• Uniglass 65250 καραφα olympus 0,5lt
  • Uniglass 65250 καραφα olympus 0,5lt
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςUniglass

Uniglass 65250 καραφα olympus 0,5lt

Το Uniglass 65250 καραφα Olympus 0,5lt είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει από την πρώτη στιγμή που θα το δείτε. Με το μοναδικό design του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία στο σπίτι. Είναι ιδανικό για να σερβίρετε τα αγαπημένα σας ροφήματα με στυλ και κομψότητα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομμάτι για την κουζίνα σας και να ξεχωρίσετε από τους υπόλοιπους.
25089
4820163880266
2,12 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uhu κολλα γενικης χρησης 20ml blister

Η Uhu κόλλα γενικής χρήσης 20ml blister της εταιρίας UHU είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι ή γραφείο. Με την αξιοπιστία και ποιότητα που προσφέρει η εταιρία UHU, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι η κόλλα θα κάνει τη δουλειά της με ακρίβεια και αντοχή. Εύκολη στη χρήση και μεγάλη αντοχή σε διάφορες επιφάνειες, η Uhu κόλλα είναι η ιδανική επιλογή για κάθε καθημερινή ανάγκη σας. Αποκτήστε την τώρα και είστε έτοιμοι για κάθε κόλλημ
Τιμή 1,51 €

Practic σφουγγαριστρα microfiber 200gr, διαφορα χρωματα

Η Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική της υφή και απορροφητικότητα, θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές. Αποκτήστε την Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο εύκολο και γρήγορο!
Τιμή 2,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr
Περιορισμένη προσφορά!

Εύρηκα classic υπερλευκαντικό 4x60gr

Υπερλευκαντικό σε σκόνη. Τα λευκά… ξαναζωντανεύουν πλύση με την πλύση! Το προϊόν που για πάνω από 50 χρόνια, έχει ταυτιστεί και έχει γίνει συνώνυμο του «Λευκού», ήρθε τώρα ανανεωμένο και ενισχυμένο, για να εγγυηθεί απόλυτα καθαρά κι αστραφτερά λευκά, ακόμα, και στα πιο δύσκολα. Το ΕΥΡΗΚΑ Classic νέας γενιάς, έρχεται τώρα με νέα ακόμα πιο ενισχυμένη σύνθεσή με ισχυρά καθαριστικά συστατικά που σε συνδυασμό με τους μοναδικούς λευκαντικούς παράγοντες με ενεργό οξυγόνο, που περιέχει, απομακρύνει τέλεια, ακόμα και τους δύσκολους λιπαρούς λεκέδες, και χαρίζει στα ρούχα αξεπέραστη λευκότητα και λάμψη, και στις πιο χαμηλές θερμοκρασίες (30°C).

Τιμή 2,40 €

Παπουτσάνης φυτικό σαπούνι με ελαιόλαδο πράσινο 250gr

Στέρεο σαπούνι με εξαιρετική καθαριστική δράση, παρέχει ολοκληρωμένη υγιεινή για την επιδερμίδα. Αγνό όσο το ελαιόλαδο από το οποίο παρασκευάζεται, το παραδοσιακό πράσινο σαπούνι ΠΑΠΟΥΤΣΑΝΗΣ φροντίζει το πρόσωπο, τα μαλλιά και το σώμα, εδώ και 150 χρόνια. Δερματολογικά ελεγμένο.

Τιμή 1,03 €

Ματίνα ξυνό 50gr

Ξυνό σε σκόνη, της εταιρίας Matina, για να δώσετε ξεχωριστή γεύση σε κάθε συνταγή. Άοσμο, έχει έντονα όξινη γεύση, που την προσθέτει στα γλυκά ή τα φαγητά που χρειάζεται, αντικαθιστώντας το λεμόνι. Αν αναμειχθεί με μαγειρική σόδα, λειτουργεί ως διογκωτικός παράγοντας.

Τιμή 0,89 €

Zebra maliva χαρτί υγείας alpine 3φυλλο 8τεμ

Το χαρτί υγείας 3φυλλο 8 τεμάχια αναφέρεται σε μια συσκευασία που περιλαμβάνει 8 ρολλά χαρτιού υγείας, κάθε ένα με τρία φύλλα. Αυτό σημαίνει ότι κάθε ρολλό περιέχει τρεις στρώσεις χαρτιού, και η συσκευασία περιέχει συνολικά 8 ρολλά.

Τιμή 2,26 €

Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr

Το Karuzo κρουασάν cheesecake φράουλα 82gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να το λατρέψετε αμέσως. Με τη συνδυασμό γεύσης από κρουασάν, cheesecake και φράουλα, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό να σας ξεφύγει!
Τιμή 0,70 €