• Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml
  • Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml

Παϊόνιας ερυθρός καμπερνέ οίνος 750ml

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ερυθρού καμπερνέ οίνου Παϊόνιας σε κάθε γουλιά. Με τον εκλεπτυσμένο του χαρακτήρα και τις αρμονικές νότες φρούτων, αυτός ο οίνος θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ευχαρίστηση. Αποκτήστε τον τώρα και απογειώστε κάθε στιγμή του δείπνου σας!
15228
5214002317041
4,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Οινοποιία Μιχάλη Γεωργιάδη ημίγλυκο κρασοσταλιά 500ml

Το κόκκινο κρασί της ετικέτας Οινοποιείο Μιχάλη Γεωργιάδη είναι ημίγλυκο με διακριτικά αρώματα μοσχοκάρυδου και κανέλας, μέτριας οξύτητας και απαλές τανίνες.

Τιμή 3,03 €

Αμπελήσιους ερυθρός ξηρός οίνος αηγιωργήτικο 500ml

Μεστό, ρωμαλέο, με πληθωρικό σώμα, μαλακές ταννίνες και επίμονη βελούδινη επίγευση. Αριστοκρατικά βαθύχρωμο με ιώδεις πινελιές. Τυπικά αρώματα ξερού δαμάσκηνου, κερασιού, και νότες καφέ. Παράγεται από τους αμπελώνες που καλύπτουν τους λόφους και τα λεκανοπέδια της μεσόγειας Κορινθίας και από τη βασιλίδα ελληνική ποικιλία, το αηγιωργήτικο

Συστάσεις σερβιρίσματος: Συνοδεύει κρέατα, τυριά, κυνήγι, αλλά και τα περισσότερα παραδοσιακά εληνικά εδέσματα. Πίνετε σε θερμοκρασία: 14ο-16ο C

Τιμή 2,60 €

Synefo οίνος ροζέ ημίγλυκος 750ml

Αφεθείτε στη γοητεία της λάμψης του ήλιου στο ποτήρι σας, με το SYNEFO ΟΙΝΟΣ 750ml - (ΡΟΖΕ ΗΜΙΓΛΥΚΟΣ). Απολαύστε τη φινέτσα της γεύσης και αφεθείτε στην αίσθηση της απόλαυσης. Κάντε την επιλογή που θα αναδείξει την εμπειρία σας σε ένα νέο επίπεδο.
Τιμή 4,06 €

Μελίρυτος ερυθρός ημίγλυκος οίνος 750ml

Ανακαλύψτε την απόλαυση του Μελίρυτου ερυθρού ημίγλυκου οίνου 750ml από την εταιρία Μελίρυτος. Ένας πλούσιος και γεμάτος σε γεύση οίνος που θα σας ταξιδέψει με την απαλή του γεύση και το εκλεπτυσμένο άρωμά του. Απολαύστε τον σε κάθε ευκαιρία και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις στιγμές σας.
Τιμή 5,34 €

Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml

Ο Δείπνος λευκός ξηρός οίνος 750ml της εταιρίας Δείπνος είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια βραδιά γεμάτη γεύσεις και αρώματα. Με την εκλεπτυσμένη γεύση του και το εκλεπτυσμένο άρωμά του, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γευστικές απολαύσεις. Απολαύστε τον Δείπνο λευκό ξηρό οίνο σε κάθε σας γεύμα και αναδείξτε τις στιγμές σας με μοναδικότητα και στυλ.
Τιμή 2,44 €

Κορυφαία προϊόντα

Κεριά παραφίνης κίτρινα 1kg

Η παραφίνη κερί OEM σε μορφή κίτρινης παράγεται σε συσκευασία 1kg. Αυτό το κερί παραφίνης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για διάφορες εφαρμογές, όπως κεριά, κεριά μασάζ, κεριά αρωματοθεραπείας, κοσμητικά προϊόντα και άλλα. Είναι υψηλής ποιότητας και ιδανικό για επαγγελματική χρήση.

Τιμή 4,50 €

Εύρηκα color block χρωμοπαγίδα & μαλακτικό 10τεμ

Τα φύλλα Εύρηκα χάρη στη μικροΰφανση και τα ειδικά συστατικά με τα οποία είναι εμποτισμένες οι ίνες τους, απορροφούν γρήγορα τα χρώματα και τα κατάλοιπα βρωμιάς που απελευθερώνονται κατά τη διάρκεια της πλύσης, πριν μεταφερθούν σε άλλα υφάσματα και τα καταστρέψουν. Με τα φύλλα Εύρηκα Color Block σε κάθε πλύση, τα χρωματιστά ρούχα παραμένουν σαν καινούργια με τα χρώματα έντονα και λαμπερά ακόμα και μετά από πολλές πλύσεις. Επιπλέον, οι πλύσεις περιορίζονται, αφού δεν χρειάζεται να ξεχωρίζονται τα ρούχα.

Τιμή 1,95 €

Long chips από πουρέ πατάτας με τυρί 75gr

Οι Long Chips είναι οι νόστιμες πατατοτσιπς που θα σας κάνουν να ξεχάσετε τις συνηθισμένες τσιπς! Με την απαλή γεύση του πουρέ πατάτας και τον πλούσιο τυρί, αυτό το συνδυασμό θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τα Long Chips σε κάθε διάθεση και ανακαλύψτε τη νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 1,22 €

Soflan 900ml color

Η Soflan 900ml color της εταιρίας Soflan είναι το ιδανικό προϊόν για να φρεσκάρετε τα ρούχα σας και να τα προστατεύσετε από τη φθορά του χρόνου. Με τη μοναδική του σύνθεση, το Soflan 900ml color θα κρατήσει τα ρούχα σας απαλά και φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα αποτελέσματα!
Τιμή 3,03 €