο freddo 18cm μαυρο 500τεμ

Αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το επαναχρησιμοποιούμενο καλαμάκι ντυμένο freddo 18cm σε μαύρο χρώμα! Με την ποιότητα και την ανθεκτικότητα που προσφέρει η εταιρία, αυτά τα 500 τεμάχια καλαμάκια θα σας συνοδεύουν σε κάθε σας περιπέτεια. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τα τώρα!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Φάρμα σάλτσα λεμονιού 380ml

Χυμός λεμονιού που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Τον χυμό του λεμονιού τον χρησιμοποιούμε σε κρέατα, ψάρια, χόρτα, όσπρια, γλυκά του κουταλιού, μαρμελάδες, λικέρ και οπουδήποτε θέλουμε να ενισχύσουμε τη γεύση ή την αντισηψία.

Τιμή 0,30 €

Septona kids αφρόλουτρο για κορίτσια 750ml

Το απαλό αφρόλουτρο για κορίτσια SEPTONA calm n' care KIDS, είναι ειδικά σχεδιασμένο για την καθημερινή φροντίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας. Η ήπια σύνθεσή του με φυσικούς ενυδατικούς παράγοντες καθαρίζει απαλά, χωρίς να ξηραίνει την επιδερμίδα, ενώ ο πλούσιος αφρός και το υπέροχο άρωμά του κάνουν το μπάνιο διασκέδαση!

Τιμή 2,73 €

Catisfactions ξηρά τροφή για γάτες με γεύση σολωμού 60gr

Γεμιστή κροκέτα με τραγανό εξωτερικό περίβλημα και γέμιση σολομού:

- Χωρίς τεχνητά αρώματα

- Με λιγότερο από 2 θερμίδες ανά κροκέτα

- Με βιταμίνες και μεταλλικά άλατα

Τιμή 1,83 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά λεμόνι 60τεμ

Τα αντιβακτηριακά μαντήλια χεριών SEPTONA με άρωμα λεμόνι, εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη.

Αποτελούν την ιδανική λύση για χέρια πάντα καθαρά στο γραφείο, το σχολείο, το αυτοκίνητο, τα ταξίδια.

Τιμή 1,95 €