• Νέο
  • UNISAFE ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΛ/ΜΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1500ml - (58303G)
  • UNISAFE ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΛ/ΜΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1500ml - (58303G)

UNISAFE ΦΑΓΗΤΟΔΟΧΕΙΟ ΠΑΡΛ/ΜΟ ΓΥΑΛΙΝΟ ΜΕ ΚΑΠΑΚΙ 1500ml - (58303G)

51204
3800864040153
6,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μαλαματίνα ρετσίνα ασκός 3lt

Η ΜΑΛΑΜΑΤΙΝΑ ΡΕΤΣΙΝΑ 3lit είναι ένα εξαιρετικό κρασί που θα σας μεταφέρει στην γραφική Ελλάδα με κάθε γουλιά. Με τη φρουτώδη γεύση της και το δροσερό της άρωμα, αυτή η ρετσίνα θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε την με φίλους και οικογένεια και ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης.
Τιμή 8,37 €

Riso scotti bio ροφημα βρωμης 1lt χωρις ζαχαρη

Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γεύση του Riso Scotti bio ροφήματος βρώμης χωρίς ζάχαρη 1lt. Με πιστοποίηση βιολογικής καλλιέργειας, αυτό το ροφημα βρωμης είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και θρεπτικό πρωινό. Απολαύστε το δροσερό άρωμα και την ελαφριά υφή του, και ανανεώστε τον οργανισμό σας με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το Riso Scotti bio ροφήμα βρώμης τώρα και απολαύστε μια εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει!
Τιμή 2,28 €

Αλλατινη super cookieχ, ζαχαρη 180gr, zero

Η Αλλατινη super cookieχ, ζαχαρη 180gr, zero είναι ένα απολαυστικό προϊόν που σίγουρα θα σας κερδίσει με την γεύση της. Με την μοναδική συνδυασμό γεύσεων και την zero ζάχαρη, αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν μια υγιεινή επιλογή για γλυκά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Ο Coffeeway vanilla hazelnut καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr είναι ο τέλειος τρόπος για να ξεκινήσετε τη μέρα σας. Με την αρωματική γεύση της βανίλιας και του φουντουκιού, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευεξία. Απολαύστε τον και αφήστε τον να σας οδηγήσει σε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και απόλαυσης.
Τιμή 7,52 €

Φλώρινας λεμονάδα αναψυκτικό 2lt

Ποτέ άλλοτε η λεμονάδα δε συνδύαζε τόσο μοναδικά τους χυμούς και τα αρώματα από φρέσκα, ζουμερά ελληνικά λεμόνια και το εξαιρετικό φυσικό ξινό νερό Φλώρινας.  Όλη η γεύση και η δροσιά της ελληνικής γης σε ένα ποτήρι.

Τιμή 1,02 €

Freely χαρτοπετσέτες λευκές 33x33cm 80 φύλλα

Οι Freely χαρτοπετσέτες λευκές με διαστάσεις 33x33cm και 80 φύλλα είναι ιδανικές για χρήση στο σπίτι, στο γραφείο ή σε οποιοδήποτε άλλο χώρο. Μεγάλης ποιότητας και απορροφητικότητας, οι χαρτοπετσέτες αυτές είναι πρακτικές και βολικές για καθημερινή χρήση. Μπορείτε να τις βρείτε σε καταστήματα σούπερ μάρκετ ή καταστήματα ειδών οικιακής χρήσης.

Τιμή 0,71 €

Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Ντολμαδάκια γιαλαντζί φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με γεύση σα να ήταν σπιτικά.

Είναι ένα υγιεινό και μοναδικό σε γεύση γεύμα ή ορεκτικό που σερβίρεται ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου με φέτες από λεμόνι ή και με γιαούρτι και συνδυάζεται εξαιρετικά με λευκό ξηρό κρασί ή ούζο.

Τιμή 2,19 €