• NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (TROPICAL MIX)  - 1
  • NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (TROPICAL MIX)  - 1

NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (TROPICAL MIX)

42075
5200040119389
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ riviera (304)(14.5cm)

Το πιρούνι γλυκού Riviera είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των γλυκών. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Η άνετη λαβή του και η κομψή εμφάνισή του θα σας ενθουσιάσουν και θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας γεύμα. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το πιρούνι γλυκού Riviera τώρα και απολαύστε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με στυλ!
Τιμή 0,67 €

Κορυφαία προϊόντα

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 38gr

Είναι 1975. Μία λαχταριστή ιδέα γεννιέται: Τραγανή, φρέσκια βάφλα σοκολάτας με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η Σοκοφρέτα! Η μοναδική βάφλα της, που παράγεται στη μονάδα της ΙΟΝ στην Άρτα, αλλά και η γνήσια σοκολάτα ΙΟΝ που την "αγκαλιάζει", την έχουν αναδείξει στη... μια και μοναδική σου γκοφρέτα!

Τιμή 0,56 €

Bic αναπτήρας mini 1τεμ

Ο Bic αναπτήρας mini 1τεμ είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας στιγμή. Με το μικρό του μέγεθος, μπορείτε να τον έχετε πάντα μαζί σας, είτε είστε στο σπίτι, στο γραφείο, είτε στο δρόμο. Ξεχάστε τις ανασφάλειες και ανάψτε το φως σε κάθε σας στιγμή με τον Bic αναπτήρα mini 1τεμ. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα που προσφέρει!
Τιμή 0,79 €

Ωμεγα special 500gr, φασολια μαυροματικα

Η Ωμεγα special 500gr, φασολια μαυροματικα της εταιρίας είναι το ιδανικό προϊόν για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας φασόλια μαυρομάτικα. Με τη μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, αποτελεί μια από τις καλύτερες επιλογές για υγιεινή διατροφή. Αποκτήστε τώρα το Ωμεγα special 500gr και απολαύστε μια γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 2,09 €

Knorr κοτόσουπα με φιδέ 69gr

Οι Knorr Αφυδατωμένες σούπες ετοιμάζονται εύκολα και γρήγορα. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες προσθέτοντας νερό, ή συμπληρώνοντας με άλλα υλικά για περισσότερη γεύση, ή προσθέτοντας ένα φακελάκι στις δικές σας συνταγές για σούπες έτσι ώστε να τους δώσετε ακόμα πιο πλούσια γεύση!

Τιμή 2,14 €