• Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο19
  • Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο19

Πλαστικο γλαστρακι με φυτο νο19

Ανανεωμένο πλαστικό γλαστράκι με το φυτό νο19 της εταιρίας - ένα μοναδικό κομμάτι που θα φωτίσει τον χώρο σας και θα δώσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ζωντάνιας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με ένα μόνο κλικ!
25733
5203642143165
1,63 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ρεσω αρωματικο 4 ωρών 25τεμ κανελα

Το Ρεσω αρωματικό 4 ωρών 25τεμ κανέλα είναι η ιδανική επιλογή για να δημιουργήσετε μια ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Με την εκλεπτυσμένη μυρωδιά της κανέλας, θα νιώσετε αμέσως την αίσθηση της άνοιξης και της ευεξίας να σας πλημμυρίζει. Απολαύστε τη μακράς διάρκειας αρωματική απόλαυση που προσφέρει το Ρεσω αρωματικό και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο ευωδιές και χαλάρωση.
Τιμή 2,19 €

ΚΕΡΙ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟΥ - (ΚΟΚΚΙΝΟ) (4 τεμ.)

Το κόκκινο κερί μνημοσύνου είναι ιδανικό για να τιμήσετε τη μνήμη ενός αγαπημένου προσώπου. Με την αναζωογονητική του μυρωδιά και το έντονο χρώμα, δημιουργεί μια ατμόσφαιρα θερμότητας και σεβασμού. Κάθε φορά που το ανάβετε, θυμάστε τις αξέχαστες στιγμές που περάσατε μαζί και δίνετε έναν τρόπο να παραμείνει ζωντανή η μνήμη του αγαπημένου σας προσώπου. Αγοράστε το τώρα και δώστε στη μνήμη τους τον αξιόλογο σεβασμό που του αξίζει.
Τιμή 1,59 €

ΣΑΚΟΥΛΑ ΡΟΛΟ 42cm x 11 micra - (200τεμ.) (ΦΑΝΕΛΑΚΙ)

Η σακούλα ρολό 42cm x 11 micra της εταιρίας (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στις καθημερινές σας αγορές. Με την ανθεκτική κατασκευή της και το μεγάλο μήκος της, σας εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία και ευκολία στη μεταφορά των αγορών σας. Μην αφήνετε τίποτα πίσω σας και αποκτήστε τώρα τη σακούλα ρολό (ΦΑΝΕΛΑΚΙ) για να κάνετε τις αγορές σας με στυλ και άνεση!
Τιμή 3,13 €

Zero καραμελες 32gr,x12τεμ βουτυρου

Οι Zero καραμέλες της εταιρίας βουτύρου είναι η τέλεια επιλογή για ένα γλυκό σνακ που θα σας κάνει να θέλετε να τις αγοράσετε ξανά και ξανά. Με την απαλή γεύση του βουτύρου και την τέλεια γλυκύτητα των καραμελών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τις Zero καραμέλες βουτύρου!
Τιμή 11,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Farcom echo κρέμα χεριών ενυδατική 75ml

Μη λιπαρή κρέμα πλούσια σε φυσικά ενυδατικά, αντιοξειδωτικά και αντιφλεγμονώδη συστατικά για καθημερινή περιποίηση και απαλότητα των χεριών.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 1,50 €

Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm

Η Fresh μεμβράνη τροφίμων διαφανής 200m x 45cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος σας στην κουζίνα! Με την απίστευτη αυτή μεμβράνη, μπορείτε να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την υγρασία. Είναι η ιδανική λύση για την αποθήκευση των τροφίμων σας στο ψυγείο ή το ντουλάπι, κρατώντας τα φρέσκα και νόστιμα. Μην αφήνετε τίποτα να χαθεί - επενδύστε στη Fresh μεμβράνη τροφίμων τώρα και απολαύ
Τιμή 6,14 €

Ajax άσπρος σίφουνας υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης με φρεσκάδα λεμονιού 1lt

Χάρη στη μοναδική του σύνθεση με διπλάσιο αμμονιαζόλ, το Ajax άσπρος σίφουνας με άρωμα λεμόνι, προσφέρει αστραφτερή καθαριότητα σαν τον ήλιο.

Τιμή 1,84 €

Maki υγρό πιάτων aloe τσάι 4lt

Το υγρό πιάτων δρα ενάντια στα λίπη και τα υπολείμματα τροφών, καθαρίζει σε βάθος, ξεβγάζεται εύκολα και δεν αφήνει κατάλοιπα.

Τιμή 3,28 €