• Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo302 21,5cm
  • Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo302 21,5cm
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚύκλωψ

Κύκλωψ πιάτο ανθρακί Νo302 21,5cm

Το ανθρακί Κύκλωψ πιάτο Νο302 21,5cm είναι ένα μοντέρνο και κομψό πιάτο που θα δώσει στο τραπέζι σας μια ξεχωριστή νότα. Με το μοναδικό του σχεδιασμό και την ανθεκτική κατασκευή του, το πιάτο αυτό είναι ιδανικό για κάθε είδους γεύμα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας διατροφή με στυλ και ποιότητα.
18088
5202707013290
0,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm

Η Κύκλωψ γλάστρα ανθρακί Νo329 20x15cm είναι η τέλεια προσθήκη στον χώρο σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και το βαθύ ανθρακί χρώμα της, θα δώσει έναν αέρα πολυτέλειας και στυλ. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η γλάστρα αυτή είναι ανθεκτική και διαχρονική. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε τον χώρο σας με ένα μοναδικό και κομψό κομμάτι διακόσμησης.
Τιμή 0,92 €

Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg

Το Velto λίπασμα μπλε κοκκώδες σπαρτό για όλα τα φυτά 1kg της εταιρίας Velto είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τον κήπο σας και να δώσετε στα φυτά σας τη θρεπτική αξία που χρειάζονται. Με την εξαιρετική ποιότητα της Velto και την αποτελεσματικότητα του λιπάσματος, τα φυτά σας θα ανθίσουν και θα ακμάσουν όλο το χρόνο. Αποκτήστε το τώρα και δώστε νέα ζωή στον κήπο σας!
Τιμή 1,81 €

Et plast πιάτο αναϊς τετράγωνης γλάστρας μόκα 17x17x2cm

Το πιάτο γλάστρας της ET PLAST είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα δώσει έναν αέρα φινέτσας και κομψότητας στον χώρο σας. Με τις διαστάσεις 17x17cm και το όμορφο χρώμα μόκα, αυτό το τετράγωνο πιάτο θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας και θα δημιουργήσει μια ζεστή ατμόσφαιρα. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη διακόσμησή σας!
Τιμή 0,94 €

Κορυφαία προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr

KOYBEΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΟ ΛΙΩΣΙΜΟ.

Την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΣΤΑΓΟΝΕΣ ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: Λιωμένη για την παρασκευή ΓΛΑΣΟΥ για κέικ ή τούρτες. Λιωμένη για παρασκευή ΣΙΡΟΠΙΟΥ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ με το οποίο θα γαρνίρετε παγωτά, κρέπες, προφιτερόλ.

Όπως είναι για μπι- σκότα, κέικ, τούρτες αφού την αναμίξετε με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 1,85 €

Ζαναέ κρεμμυδάκια μαγειρεμένα για στιφάδο 280gr

Το Ζαναέ στιφάδο είναι ένα πιάτο της ελληνικής κουζίνας που περιλαμβάνει μοσχαρίσιο κρέας στη σάλτσα του, με κρεμμύδια, σκόρδο, κόκκινο κρασί και μπαχαρικά. Συνήθως σε μια συσκευασία 280gr περιέχονται τα υλικά για ένα μερίδα. Το Ζαναέ στιφάδο συνήθως σερβίρεται με ρύζι, πατάτες ή πουρέ πατάτας.

Τιμή 2,86 €

Trolli ζελεδάκι burger XXL 50gr

Ζελεδάκια σε σχήμα Burger σε μεγάλο μέγεθος (8 x 7,5 x 4.5) για να καταπλήξετε τους καλεσμένους σας και να χορτάσετε γεύση. Ιδανικό για κάθε στιγμή.

Τιμή 1,07 €

Fest magic ταβάς στρογγυλός αλουμινίου με γυάλινο καπάκι 28cm

Ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο του Fest magic ταβάς στρογγυλού με γυάλινο καπάκι No28. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και το μοναδικό του design, αυτός ο ταβάς θα φέρει μια νότα πολυτέλειας και κομψότητας στην κουζίνα σας. Επωφεληθείτε από την προσφορά μας και αποκτήστε το Fest magic ταβάς στρογγυλό με γυάλινο καπάκι No28 σήμερα! Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία!

Τιμή 31,96 €

Jacobs κάψουλες espresso No10 intenso 10τεμ

Κάψουλες αλουμινίου από τον JACOBS, για έντονο espresso με ακόμα πιο πλούσια και απαλή κρέμα.

Κάψουλες συμβατές με μηχανές Nespresso*.

*Εμπορικό σήμα ιδιοκτησίας τρίτου που δεν συνδέεται με τη JACOBS DOUWE EGBERTS.

Τιμή 4,14 €