• Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα
  • Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα

Φωτεινη μπασκετα με μουσικη + ζαχαρωτα

Αναβαθμίστε το παιχνίδι της μπασκέτας σας με τη Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά! Δώστε έναν νέο ρυθμό στο παιχνίδι σας και απολαύστε τη μουσική ενώ παίζετε. Με τα λαμπερά χρώματα και τα γλυκά ζαχαρωτά, αυτή η μπασκέτα θα φέρει τη διασκέδαση στο επόμενο επίπεδο. Αποκτήστε τη δική σας Φωτεινή Μπασκέτα με Μουσική Ζαχαρωτά τώρα και ετοιμαστείτε για ατελείωτες ώρες διασκέδασης!
25757
4260332195881
2,50 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ταψι πιτσας βαθυ αντικολλητικο φ36cm 07-531

Το ταψί πίτσας βαθύ αντικολλητικό διαμέτρου 36 εκατοστών είναι η ιδανική επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτσας! Με την αντικολλητική επίστρωση, μπορείτε να ψήσετε την πίτσα σας χωρίς να κολλήσει, ενώ ο βαθύς σχεδιασμός του επιτρέπει να δημιουργήσετε την τέλεια λαχταριστή βάση. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις πιο νόστιμες πίτσες στο σπίτι σας!
Τιμή 17,89 €

SAFCOL ΚΑΛΑΜΑΡΑΚΙΑ ΠΙΚΑΝΤΙΚΑ 170gr. - (ΣΕ ΣΑΛΤΣΑ)

Ανακαλύψτε τη γεύση των νόστιμων καλαμαριών πικάντικα βουτηγμένων σε σάλτσα! Με την τέλεια ισορροπία γεύσης και πικάντικου, αυτά τα καλαμαράκια θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ορεκτικό ή σαν συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρύο κρασί. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την γευστική σας εμπειρία!
Τιμή 5,14 €

Κορυφαία προϊόντα

Babycare μωρομάντηλα χαμομήλι 3x72τεμ

Τα μωρομάντηλα BabyCare Chamomile Pure Water σχεδιάστηκαν για τον απαλό καθημερινό καθαρισμό του βρεφικού δέρματος. Χάρη στη μοναδική σύνθεσή τους που περιέχει αγνό νερό (πάνω από 96% της φόρμουλας) και εκχύλισμα χαμομηλιού, καθαρίζουν απαλά και περιποιούνται το βρεφικό δέρμα, συμβάλλοντας στην προστασία του από ερεθισμούς και συγκάματα.

Χωρίς παραβένες, οινόπνευμα, χρωστικές, φθαλυκούς εστέρες, προπυλενογλυκόλη και σιλικόνες.

Δερματολογικά ελεγμένα σε ευαίσθητα δέρματα.

Σε 100% ανακυκλώσιμη συσκευασία, με 100% ανακυκλώσιμο καπάκι.

Τιμή 3,24 €

Χιών αλάτι ψιλό 200gr

Ψιλό θαλασσινό αλάτι της εταιρείας Χιών σε συσκευασία 200 γραμμαρίων. Η συγκομιδή του γίνεται από την εξάτμιση θαλασσινού νερού και είναι σχετικά πιο χοντρό από το επιτραπέζιο αλάτι. Θα πρέπει να σημειωθεί ότι περιέχει (ανάλογα με τη θάλασσα από την οποία προέρχεται) και διαφορετικά μέταλλα όπως ψευδάργυρο, σίδηρο κάλιο κ.λπ. Αυτή η περιεκτικότητα οδηγεί και στη διαφορετική και χαρακτηριστική γεύση που έχει το θαλασσινό αλάτι.

Τιμή 0,57 €

Bianchi coffee espresso black καφές σε κόκκους 1kg

Ο καφές Bianchi espresso black είναι ένας υψηλής ποιότητας καφές σε κόκκους, ιδανικός για την παρασκευή εσπρέσο. Έχει έντονο άρωμα και γεύση, με γλυκές νότες και απαλή επίγευση. Η συσκευασία του είναι 1kg και είναι κατάλληλος τόσο για επαγγελματική χρήση σε καφετέριες όσο και για οικιακή χρήση. Απολαύστε έναν νόστιμο εσπρέσο με τον καφέ Bianchi espresso black!
Τιμή 19,76 €