• Τσαντα φουρνου νο 60 10kg
  • Τσαντα φουρνου νο 60 10kg

Τσαντα φουρνου νο 60 10kg

Προσφέρουμε την τέλεια τσάντα φούρνου νο 60 10kg που θα κάνει τη ζωή σας πιο εύκολη και άνετη. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και λειτουργικό design, αυτή η τσάντα θα σας συνοδεύει σε κάθε μαγειρική σας περιπέτεια. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την απόλυτη εμπειρία μαγειρέματος!
24153
2140001127306
39,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μεταλλικη κουρτινοβεργα 120x210cm ασημι rod19-120/slv

Η μεταλλική κουρτινόβεργα 120x210cm ασημί rod19-120/slv είναι η ιδανική επιλογή για το σπίτι σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ασημί απόχρωση, θα δώσει μια άλλη διάσταση στη διακόσμηση του χώρου σας. Είναι εύκολη στην τοποθέτηση και ανθεκτική, εξασφαλίζοντας μακροχρόνια χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο υψηλής ποιότητας προϊόν που θα αναβαθμίσει τον χώρο σας!
Τιμή 7,88 €

ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5

Αφεθείτε στην λάμψη και την πολυτέλεια του ΣΤΑΧΤΟΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ 12cm 201/5. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, αυτό το προϊόν θα σας καθηλώσει από την πρώτη στιγμή. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα αξεπέραστο αξεσουάρ που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 2,13 €

ΣΑΠΟΥΝΟΦΟΥΣΚΕΣ HOT WHEELS & BARBIE (4 σχέδια) (40041)

Ανακαλύψτε τη μαγεία των σαπουνοφούσκων με τα Hot Wheels & Barbie! Με 4 μοναδικά σχέδια που θα ενθουσιάσουν μικρούς και μεγάλους, αυτό το προϊόν θα φέρει χαμόγελα σε κάθε παιδί. Απολαύστε ώρες διασκέδασης και δημιουργίας με τις ατελείωτες φούσκες που θα δημιουργήσετε με το Hot Wheels & Barbie σαπουνοφούσκες! Αποκτήστε το τώρα και ζήστε μια μαγική εμπειρία!
Τιμή 0,53 €

Δισκος ζαχαροπλαστικης αλουμινιου 30x40cm 10228

Ο Δίσκος ζαχαροπλαστικής αλουμινίου 30x40cm 10228 είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής! Κατασκευασμένος από ανθεκτικό αλουμίνιο, αυτός ο δίσκος θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε τις πιο λαχταριστές γλυκιές δημιουργίες σας. Με μέγεθος 30x40cm, είναι ιδανικός για κάθε χρήση στην κουζίνα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε τις ζαχαρωτές σας ονειρεύσεις πραγματικότητα!
Τιμή 9,01 €

Κορυφαία προϊόντα

Bally nuts detox mix nuts ξηροί καρποί 500gr

Το Bally Nuts Detox Mix Nuts είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο θρεπτικές ουσίες. Αυτός ο συνδυασμός ξηρών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία, ενώ παράλληλα βοηθάει στην αποτοξίνωση του οργανισμού. Αφεθείτε στην απολαυστική γεύση των Bally Nuts Detox Mix Nuts και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά.
Τιμή 9,53 €

Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα γεμιστά με φράουλα 58gr είναι ο ιδανικός συνοδός για τον απογευματινό καφέ σας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την τραγανή υφή του μπισκότου, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει!
Τιμή 0,64 €

Flokos θράψαλο σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr

Η απίστευτη γεύση του Flokos θράψαλου σε σάλτσα τομάτας με πράσινες και κόκκινες πιπεριές 160gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε το σε σαλάτες, πίτσες ή ως dip για τα τσιπς σας και ανακαλύψτε την απόλυτη γαστρονομική εμπειρία. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν να σας ξεφύγει!
Τιμή 2,04 €

Καγιά μπούκοβο καυτερό 500gr

Μπούκοβο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Το μπούκοβο είναι ένα πολύ διαδεδομένο μπαχαρικό στην κουζίνα της βόρειας Ελλάδας, που δεν είναι τίποτα άλλο παρά νιφάδες καυτερής chili πιπεριάς ή νιφάδες γλυκιας κόκκινης πιπεριάς. Ταιριάζει σε ψαρόσουπες και κρεατόσουπες, ιδιαίτερα στον πατσά. Το συναντάμε σε όσπρια και ιδιαίτερα στην φασολάδα. Μπαίνει σε μαρινάδες κρεατικών συνήθως σε συνδυασμό με σκόρδο βασιλικό και ρίγανη. Επίσης, ταιριάζει σε βραστά αλλά και σε ψητά, σε πιάτα ζυμαρικών,ομελέτες, σε κίτρινα τυριά, σε σάλτσες κ.α.

Τιμή 4,77 €

Κύκλωψ clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt

Ο Κύκλωψ Clean κουβάς 2 θέσεων με ρόδες 16lt είναι η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό σας! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής της εταιρίας Κύκλωψ, αυτός ο κουβάς θα κάνει τον καθαρισμό σας πιο εύκολο και αποτελεσματικό. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε τον τώρα για άψογα αποτελέσματα!
Τιμή 6,04 €