• Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
  • Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςElviart

Elviart πίτα με αλεύρι καλαμποκιού 680gr

Πίτες με αλεύρι καλαμποκιού.

1259
5201155001736
2,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Διατροφική Δήλωση
Ανά 100g %Π.Π.Α.*
Ενέργεια 1109kJ/262kcal 13,1%
Λιπαρά 3,6g 5,1%
εκ των οποίων κορεσμένα 0,71g 3,6%
Υδατάνθρακες 48g 18%
εκ των οποίων σάκχαρα 5,7g 6,3%
Εδώδιμες ίνες 3,7g 14,8%
Πρωτεΐνες 8,1g 16,2%
Αλάτι 1,0g 16,7%

* Π.Π.Α.: Προσλαμβανόμενη Ποσότητα Αναφοράς ενός μέσου ενήλικα (8400kJ/2000kcal).

Συστατικά
Aλεύρι ΣΙΤΟΥ (51%), νερό, αλεύρι αραβοσίτου (6%), νωπή μαγιά, αλάτι, δεξτρόζη, ηλιέλαιο, σταθεροποιητές: (κόμμι ξανθάνης, κόμμι γκουάρ), ρυθμιστής οξύτητας: οξικά άλατα νατρίου, ένζυμα αρτοποιίας, συντηρητικά: (προπιονικό ασβέστιο, σορβικό οξύ), χρωστική: κουρκουμίνη.

Τα αλλεργιογόνα συστατικά και τα ίχνη αλλεργιογόνων επισημαίνονται με ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΣ χαρακτήρες.
Συνθήκες Διατήρησης
Διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος, σε συνθήκες περιβάλλοντος.
Στοιχεία Προμηθευτή
Παρασκευάζεται στην Ελλάδα από την ELVIART ΚΑΛΟΪΔΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Λάκκο Γκολέμη, 193 00 Ασπρόπυργος Αττικής - Τηλ: 210 5579700 - Email: info@elviart.gr

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Stamos σπανακοτυρόπιτα πηλίου 850gr

Η Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια παραδοσιακή γεύση από τον τόπο της Πηλίου. Με φρέσκο σπανάκι και γευστικό τυρί, η γεύση της Stamos σπανακοτυρόπιτας θα σας ταξιδέψει στην Ελλάδα με κάθε δείμα. Απολαύστε μια νόστιμη και τραγανή πίτα που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αποκτήστε τη Stamos σπανακοτυρόπιτα Πηλίου 850gr τώρα και απολαύστε την μοναδική γεύση της!
Τιμή 4,63 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πεϊνιρλί 4τεμ 380gr

Η αξιαγάπητη γεύση των Καραμολέγκος πεϊνιρλί σίγουρα θα σας κερδίσει! Με 4 τεμάχια και συνολικό βάρος 380gr, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Καραμολέγκος πεϊνιρλί και να απολαύσετε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 2,94 €

Καραμολέγκος αξιαγάπιτες πίτες μικρές 10τεμ 450gr

Οι πίτες Καραμολέγκος αξιαγάπιτες είναι η τέλεια επιλογή για όλους τους λάτρεις της πίτας. Με τη μοναδική τους γεύση και την αφράτη υφή, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τις σε κάθε γεύμα, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό πιάτο. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τις απολαυστικές Καραμολέγκος πίτες τώρα!
Τιμή 2,28 €

Stamos πίτσα μεσαία 900gr

Η Stamos πίτσα μεσαία 900gr της εταιρίας Stamos είναι ένα προϊόν που σίγουρα θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε ένα γνήσιο ιταλικό εστιατόριο. Με φρέσκα υλικά και λαχταριστή γεύση, αυτή η πίτσα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την μόνος σας ή μοιραστείτε την με φίλους και οικογένεια. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτή την απολαυστική πίτσα που θα σας κάνει να την ξαναπαραγγείλετε ξανά και ξανά.
Τιμή 6,29 €

Stamos σπανακόπιτα πηλίου νηστίσιμη 850gr

Η Stamos σπανακόπιτα Πηλίου νηστίσιμη 850gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα σε ένα προϊόν. Με τα πιο φρέσκα υλικά και την παραδοσιακή συνταγή της Stamos, αυτή η σπανακόπιτα θα σας καταπλήξει με τη γεύση της. Απολαύστε τη μοναδική γεύση της Stamos σπανακόπιτας Πηλίου νηστίσιμης 850gr και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν!

Τιμή 4,69 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα με καπάκι premium baby 120τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με υψηλής ποιότητας υλικά και ειδικό καπάκι για εύκολη χρήση, αυτά τα μωρομάντηλα θα σας βοηθήσουν να διατηρήσετε το μωρό σας καθαρό και φρέσκο κάθε στιγμή της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την ευκολία και την ασφάλεια που προσφέρουν στην καθημερινότητά σας.
Τιμή 0,96 €

Rexona roll-on 50ml cotton dry

Η Rexona roll-on 50ml cotton dry είναι η καλύτερη επιλογή για να νιώθετε φρέσκοι και σίγουροι όλη μέρα. Η ειδική τεχνολογία της Rexona εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία ενάντια στον ιδρώτα και την κακοσμία, ενώ το άρωμά της βαμβακιού σας χαρίζει μια αίσθηση φρεσκάδας όλη μέρα. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από το να απολαμβάνετε κάθε στιγμή με αυτό το απαραίτητο προϊόν περιποίησης.
Τιμή 2,04 €

ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit - (-0,50€)

Αποκτήστε λαμπερά μαλλιά και λαμπερή επιδερμίδα με το ΣΑΝΟΛΑ ΗΛΙΕΛΑΙΟ 1lit! Η μοναδική σύνθεσή του ενυδατώνει βαθιά και προστατεύει τα μαλλιά και την επιδερμίδα σας από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία για ένα υγιές και λαμπερό εμφάνιση! Αγοράστε τώρα και επωφεληθείτε από την εκπληκτική έκπτωση των 0,50€!
Τιμή 2,19 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής

Ο κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής της εταιρίας Κύκλωψ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με τον εργονομικό σχεδιασμό του και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, εξασφαλίζει εύκολη και γρήγορη χυμολουσία από τα λεμόνια σας. Η διαφάνεια του σας επιτρέπει να δείτε τη διαδικασία στρώσεως του χυμού, προσθέτοντας μια διασκεδαστική νότα στην προετοιμασία των ποτών σας. Αποκτήστε τον κύκλωψ λεμονοστίφτη μεγάλο διαφανή και απολαύστε φρέσκο χυμό λεμονιού σε κάθε ποτήρι!
Τιμή 1,74 €

Idrofil δοχείο συλλογής ούρων 120ml

Το Idrofil δοχείο συλλογής ούρων 120ml είναι το απαραίτητο αξεσουάρ που χρειάζεστε! Με εξαιρετική ποιότητα και λειτουργικότητα, το Idrofil θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άνετες και ασφαλείς συλλογές ούρων χωρίς προβλήματα.
Τιμή 0,47 €