• JACOBS STICKS CAPPUCCINO (8τεμ. x 17,8gr.) - (ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ)  - 1
  • JACOBS STICKS CAPPUCCINO (8τεμ. x 17,8gr.) - (ΦΟΥΝΤΟΥΚΙ)  - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςJacobs

Jacobs φακελάκια iced cappuccino φουντούκι 8τεμ

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Jacobs Sticks Cappuccino με φουντούκι, ένα προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης χωρίς σύνορα. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει κάθε γουλιά και ανακαλύψτε την τελειότητα του αυθεντικού καπουτσίνο με φουντούκι. Με τα 8 sticks σε κάθε συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να επιθυμείτε περισσότερα κάθε φορά που το δοκιμάζετε. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει
37069
8711000680322
2,86 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Nescafe στιγμιαίος καφές frappe ready to make με σέικερ 3gr

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία γεύσης με το Nescafe στιγμιαίο καφέ frappe ready to make με σέικερ 3gr. Απολαύστε την απόλυτη φρεσκάδα και γεύση του καφέ σε κάθε γουλιά. Με τον εύκολο τρόπο παρασκευής του και τον ειδικό σέικερ που περιλαμβάνεται, θα απολαύσετε γρήγορα και εύκολα έναν νόστιμο φραπέ καφέ όπου κι αν βρίσκεστε. Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Nescafe frappe ready to make!
Τιμή 0,44 €

Nescafe στιγμιαίος καφές frappe ready to make με σέικερ 3,5gr

Σκέτος ή γλυκός, με γάλα ή χωρίς, αλλά πάντα παγωμένος και απολαυστικός, ο καφές NESCAFÉ® FRAPPÉ με τον πλούσιο αφρό του και τη γεμάτη γεύση του μας τονώνει τη διάθεση, ξυπνά τις αισθήσεις και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της παρέας και των στιγμών που μοιραζόμαστε.

Τιμή 0,46 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές 700gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFE® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFE® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

Τιμή 30,38 €

Jacobs στιγμιαίος καφές gold 95gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του JACOBS ΣΤΙΓΜΙΑΙΟΣ ΚΑΦΕΣ 95gr. - (GOLD) (ΓΥΑΛΙΝΟ) και αφήστε το άρωμά του να σας ταξιδέψει. Με την προσεκτική επιλογή των καλύτερων κόκκων καφέ και την προσεγμένη διαδικασία ψησίματος, αυτός ο καφές θα σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Απολαύστε τον κάθε πρωί για ένα ξεκίνημα γεμάτο ενέργεια και απόλαυση.
Τιμή 4,69 €

Douwe egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr

Ζωηρός και αρωματικός, ο Douwe Egberts στιγμιαίος καφές espresso 185gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γευστική εμπειρία καφέ. Με τη μοναδική του γεύση και άρωμα, αποτελεί την ιδανική επιλογή για να απολαύσετε έναν γρήγορο και ευχάριστο καφέ όπου και αν βρίσκεστε. Αφεθείτε στην απόλαυση και ανακαλύψτε τον κόσμο των απολαύσεων που σας προσφέρει ο Douwe Egberts espresso καφές.
Τιμή 15,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Lipton ice tea πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη 1,5lt

Αναζωογονητικό πράσινο τσάι με λεμόνι χωρίς ζάχαρη από την Lipton, σε μεγάλη συσκευασία 1,5lt. Απολαύστε τη δροσιά του πράσινου τσαγιού σε συνδυασμό με τη φρεσκάδα του λεμονιού, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης. Το τέλειο ρόφημα για να αναζωογονηθείτε και να απολαύσετε μια ελαφριά αίσθηση γλυκύτητας, χωρίς επιπλέον θερμίδες. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά που μπορεί να φέρει στην καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,50 €

Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml

Το Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml της εταιρίας Schwarzkopf Gliss είναι η τέλεια λύση για τα ξηρά και ταλαιπωρημένα μαλλιά. Με τη μοναδική του φόρμουλα, αυτό το προϊόν προσφέρει βαθιά θρέψη και ενυδάτωση, ενώ παράλληλα προστατεύει τα μαλλιά από τη θερμότητα των συσκευών styling. Αποκτήστε μαλλιά λαμπερά και υγιή με το Gliss conditioner spray oil nutritive 200ml!
Τιμή 4,62 €

LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE

Η LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που πρέπει να έχει κάθε γυναίκα στην τσάντα της. Με την απαλή του υφή και το εκθαμβωτικό χρώμα του ροδάκινου, θα δώσει λάμψη και ενυδάτωση στα χείλη σας όλη μέρα. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR PEACH SHINE τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 2,89 €

Misko σπαγγέτι No10 1kg

Το Misko σπαγγέτι No10 1kg είναι ο τέλειος σύντροφος για τις αγαπημένες σας συνταγές μακαρονιών. Με την υψηλή ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιεί η εταιρία Misko, το σπαγγέτι αυτό θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το με την οικογένειά σας σε κάθε γεύμα!
Τιμή 2,70 €