• ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR
  • ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

ΑΛΜΩΠΙΑ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΨΗΤΕΣ 690GR

Ανανεωτική γεύση και απολαυστικό τραγανό κάψιμο σε κάθε δάγκωμα! Οι ψητές κόκκινες πιπεριές σε συνδυασμό με την πλούσια γεύση τους θα σας ταξιδέψουν σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε τις μόνες τους ή προσθέστε τις σε σαλάτες, πίτσες και φαγητά για ένα μοναδικό αποτέλεσμα. Αποκτήστε τώρα το προϊόν και ανακαλύψτε την αληθινή γεύση των ψητών πιπεριών!
41216
5200110290253
3,53 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PILTSIS ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ 300gr. - (ΚΕΡΑΣΙ ΕΔΕΣΣΑΣ)

Η απολαυστική μαρμελάδα PILTSIS με κεράσι Εδέσσας 300gr θα σας ταξιδέψει σε γεύσεις από την καρδιά της Ελλάδας. Με φρέσκα κεράσια που αγκαλιάζουν κάθε δυόσμο και αποτελούν το ιδανικό πρωινό ή απογευματινό γεύμα. Αφήστε τη γλυκιά γεύση της PILTSIS να σας συντροφεύσει και να σας κάνει να νιώσετε πραγματικά ξεχωριστοί.
Τιμή 1,58 €

NESTLE ΒΡΕΦΙΚΗ ΤΡΟΦΗ 190gr. - (ΒΑΖΟ) (ΓΑΛΟΠΟΥΛΑ, ΤΟΜΑΤΑ & ΛΑΧΑΝΙΚΑ)

Η NESTLE βρεφική τροφή 190gr είναι η ιδανική επιλογή για το μωρό σας. Με γεύση γαλοπούλας, τομάτας και λαχανικών, προσφέρει στο μωρό σας μια ισορροπημένη διατροφή γεμάτη θρεπτικά συστατικά. Αφήστε το μωρό σας να απολαύσει κάθε μπουκιά, γεμάτη γεύση και θρεπτική αξία.
Τιμή 2,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Hellmann's ketchup squeezy 840gr

H κέτσαπ Hellmann's φτιάχνεται από ώριμες τομάτες που καλλιεργούνται στην ύπαιθρο κάτω από τον ήλιο. 169gr πραγματικής ντομάτας επιλέγονται για την παραγωγή 100gr κέτσαπ, εξασφαλίζοντας φυσικά την υπέροχη γεύση.

Δεν περιέχει τεχνητές χρωστικές ουσίες ή συντηρητικά.

Τιμή 3,96 €

Galaxy κρέμα λεμόνι 250ml

Γεύση λεμονιού σε μορφή γλάσου. Με συμπυκνωμένο χυμό λεμονιού, ιδανικό για κρέας, ψάρι αλλά και για ζαχαροπλαστική χρήση.

Τιμή 2,13 €

Nava misty γάντι κουζίνας σιλικόνης μπεζ 30x19cm

Γάντι φούρνου της σειράς Misty από σιλικόνη και εσωτερική επένδυση υφάσματος, για ασφαλή μεταφορά ζεστών σκευών. Διαθέτει ανάγλυφη, αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό και βολικό κράτημα. Διαστάσεις: 30x19cm

Τιμή 5,72 €

Vellis corina economy σφουγγαρίστρα καρώ

Σφουγγαρίστρα της εταιρείας Vellis, η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 1,86 €