• Tetra πιατο τετραγωνο 18cm πλατος 16cm 1281
  • Tetra πιατο τετραγωνο 18cm πλατος 16cm 1281
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTetra

Tetra πιατο τετραγωνο 18cm πλατος 16cm 1281

Το Tetra πιάτο τετράγωνο 18cm πλάτος 16cm 1281 της εταιρίας Tetra είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Με το μοντέρνο τετράγωνο σχήμα του και τις εντυπωσιακές διαστάσεις του, θα δώσει μια μοναδική νότα στην τραπεζαρία σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, το Tetra πιάτο είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομψό και πρακτικό πιάτο που θα αναβαθμίσει την καθημερινότητά σας.
21318
848455555
2,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΦΡΟΥΤΟΥ hotelia (205)

Το πηρούνι φρούτου Hotelia (205) είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε λάτρη των φρούτων! Με την κομψή σχεδίασή του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το πηρούνι θα σας βοηθήσει να απολαύσετε τα φρούτα σας με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το δικό σας πηρούνι φρούτου Hotelia (205) και να αναβαθμίσετε την εμπειρία σας στην κουζίνα!
Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ

Τα Ποδονάρια μιας χρήσης 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να διατηρήσουν την υγιεινή τους και να αισθάνονται φρέσκοι κάθε μέρα. Με υψηλή ποιότητα και άνετη εφαρμογή, αυτά τα ποδονάρια θα σας κάνουν να νιώθετε άνετα και ασφαλή όλη μέρα. Μην χάσετε την ευκαιρία να τα δοκιμάσετε και να ανανεώσετε την καθημερινή σας ρουτίνα!
Τιμή 1,37 €

Farcom HD σαμπουάν για όλους τους τύπους μαλλιών 400ml

Σαμπουάν για γενική χρήση της Farcom, κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών. Περιέχει κερατίνη, η οποία συμβάλλει στην ανάπλαση και επανόρθωση των μαλλιών, καθώς και στην αναπλήρωση της χαμένης κερατίνης στην δομή της τρίχας.

Τιμή 2,86 €

Batiste dry shampoo original 200ml

Το Batiste dry shampoo original 200ml είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τα μαλλιά σας χωρίς να χρειάζεται να τα πλύνετε. Με τη μοναδική του σύνθεση απορροφά γρήγορα το λίπος από τη ρίζα των μαλλιών σας, χαρίζοντάς τους ένα φρέσκο και ανανεωμένο look. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,66 €

Sterk lia φαγητοδοχείο πλαστικό στρόγγυλο 3 θέσεων 16,5x7cm 3lt

Το φαγητοδοχείο Sterk lia προσφέρει μεγάλη χωρητικότητα και πρακτικότητα για την αποθήκευση των τροφίμων σας. Με τρεις θέσεις και διαστάσεις 16,5x7cm, είναι ιδανικό για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 2,22 €