• VIOSARP ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 3TMX
  • VIOSARP ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 3TMX
  • VIOSARP ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 3TMX
  • VIOSARP ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 3TMX

VIOSARP ΣΦΟΥΓΓΑΡΙ ΜΠΑΝΙΟΥ ΔΙΠΛΗΣ ΟΨΗΣ 3TMX

48446
5206753029977
0,79 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποτηρι χαρτινο coffee time double wall 16οz 25τεμ

Το ποτήρι χαρτίνο Coffee Time Double Wall 16oz 25τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε τον καφέ σας με άνεση και στυλ. Η διπλή τοιχώματος του προσφέρει εξαιρετική μόνωση, κρατώντας τον καφέ σας ζεστό για περισσότερο χρόνο. Με την χωρητικότητα των 16 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε μεγαλύτερη ποσότητα καφέ χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για το πόσο γρήγορα θα κρυώσει. Απολαύστε την απόλαυση του καφέ σας όπου κι αν βρίσκεστε με το πρακτικό κ?
Τιμή 1,76 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE SPECIALITY (DOUBLE WALL) (16οz) - (25τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Speciality (Double Wall) (16oz) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με το διπλό τοίχωμα που προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα και την υγρασία, αυτό το ποτήρι δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία ποτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αγοράστε τώρα το Coffee Speciality ποτήρι και απολαύστε κάθε σταγόνα!
Τιμή 1,76 €

Ιτεα οβαλ πιατελα 30cm

Η Ιτεα οβάλ πιατέλα 30cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη σερβιριστική σας. Απογειώστε την τραπεζαρία σας με αυτήν την κομψή πιατέλα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο σερβίρετε τα φαγητά σας.
Τιμή 14,20 €

Κορυφαία προϊόντα

Agros χυμός μήλο 250ml

Χυμός μήλο AGROS που παράγεται από την Ένωση Αγροτών Συνεταίρων Αργολίδας (Ε.Α.Σ.Α). Ανακινήστε καλά πριν από τη χρήση. Μετά το άνοιγμα διατηρείται στο ψυγείο μέχρι 3 ημέρες.

Τιμή 0,41 €

Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml

Το Timotei σαμπουάν με χαμομήλι 400ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Η μοναδική του φόρμουλα με χαμομήλι θα χαρίσει αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης στα μαλλιά σας, ενώ η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε το Timotei σαμπουάν σήμερα και απολαύστε τα πιο απαλά και λαμπερά μαλλιά που είχατε ποτέ!
Τιμή 2,98 €

Κρις κρις ψωμί του τοστ με σίκαλη 360gr

Για τους κλασικούς της γεύσης, το Κρίς Κρίς δημιούργησε τη σειρά προϊόντων «Ψωμί για τοστ» σε φέτες, χωρίς προσθήκη ζάχαρης, ακολουθώντας έναν σύγχρονο τρόπο αρτοποίησης που αναδεικνύει τη γεύση του αγαπημένου μας ψωμιού. Για να απολαμβάνουμε το καθημερινό μας ψωμί με την αξία της Σίκαλης, χωρίς να επιβαρυνόμαστε με επιπλέον ζάχαρη!

Τιμή 1,27 €

Ήλιος σόδα 350gr

Η σόδα χρησιμοποιείται για να απελευθερώσει τη νοστιμιά των λαχανικών και να διατηρήσει το πράσινο χρώμα των φύλλων κατά το βράσιμο, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ στο νερό που βράζει. Μαλακώνει το κρέας αφήνοντάς το στο ψυγείο για 2-3 ώρες. Μειώνει την οξύτητα της ντομάτας με την προσθήκη μιας πρέζας κατά το μαγείρεμα. Στα γλυκίσματα, όταν αναμιχθεί με αλεύρι, βοηθάει να φουσκώσει το ζυμάρι. Τέλος μπορείτε να παρασκευάσετε τη δική σας σπιτική χωνευτική σόδα, προσθέτοντας 1 κουταλάκι του καφέ σόδα σε 1 ποτήρι νερού.

Τιμή 1,54 €