• Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175
  • Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175

Κανατα με καπακι & δοσομετρητη su-175

Το Κανατά με καπάκι & δοσομετρητή SU-175 είναι το ιδανικό εργαλείο για την ακριβή μέτρηση και αποθήκευση υγρών. Με την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής και την εύκολη χρήση, αυτό το προϊόν θα σας βοηθήσει να οργανώσετε την καθημερινή σας ζωή με άνεση και ακρίβεια. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα που προσφέρει!
26517
8696219365362
1,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WIPEST ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 120PCS HYGIENE (ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ)

Τα WIPEST Μωρομάντηλα 120 τεμάχια με καπάκι είναι το ιδανικό προϊόν για την υγιεινή του μωρού σας. Με εξαιρετικά μαλακή υφή και ειδικά σχεδιασμένα για το ευαίσθητο δέρμα των μωρών, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν την αλλαγή πάνας μια ευχάριστη εμπειρία τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την καθαριότητα και τη φρεσκάδα του μωρού σας - δοκιμάστε τα WIPEST Μωρομάντηλα σήμερα και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέ?
Τιμή 1,09 €

Κυκλωψ πιατο νo 29 με ροδες τερακοτα

Το Κυκλωψ πιάτο νο 29 με ρόδες τερακότα είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοντέρνο design του, θα δώσει μια διαφορετική νότα στον χώρο σας. Επιπλέον, οι ρόδες του το καθιστούν εξαιρετικά λειτουργικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα πιο hot προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 2,96 €

Παιδικh καρεκλα πορτοκαλι cm-410

Η παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 είναι ο τέλειος σύντροφος για τους μικρούς μας φίλους. Με μοντέρνο σχεδιασμό και ανθεκτική κατασκευή, αυτή η καρέκλα προσφέρει άνεση και ασφάλεια σε κάθε χρήση. Με την πορτοκαλί απόχρωση να δίνει φωτεινότητα και χαρά στον χώρο, οι μικροί μας φίλοι δεν θα θέλουν να σηκωθούν από αυτήν την καρέκλα! Αποκτήστε τώρα την παιδική καρέκλα πορτοκαλί cm-410 και δώστε στα παιδιά σας έναν χώρο που θα τους εμπνεύσει και
Τιμή 7,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα μήλου 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Apple Fresh καθαρίζει τα λιπαρά μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, χαρίζοντας άρωμα που διαρκεί.Δερματολογικά ελεγμένο, με ισορροπημένο pH και ενισχυμένο με αντιοξειδωτικά, για ήπια φροντίδα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής,η νούμερο 1 επωνυμία σαμπουάν στον κόσμο.

Τιμή 3,79 €

Κύκλωψ fresco φαγητοδοχείο τετράγωνο πλαστικό 550ml 15,8x15,8x4,20cm

Μοναδικός σχεδιασμός, ανθεκτικότητα και λειτουργικότητα είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά του φαγητοδοχείου Κύκλωψ fresco. Με χωρητικότητα 550ml και διαστάσεις 15,8x15,8x4,20cm, αυτό το τετράγωνο πλαστικό φαγητοδοχείο είναι ιδανικό για να διατηρήσετε το φαγητό σας φρέσκο για περισσότερο χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πρακτικότητα και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία Κύκλωψ.
Τιμή 0,89 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Flos star υγρό καθαριστικό για τα άλατα spray 475ml

  • Τίποτε δεν µπορεί να συγκριθεί µε την αστραφτερή καθαριότητα του Flos Star. Με έναν απλό ψεκασµό και χωρίς καθόλου τρίψιµο, εξαφανίζει δύσκολες βρωµιές, άλατα και κατάλοιπα σαπουνιού ενώ ταυτόχρονα δίνει λάµψη χωρίς να χαράζει.
  • Χρησιµοποιήστε το στο µπάνιο ή στην κουζίνα, για µπανιέρες, νιπτήρες, νεροχύτες, βρύσες, εµαγιέ, ανοξείδωτα, πλακάκια ή συνθετικά δάπεδα.
  • Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και για να µην διαχέεται το προϊόν στο χώρο.
Τιμή 2,75 €