• Νέο
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg
  • Lavazza καφές espresso gran crema 1kg

Lavazza καφές espresso gran crema 1kg

50978
8000070024854
35,14 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

MISS SANDY MICELLAR 250ml

Η MISS SANDY MICELLAR 250ml είναι η ιδανική λύση για τον καθαρισμό του προσώπου σας. Με τη μοναδική της σύνθεση, αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Αποκτήστε την MISS SANDY MICELLAR 250ml σήμερα και απολαύστε ένα λαμπερό και υγιές δέρμα κάθε μέρα!
Τιμή 1,78 €

Χαρτ/λες βεζεταλ snack 1 χρωμα 12x22cm 10kg

Απολαύστε την τραγανή γεύση των χαρτολεβέζεταλ σνακ σε μοναδικό χρώμα! Με διαστάσεις 12x22cm και βάρος 10kg, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να απολαμβάνετε τις αγαπημένες σας λιχουδιές κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τα γευστικά σας όνειρα να γίνουν πραγματικότητα με αυτό το απολαυστικό προϊόν!
Τιμή 41,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες με ούζο 1kg

Οι καραμέλες Tulip με ούζο είναι γλυκά που περιέχουν το γνωστό αλκοολούχο ποτό ούζο στη γεύση τους. Το ούζο είναι ένα ανισόμερο ποτό με έντονη γεύση ανηθίληκης και ανταγωνιστικών αρωμάτων, και χρησιμοποιείται ευρέως στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα.

Τιμή 5,86 €

Uniglass κανάτα bistrot λευκή 0,5lt

Η λευκή κανάτα bistrot 0,5lt της Uniglass είναι ένα κομψό και λειτουργικό προϊόν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να απολαύσετε τον αγαπημένο σας χυμό, νερό ή ρόφημα με στυλ. Με το μοντέρνο του design και την ανθεκτική του κατασκευή, η κανάτα αυτή είναι ιδανική για κάθε σπίτι ή επαγγελματικό χώρο. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας ρουτίνα με ένα προϊόν που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 1,85 €

D&d σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ

Το D&D σφουγγάρι κουζίνας 3τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί την κουζίνα της καθαρή και λαμπερή. Με την εξαιρετική ποιότητα και απόδοση καθαρισμού του D&D σφουγγαριού, το αποτέλεσμα είναι πάντα άψογο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στον καθαρισμό της κουζίνας σας!
Τιμή 0,36 €

Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Enjoeat γκοφρετάκια με κρέμα φυστικιού και πορτοκάλι 260gr. Ένας συνδυασμός γεύσεων που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Αφήστε τον εαυτό σας να χαθεί σε μια έκρηξη γεύσεων και απολαύστε κάθε μπουκιά με ένα κομμάτι Enjoeat.
Τιμή 1,88 €