• Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 85μεζ 3,825lt
  • Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 85μεζ 3,825lt

Skip υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων 85μεζ 3,825lt

50188
8720181413285
11,91 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμπρα με λωριδες black power

Η Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power είναι το ιδανικό εργαλείο για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με την εκπληκτική της ικανότητα να απομακρύνει ακόμα και τις πιο δύσκολες λεκέδες, θα σας εντυπωσιάσει με τα αποτελέσματά της. Αποκτήστε την Vellis σφουγγαριστρα μικροφιμβρα με λωριδες black power τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και λαμπερό χώρο σας!
Τιμή 2,80 €

TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE

Το TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση του τυριού και την τραγανή υφή του, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαμβάνετε όλο τον χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση του TUC ΚΡΑΚΕΡ 100GR CHEESE!
Τιμή 0,97 €

TNS ΚΟΝΤΑΡΙ ΞΥΛΙΝΟ 120cm - (3 ΧΡΩΜΑΤΑ) (32-950-1239)

Αφήστε τον χρήστη να νιώσει την απόλυτη άνεση και πολυτέλεια με το ξύλινο κοντάρι 120cm της Tns. Με την εξαιρετική ποιότητα και την κομψή σχεδίαση του, αυτό το προϊόν θα γίνει ο απόλυτος σύντροφος στις βόλτες σας. Επιλέξτε ανάμεσα σε τρία υπέροχα χρώματα που θα αναδείξουν το στυλ και την προσωπικότητά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της πολυτέλειας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 0,56 €

Κορυφαία προϊόντα

Κύκνος τομάτες τριμμένες σε χάρτινο 500gr

Τομάτες ελληνικές, περασμένες από τον τρίφτη που διατηρούν όλη τη νοστιμιά της φρεσκοτριμμένης τομάτας.

Μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως υλικό για σάλτσες αλλά και για την παρασκευή πολλών φαγητών όπως κοκκινιστά, ζυμαρικά και λαδερά.

Τιμή 1,00 €

Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr

Το Macao μαύρο πιπέρι τριμμένο 50gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την εκλεκτή ποιότητα της εταιρίας Macao, το πιπέρι αυτό θα δώσει μια μοναδική γεύση στα πιάτα σας. Αναδείξτε τις γεύσεις και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας με αυτό το προϊόν υψηλής ποιότητας.
Τιμή 1,24 €

Vegeta γευστικό καρύκευμα τροφίμων 1kg

Η Vegeta είναι ένα μείγμα καρυκευμάτων, το οποίο αποτελείται από μπαχαρικά, φρεσκοκομμένα λαχανικά, βότανα και άλλα επιλεγμένα φυσικά συστατικά, σε κατάλληλη αναλογία ώστε το μείγμα να δίνει ισορροπημένη γεύση που αναδεικνύει τα υπόλοιπα υλικά της κάθε συνταγής.

Τιμή 6,60 €

Durex προφυλακτικά sensitive 3τεμ

Πολύ λεπτά για καλύτερη αίσθηση. Ευκολοφόρετα & με σπερματοδόχο κατάληξη για μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη εφαρμογή. Δερματολογικά ελεγμένα. Διαφανή προφυλακτικά. Ονομαστικό πλάτος: 56mm. 100% ηλεκτρονικά ελεγμένα.

Τιμή 1,50 €