• Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
  • Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMelitta

Melitta καφές espresso bella crema intenso σε κόκκους 1kg

Ζήστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με τον καφέ espresso Melitta bella crema no4. Απολαύστε την πλούσια γεύση του 100% arabica καφέ σε κόκκους, που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο απόλαυσης και αρώματα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε γλυκό και πικάντικο νότα, και ανακαλύψτε την τέλεια ισορροπία μεταξύ γεύσης και άρωματος. Κάντε δικό σας τον Melitta καφέ espresso για αξέχαστες στιγμές γεύσης και απόλαυσης!
25344
4002720009741
26,47 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ κουτι πολλαπλων χρησεων 1,2lt

Το Κυκλωψ κουτί πολλαπλών χρήσεων 1,2lt είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με τη μοναδική του σχεδίαση και την ανθεκτική του κατασκευή, προσφέρει αποθήκευση για διάφορα αντικείμενα, ενώ ταυτόχρονα δίνει στο χώρο σας μια μοντέρνα νότα. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε το Κυκλωψ κουτί πολλαπλών χρήσεων 1,2lt τώρα!
Τιμή 1,30 €

Ζαχαριέρα 280ml

Η Ζαχαριέρα 280ml είναι ο καλύτερος τρόπος για να διατηρήσετε τη ζάχαρη σας φρέσκια και ξηρή. Με το μοναδικό σχεδιασμό της, θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στην κουζίνα σας. Αποκτήστε τη Ζαχαριέρα 280ml τώρα και απολαύστε την ευκολία και το στυλ που προσφέρει!
Τιμή 2,33 €

ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΑΛΕΚΙΑΣΤΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ (140x140cm)

Ανανεωτικό, πολυτελές, μοναδικό, με έντονα χρώματα και εντυπωσιακό σχέδιο. Απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε τραπέζι, προσφέρει άριστη ποιότητα και αντοχή. Ιδανικό για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 4,45 €

NORMALCLINIC ΟΔΟΝΤΟΒΟΥΡΤΣΑ ΠΑΙΔΙΚΗ KIDS ΜΕ ΒΕΝΤΟΥΖΑ SOFT

Η παιδική οδοντόβουρτσα NormalClinic Kids με βεντούζα είναι ιδανική για τη φροντίδα των παιδικών δοντιών. Με μαλακές τρίχες που αγκαλιάζουν απαλά τα δόντια και τα ούλα, η οδοντόβουρτσα αυτή βοηθά στην αποτελεσματική καθαριότητα και προστασία της στοματικής υγείας των παιδιών. Η ενσωματωμένη βεντούζα της επιτρέπει να παραμένει σταθερή στον πάγκο του μπάνιου, εξασφαλίζοντας άνετο και εύκολο πλύσιμο των δοντιών. Προσφέρει μια διασκεδαστική ?
Τιμή 0,63 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr

Τα αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο, σνακ ή προσθέστε τα στις σαλάτες και τα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία που προσφέρου
Τιμή 4,76 €

Χωριό αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Αυτό το αλεύρι για όλες τις χρήσεις εγγυάται σίγουρο αποτέλεσμα για αλμυρές και γλυκές δημιουργίες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μεγάλη ποικιλία αρτοσκευασμάτων και συνταγών ζαχαροπλαστικής όπως ψωμί, πίτσα, κουλουράκια, κέικ, τάρτες και οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε.

Τιμή 0,74 €

Tns κουτί αποθήκευσης με σχέδιο πέτρες 21x32x14,5 cm 7,5lt

Ανανεωτικό και πρωτότυπο κουτί αποθήκευσης με μοντέρνο σχέδιο πέτρες που θα δώσει στο χώρο σας μια ξεχωριστή νότα. Με διαστάσεις 21x32x14,5 cm και χωρητικότητα 7,5lt, είναι ιδανικό για την τακτοποίηση και την οργάνωση των αντικειμένων σας. Αποτελεί μια πρακτική και στυλάτη λύση για κάθε χώρο, ενώ η ποιότητα και η αντοχή της εταιρίας Tns εγγυάται μακροχρόνια χρήση. Αποκτήστε το τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με στυλ!
Τιμή 3,85 €