• ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ (3x125gr)
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ (3x125gr)

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ (3x125gr)

49595
7622202234194
3,96 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μπωλ sahra 4,0lt dc-865

Ανανεωτικός και λειτουργικός Μπωλ sahra 4,0lt dc-865 για την τέλεια σερβιρίσματος των αγαπημένων σας γευμάτων. Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 4,0lt, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σας στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 1,48 €

ΤΟ ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) - (2+1 ΔΩΡΟ)

Το ΜΕΤΟΧΙ ΞΥΔΙ ΚΟΚΚΙΝΟ 1,020ml (7 ΒΑΘΜΟΥΣ) είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια ξεχωριστή γεύση στα πιάτα σας. Με την πλούσια και έντονη γεύση του, θα κάνει τα φαγητά σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας μπουκάλι με ένα μοναδικό προσφορά 2 σε 1. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 1,92 €

TNS ΒΟΥΡΤΣΑ ΜΑΛΛΙΩΝ - (6 ΧΡΩΜΑΤΑ) (YH-086)

Η TNS βούρτσα μαλλιών είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για τη φροντίδα των μαλλιών σας. Με τις 6 διαφορετικές αποχρώσεις που προσφέρει, μπορείτε να επιλέξετε αυτή που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Η εργονομική σχεδίαση της βούρτσας εξασφαλίζει άνετη χρήση και εύκολο χειρισμό, ενώ οι μαλακές τρίχες περιποιούνται τα μαλλιά σας χωρίς να τα τραβούν. Αποκτήστε την TNS βούρτσα μαλλιών τώρα και απολαύστε όμορφα και λαμπερά μαλλιά κάθε μέρα!
Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Althaea μάσκα μαλλιών με καρύδα 500ml

Μάσκα για ενυδάτωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Εμπλουτίζει τα αφυδατωμένα μαλλιά, καθώς αποκαθιστά τα επίπεδα υγρασίας στο εσωτερικό της τρίχας.

Τιμή 2,19 €

Ava Aceto υγρό πιάτων με πράσινο μήλο 425ml

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ava με απαλή υφή είναι εμπλουτισμένο με λευκό ξύδι και έντονο άρωμα βατόμουρο. Χάρη στην σύνθεση του, δρα ενάντια στα λίπη. Ξεβγάζεται εύκολα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα χρησιμοποιώντας λιγότερο νερό και εξοικονομώντας ταυτόχρονα πολύτιμο χρόνο. Αποτελεσματικό και με κρύο νερό.

Τιμή 1,37 €

Bodycare πάνα βρακάκι ακράτειας x-large 10τεμ

Οι πάνες βρακάκι έχουν δημιουργηθεί για τα άτομα εκείνα που παρά την μέτρια ή βαριάς μορφής ακράτειας θέλουν να έχουν μια δραστήρια ζωή και χρειάζονται αξιόπιστη και άνετη προστασία.

Τιμή 4,01 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό γενικής χρήσης χωρίς χλώριο λεμόνι spray 750ml

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι, είναι ένα απολυμαντικό καθαριστικό, με σύνθεση χωρίς ενεργό χλώριο. Ένα μόνο πέρασμα αρκεί, για να αντιμετωπίσει και να εξαλείψει αιτίες αλλεργιών που συνδέονται με τη σκόνη, τη γύρη, τον σκύλο και τη γάτα. Επιπλέον, αφαιρεί κάθε ίχνος βρομιάς και χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας.

Το Klinex Hygiene Γενικής Χρήσης Λεμόνι είναι ιδανικό για το μπάνιο, τη κουζίνα και τις επιφάνειες του σπιτιού,που πλένονται, όπως: ψυγεία, νεροχύτες, μπανιέρες, βρύσες, πόμολα, επιφάνειες γραφείου, καρέκλες, έπιπλα βεράντας κλπ.

Τιμή 2,79 €