• Νέο
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ
  • Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ

Kitten σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x80cm 10τεμ

51136
5203159032570
1,18 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) PISTACHIO ICE CREAM 3,2ML Nicotine FRE

Ζαλιστική γεύση πισταχίου που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από ευχαρίστηση. Απολαύστε την απαλή γεύση της πισταχίου σε κάθε τζογαδόρο, ενώ η νικοτίνη σας χαρίζει μια ικανοποιητική εμπειρία. Αποκτήστε το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ (1200 PUFFS) PISTACHIO ICE CREAM 3,2ML Nicotine FREE τώρα και απογειώστε την απόλαυσή σας!
Τιμή 6,75 €

Κλειδαρια ασφαλειας 3 κλειδια 40mm μακρυ λαιμο

Αποκτήστε την ασφάλεια που χρειάζεστε με τις κλειδαριές ασφαλείας 3 κλειδιών 40mm μακρύ λαιμό. Προστατέψτε τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πράγματα από τους κινδύνους με αυτήν την αξιόπιστη λύση ασφαλείας. Μην αφήνετε τίποτα στην τύχη - επενδύστε στην ασφάλεια και έχετε την ανάγκη εξασφαλισμένη.
Τιμή 3,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr σάλτσα έτοιμη milanese 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σας σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr και απολαύστε την!
Τιμή 2,79 €

Piccolino μπεσαμέλ με γεύση τυριού 175gr

Κλέψτε την παράσταση σε κάθε τραπέζι βάζοντας στα παραδοσιακά σας πιάτα την Μπεσαμελ Piccolino. Εύκολα και γρήγορα προσθέτοντας λίγο γάλα έχετε τη δική σας σπιτική και λαχταριστή μπεσαμέλ.

Τιμή 1,51 €

Bic twin lady ξυραφάκια 6τεμ

Άριστης ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι 2 λεπίδων για βαθύ ξύρισμα

-Στενή κεφαλή για να φτάνει πιο εύκολα στα ευαίσθητα σημεία του σώματος.

-Ελαφριά και μικρή σε μήκος πολυεστερική λαβή για καλύτερο έλεγχο και ικανότητα στο χειρισμό

-5 διαφορετικά χρώματα σε κάθε συσκευασία

-Νεανικός σχεδιασμός.

Τιμή 1,84 €

DeLux σόδα πλύσεως 500gr

Η σόδα πλύσεως της εταιρείας de Lux ενισχύει τη δράση κάθε απορρυπαντικού καθώς εισχωρεί στις ίνες των ρούχων και εξασφανίζει τους λεκέδες που αντιστέκονται στο απορρυπαντικό. Χαρίζει λευκότητα και λάμψη στα ρούχα σας. Λειτουργεί ταυτόχρονα και ως αποσκληρυντικό.

Τιμή 1,06 €

Noxzema αποσμητικό spray memories 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Memories, με τεχνολογία Clean & Fresh απελευθερώνει άρωμα λουλουδιών και αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί ενω προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, απαλό θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,60 €