• POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)
  • POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)

POPBUSTER POP CORN 100gr - (ΑΛΑΤΙ) (ΓΙΑ ΦΟΥΡΝΟ ΜΙΚΡΟΚΥΜΜΑΤΩΝ)

47776
5206308261302
0,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5

Αφεθείτε στην λάμψη και την πολυτέλεια του ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεπέραστο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 2,13 €

Χαρτινο κυπελο παγωτου 6oz kraft 50τεμ

Το κυπελάκι παγωτού 6oz Kraft 50τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί Kraft, αυτό το κυπελάκι παρέχει αντοχή και αξιοπιστία κατά τη χρήση. Με μια χωρητικότητα 6 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγάλη ποσότητα παγωτού χωρίς ανησυχίες. Απολαύστε το παγωτό σας με στυλ και άνεση με αυτό το εκπληκτικό κυπελάκι παγωτού!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr

Οι Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό απόλαυσης. Με τη μοναδική τους γεύση βουτύρου, αυτές οι καραμέλες θα σας ταξιδέψουν σε μια εμπειρία γεύσης που δεν ξεχνιέται. Απολαύστε τις μόνες σας ή μοιραστείτε τις με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τις Werther's original καραμέλες βουτύρου 50gr και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη.
Τιμή 1,23 €

Spark παχύρρευστη χλωρίνη ροζ 750ml

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 0,83 €

Dettol υγρά αντιβακτηριδιακά πανάκια με φρεσκάδα ωκεανού 72τεμ

Τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ 72wipes POWER & PURE BATHROOM είναι η ιδανική λύση για την καθαριότητα του μπάνιου σας. Με την ισχυρή τους σύνθεση, αφαιρούν τα λεκέδες και τους μικροοργανισμούς, αφήνοντας ένα φρέσκο και απολυμασμένο αποτέλεσμα. Με τα DETTOL ΥΓΡΑ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙΑ, το μπάνιο σας θα λάμψει και θα μυρίζει υπέροχα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε ένα καθαρό και φρέσκο περιβάλλον στο μπάνιο σας!
Τιμή 1,86 €

Nava acer τρίφτης χειρός με 4 πλευρές ανοξείδωτος 20,5x9,1x6,6cm

Ο τρίφτης χειρός Nava acer είναι ο απαραίτητος σύντροφος κάθε μαγειρικής περιπέτειας. Με τις 4 πλευρές ανοξείδωτου ατσαλιού, σας επιτρέπει να τρίβετε εύκολα και γρήγορα όλα τα μυρωδικά και τα τρόφιμα που χρειάζεστε για τις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τις διαστάσεις 20,5x9,1x6,6cm, είναι άνετος στη χρήση και εύκολος στη φύλαξη. Αποκτήστε τον τώρα και αναβαθμίστε τη μαγειρική σας εμπειρία!
Τιμή 2,56 €

Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12φύλλα

Η Sidirela χρωμοπροστασία με καθαριστικό λεκέδων 12 φύλλα είναι το ιδανικό προϊόν για να προστατεύετε τα αγαπημένα σας ρούχα από λεκέδες και φθορές. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση της Sidirela, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ρούχα σας θα παραμείνουν νέα και λαμπερά για πολύ καιρό. Αποκτήστε τώρα τη Sidirela χρωμοπροστασία και απολαύστε άνετα και απροβλημάτιστα κάθε στιγμή της ημέρας σας.
Τιμή 0,79 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού