• Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ
  • Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ

Αρωματικο ντουλαπας διαφανες κεδροσ

Η απόλυτη λύση για να διατηρήσετε τα ρούχα σας φρέσκα και αρωματισμένα! Το διαφανές κεδροσ Αρωματικό ντουλάπας είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε τα ρούχα σας απαλά και αρωματισμένα με τον φρέσκο και φυσικό άρωμα του κεδρού. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της φρεσκάδας σε κάθε ντουλάπα σας!
30958
5202290000882
0,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns αποφλοιωτης fk-7253

Ο Tns αποφλοιωτής FK-7253 είναι η ιδανική λύση για εσάς που ψάχνετε για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόδοσης. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία του, ο Tns αποφλοιωτής FK-7253 εξασφαλίζει αποτελεσματική αφαίρεση της φλούδας από τα φρούτα και τα λαχανικά σας, ενώ παράλληλα διατηρεί τη φρεσκάδα και τη γεύση τους. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο εξαιρετικό προϊόν για τον καθημερινό σας βιοτρόπο!
Τιμή 1,65 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός μήλο 250ml

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα & λευκά άνθη 56μεζ 1,25lt

Το Soupline συμπυκνωμένο μαλακτικό καρύδα & λευκά άνθη 56μεζ 1,25lt θα σας χαρίσει μια μοναδική εμπειρία απαλότητας και φρεσκάδας στα ρούχα σας. Η εξαιρετική του σύνθεση θα αφήσει τα ρούχα σας με απαλή αίσθηση και ευχάριστο άρωμα καρύδας και λευκών ανθών. Αφήστε το Soupline να φροντίσει τα ρούχα σας και να σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση κάθε φορά που τα φοράτε.
Τιμή 3,77 €

Μπαρμπα Γιάννης αγγουράκια 340gr

Τουρσί της εταιρίας Μπάρμπα Γιάννη, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Aποτελεί έναν πολύ καλό συνοδευτικό μεζέ για το ούζο ή το τσίπουρο ενώ είναι ιδανικό σε περιόδους νηστείας.

Τιμή 2,03 €

Endless μαλακτικό fresh λεβάντα 3lt

Τα μαλακτικά Endless περιποιούνται τα ρούχα μας, προσφέροντας φροντίδα και φρεσκάδα. Συσκευασία 3lt (20 μεζούρες) και το δημοφιλές άρωμα "Φρεσκάδα Λεβάντας". Το καπάκι χρησιμοποιείται ως δοσομετρητής μιας πλύσης.

Τιμή 3,40 €

Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ

Τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να προστατεύσετε το κινητό σας από τη σκόνη, το νερό και τις γρατζουνιές. Είναι εύκολα στην τοποθέτηση και διαθέτουν υψηλή ποιότητα και αντοχή. Μην αφήνετε το κινητό σας εκτεθειμένο σε κινδύνους, εξασφαλίστε την προστασία του με τα Figo αδιάβροχα αυτοκόλλητα επιθέματα διαφανή mix 20τεμ τώρα!
Τιμή 1,45 €