• Vaseline κρέμα σώματος advanced repair 200ml
  • Vaseline κρέμα σώματος advanced repair 200ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςVaseline

Vaseline κρέμα σώματος advanced repair 200ml

Λοσιόν σώματος που ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την πολύ ξηρή επιδερμίδα.

36565
8712561478762
2,64 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Λοσιόν σώματος που ενυδατώνει άμεσα και σε βάθος την πολύ ξηρή επιδερμίδα.

Οφέλη

  • Γρήγορη αποκατάσταση του δέρματος
  • Ενυδατώνει και καταπραΰνει το πολύ ξηρό δέρμα
  • Κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες
  • Απορροφάται γρήγορα, για μη λιπαρή αίσθηση
  • Χωρίς άρωμα

Οδηγίες Χρήσης

Απλώστε τη λοσιόν στο δέρμα κάνοντας απαλό μασάζ, δίνοντας μεγαλύτερη σημασία στις περιοχές με μεγαλύτερη ξηρότητα.

Συστατικά

Aqua, Glycerin, Isopropyl Palmitate, Glycol Stearate, Stearic Acid, PEG-100 Stearate, Palmitic Acid, Dimethicone, Paraffinum Liquidum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Cetyl Alcohol, Disodium EDTA, Glyceryl Stearate, Isopropyl Myristate, Methylparaben, Petrolatum, Phenoxyethanol, Propylparaben, Stearamide AMP, Triethanolamine.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Beauty line κρέμα χεριών αλόη & βιταμίνη Ε 50ml

Ενυδατική κρέμα Beauty Line Cosmetics που διατηρεί τη φυσική ενυδάτωση των χεριών και των νυχιών, αφήνοντας το δέρμα απαλό και διακριτικά αρωματισμένο με νότες αλόης. Η ελαφριά υφή της απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Η Βιταμίνη Ε και το εκχύλισμα φύλλων Aloe Vera περιποιούνται σε βάθος το δέρμα και ενδυναμώνουν τα νύχια. Ιδανική για όσους έχουν ταλαιπωρημένα χέρια. Μέγεθος 50ml.

Τιμή 1,85 €

Farcom arlem γαλάκτωμα σώματος με πορτοκάλι & γιασεμί 250ml

Γαλάκτωμα σώματος  εμπλουτισμένο με σύμπλεγμα βιταμινών A-E-F, πολυσακχαρίτες και φυσικό χυμό πορτοκαλιού. Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Έχει ελαφριά σύνθεση που απορροφάται άμεσα, αφήνοντας την επιδερμίδα απαλή και ελαστική, χωρίς ίχνος λιπαρότητας.

Τιμή 3,69 €

Farcom mea natura κρέμα σώματος με ρόδι 250ml

Η κρέμα σώματος Farcom mea natura με ρόδι 250ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που αναζητάτε την απόλυτη ενυδάτωση και θρέψη για την επιδερμίδα σας. Η μοναδική φόρμουλα της περιέχει εκχύλισμα ροδιού που ενισχύει την ελαστικότητα του δέρματος και το αφήνει απαλό και λαμπερό. Επιπλέον, η ευχάριστη αρωματική της σύνθεση θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο αισθήσεων και ευεξίας. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία φροντίδας του σώμ
Τιμή 5,10 €

Nivea body lotion aloe vera 250ml

Η Nivea body lotion aloe vera 250ml της εταιρίας Nivea είναι η ιδανική επιλογή για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος. Η αναζωογονητική φόρμουλα με φυσικό εκχύλισμα αλόης θα αφήσει το δέρμα σας απαλό και ενυδατωμένο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αποκτήστε τώρα τη Nivea body lotion aloe vera 250ml και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και ενυδάτωσης που διαρκεί!
Τιμή 4,43 €

Κορυφαία προϊόντα

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt

Η Ace gentile υγρό πλυντηρίου ρούχων muschio bianco & λεβάντα 2,3lt είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα των ρούχων σας. Η μοναδική σύνθεσή του με muschio bianco & λεβάντα χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα που διαρκεί. Με την Ace gentile, τα ρούχα σας θα παραμείνουν καθαρά, φρέσκα και απαλά, ενώ η επαγγελματική του σύνθεση εξασφαλίζει αποτελέσματα υψηλής ποιότητας. Ανακαλύψτε τη δύναμη της Ace gentile και απογειώστε την εμπειρία πλυσίματος σας!
Τιμή 4,50 €

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ζήσε μια μοναδική εμπειρία ατμίσματος με το VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ CLASSIC TOBACCO! Απολαύστε τη γεύση του κλασικού καπνού σε κάθε τζούρα, με 20mg νικοτίνης για μια έντονη απόλαυση. Με δυνατότητα 600 τζούρες, αυτό το ηλεκτρονικό τσιγάρο θα σας συνοδεύει όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση!
Τιμή 6,75 €

Ομοσπονδία ντολμαδάκια 280gr

Ντολμαδάκια της εταιρείας Ομοσπονδία από αμπελόφυλλα γεμισμένα με ρύζι. Χωρίς συντηρητικά.

Συστατικά: Ρύζι μαγειρεμένο 65%, αμπελόφυλλα 15%, νερό, ΣΟΓΙΕΛΑΙΟ 10%, κρεμμύδι, άνηθος, δυόσμος, αλάτι, μαύρο πιπέρι, ρυθμιστής οξύτητας: κιτρικό οξύ.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.

Τιμή 2,13 €