• LUX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
  • LUX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLux

LUX ΜΩΡ/ΛΑ 100TEM. ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ ΜΕ ΠΑΝΘΕΝΟΛΗ & ΒΙΤΑΜΙΝΗ Ε

48217
5200333500450
0,94 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

PERSIL ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ ΡΟΥΧΩΝ (56μεζ.) - (2,80lit) (DARK BLOOM)

Το Persil Υγρό Πλυντηρίου Ρούχων σε συσκευασία 2,80 λίτρων με άρωμα Dark Bloom είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε ένα φρέσκο και απαλό άρωμα στα ρούχα σας. Η προηγμένη τεχνολογία καθαρισμού του Persil εξασφαλίζει βαθιά καθαρισμένα ρούχα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά. Αφήστε το Persil Dark Bloom να σας προσφέρει μια εμπειρία πλυσίματος που ξεπερνά κάθε προσδοκία.
Τιμή 10,36 €

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,80 €

MOUFFLON ΗΛΕΚΤΡΙΚH ΣΥΣΚΕΥΗ ΔΙΠΛΗΣ ΧΡΗΣΗΣ + ΥΓΡΟ ΑΝΤ/ΚΟ

Η ηλεκτρική συσκευή διπλής χρήσης MOUFFLON είναι η ιδανική λύση για την αποτελεσματική και γρήγορη εξάλειψη των ενοχλητικών εντόμων στο σπίτι σας. Με την υψηλής ποιότητας τεχνολογία της, το MOUFFLON υπόσχεται να καθαρίσει τον χώρο σας από ενοχλητικά έντομα με αποτελεσματικότητα και ασφάλεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και ασφαλή χώρο για εσάς και την οικογένειά σας!
Τιμή 4,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Always ultra σερβιέτες night 7τεμ

Η Always Ultra Night με φτερά συνιστάται για χρήση τόσο την ημέρα όσο και τη νύχτα, αφού προσφέρει έως και 100% προστασία, που προσαρμόζεται στο σώμα και τη ροή σας, ώστε να νιώθετε ασφάλεια σε κάθε σας κίνηση. Διαθέτουν τεχνολογία εξουδετέρωσης οσμών, σύστημα Flex & Fit, που κρατά τη σερβιέτα στη θέση της, και τζελ, που δεν επιτρέπει διαρροές.

Τιμή 1,75 €

3άλφα φακές χονδρές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,32 €

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα λεβάντας

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,48 €

Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr

Οι Margaret σαρδέλες σε φυτικό λάδι πικάντικες 115gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και υγιεινό γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την υψηλή ποιότητα των υλικών, αυτές οι σαρδέλες θα σας καταπλήξουν. Απολαύστε τις σε σαλάτες, τοστ ή ακόμα και μόνες τους ως ένα γρήγορο σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Margaret!
Τιμή 1,11 €

Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι λευκή

Η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ο απόλυτος σύμμαχος στη διατήρηση των τροφίμων σας φρέσκα και δροσερά. Με το λευκό της χρώμα, προσφέρει μια αίσθηση καθαριότητας και τάξης στο ψυγείο σας. Ιδανική για την αποθήκευση φρούτων, λαχανικών, κρεάτων και γενικά οποιουδήποτε τρόφιμου, η Sidirela παγοθήκη πλαστική με καπάκι είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε τη δική σας σήμερα και απολαύστε φρέσκα τρόφιμα κάθε μέ?
Τιμή 1,11 €