• BUBBLE TEA 250ML ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕΝΤΑ  - 1
  • BUBBLE TEA 250ML ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕΝΤΑ  - 1

Bubble tea ice tea λεμόνι με φούσκες μέντας 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΛΕΜΟΝΙ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΕΝΤΑ! Ένα δροσερό και αρωματικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και εμπειρίες. Απολαύστε την ευεξία και τη φρεσκάδα του λεμονιού σε συνδυασμό με τις δροσερές φούσκες μέντας που θα σας ανανεώσουν με κάθε γουλιά. Αφεθείτε στη γοητεία του BUBBLE TEA και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
40821
8684278582035
1,98 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml

Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα του καλοκαιριού με το Fuze tea τσάι με λεμόνι & λουίζα 500ml. Ένα απολαυστικό ρόφημα που θα σας ταξιδέψει σε νέες γεύσεις και αισθήσεις. Απολαύστε το κρύο ή ζεστό και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με κάθε γουλιά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,96 €

Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml! Με την φρουτώδη γεύση του μάνγκο και του ανανά, αυτό το αναζωογονητικό ρόφημα θα σας ταξιδέψει σε μια εξωτική γωνιά γεμάτη από γεύσεις και αρώματα. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε στιγμή με το Fuze tea τσάι με μάνγκο & ανανάς 500ml. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική του γεύση!
Τιμή 0,98 €

Lipton sparkling ice tea λεμόνι με ανθρακικό χωρίς ζάχαρη 6x330ml

Ανακαλύψτε τη δροσιστική απόλαυση του Lipton sparkling ice tea λεμόνι με ανθρακικό χωρίς ζάχαρη. Με την αγνή γεύση του λεμονιού και το αναζωογονητικό ανθρακικό, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη γουλιά. Απολαύστε το κρύο, στιγμιαία αναζωογονητικό ρόφημα σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε τώρα το πακέτο 6x330ml και απολαύστε την απόλυτη αίσθηση δροσιάς και γεύσης!
Τιμή 5,21 €

Κορυφαία προϊόντα

LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED

Το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED είναι το απόλυτο αξεσουάρ ομορφιάς που δεν πρέπει να λείπει από κανένα νεσεσέρ. Με την ειδική φόρμουλα του, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη, ενώ το έντονο κόκκινο χρώμα του θα σας κάνει να ξεχωρίζετε σε κάθε περίσταση. Αποκτήστε το LIPOSAN 4,8GR CARE COLOUR RED τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο κίνημα!
Τιμή 3,37 €

Σωσάκι με καπάκι 70ml 2oz 50τεμ

Το σωσάκι με καπάκι 70ml 2oz 50τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ταξίδι! Με τη μοναδική του σχεδίαση και την πρακτική του χωρητικότητα, αυτό το σωσάκι είναι απαραίτητο για κάθε αναχώρηση. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε το τώρα για να έχετε πάντα τα απαραίτητα μαζί σας!
Τιμή 0,95 €

ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας 10m

Ένα ΟΕΜ κορδόνι λαμπάδας μήκους 10 μέτρων. Ιδανικό για τη διακόσμηση και την φωτισμό της λαμπάδας σας κατά τη διάρκεια της Πρωτοχρονιάς, του Πάσχα ή άλλων εορτών. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης για τη διακόσμηση δωματίων ή εξωτερικών χώρων.
Τιμή 1,82 €

Flamingo πετσέτα κουζίνας 100% βαμβάκι 70x140cm

Πετσέτα σώματος της εταιρείας Kipper, η οποία αποτελεί το πιο βασικό είδος πετσέτας για χρήση μετά το ντουζ ή το μπάνιο σας. Η πετσέτα σώματος θα πρέπει να αλλάζει και να πλένεται 1 με 2 φορές την εβδομάδα, καθώς μετά από κάθε μπάνιο γεμίζει με βακτήρια. Επίσης μετά από κάθε χρήση η πετσέτα θα πρέπει να στεγνώνει εντελώς και γρήγορα, καθώς όσο περισσότερο μένει υγρή, τόσο περισσότερο πολλαπλασιάζονται τα βακτήρια.

Το βάρος είναι 480 γραμμάρια ανά τετραγωνικό μέτρο, που σημαίνει ότι είναι αρκετά ελαφριά ενώ παράλληλα στεγνώνει γρήγορα. Είναι ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητική.

• Σύνθεση: 100% Βαμβάκι

Χαρακτηριστικά:

Πλάτος: 70cm

Μήκος: 140cm

Τιμή 6,69 €

Bubble tea ice tea ροδάκινο με φούσκες μάνγκο 250ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ! Ένα αναζωογονητικό ρόφημα που συνδυάζει τη φρεσκάδα του ροδακίνου με την εκλεπτυσμένη γεύση του μάνγκο και τις απαλές φούσκες που θα σας καθηλώσουν. Αφεθείτε σε μια μοναδική γευστική εμπειρία και απολαύστε το BUBBLE TEA 250ML ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΦΟΥΣΚΕΣ ΜΑΝΓΚΟ τώρα!
Τιμή 2,00 €