• Συρματινο μαλλι 20τεμ  - 1
  • Συρματινο μαλλι 20τεμ  - 1

Συρματινο μαλλι 20τεμ

Το συρματίνο μαλλί 20 τεμαχίων από την εταιρία είναι το ιδανικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα. Με την υψηλή ποιότητα και την αντοχή του, το συρματίνο μαλλί θα σας εξασφαλίσει μια αψεγάδιαστη εμφάνιση που θα ξεχωρίσει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στιλ σας με έναν μοναδικό τρόπο!
33998
5203642113687
1,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x1,7gr.) - (CARAMEL/VANILLA)

Απολαύστε τη γευστική απόλαυση του Lipton τσαγιού πυραμίδα σε συνδυασμό με τις γλυκές νότες καραμέλας και βανίλιας. Με 20 φακελάκια από 1,7gr. έκαστο, αυτό το τσάι θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση του Lipton τσαγιού πυραμίδα και αφεθείτε στην απόλυτη απόλαυση της γεύσης!
Τιμή 2,62 €

Ποτηρι σφηνακι κρυσταλ 4 cl 40τεμ

Ένα κομψό ποτήρι σφηνάκι κρυστάλλου 4 cl 40 τεμαχίων που θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας στο ποτό σας. Κομψό, λεπτό και λαμπερό, αυτό το ποτήρι θα κλέψει τις εντυπώσεις και θα προσθέσει μια αίσθηση πολυτέλειας στο τραπέζι σας. Ιδανικό για εσπρέσο, σβησίματα, σφηνάκια και άλλα αγαπημένα ποτά σας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 1,21 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark υγρό καθαριστικό φούρνων 750ml

Αλκαλικό καθαριστικό της εταιρείας Spark για καμένα λίπη και λάδια. Αποτελεσματική δράση σε κουζίνες, φούρνους, ψησταριές και grill. Για ακόμα καλύτερο αποτέλεσμα συνιστάται χρήση σε θερμοκρασία 40-50°C.

Τιμή 2,27 €

Bref μπλοκ WC power active nature pine 51ml

Νέο Power Active με ενισχύμενη φόρμουλα κατά των αλάτων για μια καθαρή και αστραφτερή τουαλέτα.

Η σύνθεση 4 λειτουργειών, αποτρέπει τον σχηματισμό αλάτων, απελευθερώνει καθαριστικό αφρό, παρέχει ένα σύστημα ενεργής προστασίας, αποτρέποντας την συσσώρευση υπολειμμάτων και προσφέρει φρεσκάδα που διαρκεί.

Τιμή 1,48 €