• LIPTON ICE TEA 330ml - (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ)
  • LIPTON ICE TEA 330ml - (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLipton

LIPTON ICE TEA 330ml - (ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΣΑΙ ΜΕ ΛΕΜΟΝΙ)

49686
5201156000103
0,71 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TAFT ΛΑΚ SPRAY 250ML ULTIMATE No5+ ULTIMATE HOLD+CRYSTAL SHINE

Το TAFT ΛΑΚ SPRAY 250ML ULTIMATE No5 προσφέρει απόλυτο κράτημα και λάμψη, κάνοντας τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την τέλεια εμφάνιση χωρίς να ανησυχούν για το styling τους. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 4,32 €

Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23

Η Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 είναι ένα απαραίτητο προϊόν για τον καθημερινό σας βιομηχανικό και εργασιακό χώρο. Με μεγάλη χωρητικότητα 5 λίτρων, αυτό το πενταλ είναι ιδανικό για την αποθήκευση και την ασφαλή μεταφορά υγρών υλικών. Η αξιοπιστία και η ανθεκτικότητά του είναι αδιαμφισβήτητες, κάνοντάς το ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε εργασιακό περιβάλλον. Αποκτήστε το Tns πενταλ 5lt ftc001-6-23 τώρα και απολαύστε την άνεση και την ασφάλεια που προσφέ
Τιμή 10,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Dove αποσμητικό σώματος roll-on go men & care clean comfort 50ml

Ένα αποσμητικό φιλικό με το δέρμα για άνεση και φρεσκάδα όλη μέρα. Το νέο Αποσμητικό Roll-on Clean Comfort έχει διακριτικό άρωμα και συνδυάζει αντι-ιδρωτικά συστατικά με 1/4 ενυδατική σύνθεση, που καταπολεμά την ξηρότητα της επιδερμίδας. 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Τιμή 2,08 €

Nava misty γάντι κουζίνας σιλικόνης μπεζ 30x19cm

Γάντι φούρνου της σειράς Misty από σιλικόνη και εσωτερική επένδυση υφάσματος, για ασφαλή μεταφορά ζεστών σκευών. Διαθέτει ανάγλυφη, αντιολισθητική επιφάνεια για σταθερό και βολικό κράτημα. Διαστάσεις: 30x19cm

Τιμή 5,72 €

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη 180x200cm

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας TnS, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Τιμή 3,85 €

Trata γαύρος πικάντικος σε φυτικό λάδι 100gr

Αγαπημένος ελληνικός μεζές που αποτελεί ένα πεντανόστιμο ορεκτικό, αλλά και μια θρεπτική πρώτη ύλη για γευστικές σαλάτες και σνακ, χωρίς συντηρητικά.

Μαγειρεμένος με καυτερή πιπεριά για πικάντικη απόλαυση.

Τιμή 1,67 €

3άλφα φακές χονδρές 500gr

Οι φακές είναι πλούσιες σε σίδηρο, φώσφορο, υδατάνθρακες, πρωτεΐνες και βιταμίνες Β. Περιέχουν πρωτεΐνες και μεταλλικά άλατα που για να αξιοποιηθούν θρεπτικά από τον οργανισμό πρέπει να συνδυαστούν με φρέσκα λαχανικά.Συνήθως τις προτιμάμε βραστές σαν σούπα. Είναι όμως υπέροχες ως σαλάτα, σε συνδυασμό με ωμά λαχανικά αλλά και ως συνοδευτικό για το κρέας.

Τιμή 2,32 €