• Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
  • Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙον

Ιον 3011 κουβερτούρα υγείας 2x1kg

Η κουβερτούρα υγείας Ιον 3011 είναι η τέλεια επιλογή για όσους θέλουν να απολαύσουν γεύση και ποιότητα σε κάθε δόση. Με την υπογραφή της εταιρίας Ιον, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι πρόκειται για ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει. Δοκιμάστε την κουβερτούρα υγείας Ιον 3011 σήμερα και αφήστε την να σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση της!
15936
5012501034113
30,01 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιώτης κουβερτούρα σε τρούφα 100gr

ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΤΡΟΥΦΑ ΓΙΑ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ.

Μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε:

• Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ γλυκά και παγωτά.

• Να παρασκευάσετε τρουφάκια ή άλλα γλυκίσματα.

• Να φτιάξετε Σοκολάτα Ρόφημα με νερό ή γάλα.

Τιμή 1,90 €

Γιώτης κουβερτούρα σε νιφάδες 100gr

Κουβερτούρα σε νιφάδες για εύκολη διακόσμηση.

Την κουβερούρα σε νιφάδες ΓΙΩΤΗΣ μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε: • Για να ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΕΤΕ τούρτες, κέικ, παγωτά, κρέπες και ό,τι άλλα γλυκίσματα θέλετε.

• Για να κάνετε πιο πλούσια τη γεύση σε κέικ, τούρτες, παγωτά, ανακατεύετε την ΚΟΥΒΕΡΤΟΥΡΑ ΣΕ ΝΙΦΑΔΕΣ ΓΙΩΤΗΣ με την έτοιμη ζύμη ή την έτοιμη κρέμα.

Τιμή 2,09 €

Γιώτης κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Η λευκή κουβερτούρα σε σταγόνες 100gr της εταιρίας Γιώτης είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή της. Με την υψηλή ποιότητα της Γιώτης και την ανεπανάληπτη γεύση της λευκής κουβερτούρας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Ανακαλύψτε τη γεύση της ποιότητας με την Γιώτης και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης!
Τιμή 2,40 €

Καγιά σοκολάτα τρούφα 150gr

Καφέ διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Τιμή 1,40 €

Κορυφαία προϊόντα

Colgate οδοντόβουρτσα double action μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Ίνες σε Σχήμα V

Μέτριας Σκληρότητας

Εύκαμπτη Λαβή

Εργονομικός Σχεδιασμός

Οδοντόβουρτσα που καθαρίζει απαλά και βαθιά μεταξύ των δοντιών, με γωνιακή λαβή σχεδιασμένη για έλεγχο και ευελιξία κατά το βούρτσισμα.

Τιμή 0,47 €

Istra σαρδέλα σε φυτικό λάδι 125gr

Οι σαρδέλες Istra σε φυτικό λάδι είναι ένα νόστιμο και υγιεινό γεύμα που μπορεί να απολαύσετε σε κάθε γεύμα. Το προϊόν παρασκευάζεται από φρέσκες σαρδέλες που συντηρούνται σε φυτικό λάδι, προσφέροντας μια πλούσια γεύση και υψηλή θρεπτική αξία. Μπορείτε να τις απολαύσετε σκέτες, σε σαλάτες ή σαν μέρος ενός αλμυρού πιάτου. Κάθε συσκευασία περιέχει 125γρ.
Τιμή 1,07 €

Korona μπισκότα cookies μυρτώ γεμιστά με σοκολάτα 100gr

Η απόλαυση της σοκολάτας σε κάθε δάγκωμα! Τα KORONA COOKIES ΓΕΜΙΣΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ σε ποτηράκι 100gr. από την εταιρία ΜΥΡΤΩ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας απόλαυση. Αφήστε τη σοκολάτα να λιώσει στο στόμα σας και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση!
Τιμή 1,29 €

Batiste dry shampoo cherry 200ml

Το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει τα μαλλιά της φρέσκα και λαμπερά όλη μέρα. Η μοναδική του φόρμουλα αφαιρεί τη λιπαρότητα από τη ρίζα των μαλλιών, προσφέροντας άμεσα αίσθηση καθαριότητας και φρεσκάδας. Με το ευχάριστο άρωμα της κεράσι, το Batiste Dry Shampoo Cherry 200ml θα σας κάνει να νιώθετε εντυπωσιασμένες κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άμεσα αποτελέσματ?
Τιμή 3,66 €

Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml

Το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber 100ml της εταιρίας Syoss είναι ένα προϊόν που δίνει στα μαλλιά σας το τέλειο mat αποτέλεσμα που διαρκεί. Με την ειδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό προσφέρει ένα απαλό και φυσικό αποτέλεσμα που διαρκεί όλη μέρα. Αναδεικνύει την υφή των μαλλιών σας και προσθέτει όγκο και λάμψη, ενώ παράλληλα προσφέρει δυνατό κράτημα χωρίς να αφήνει κατάλοιπα. Αποκτήστε το Syoss πυλός μαλλιών matt fiber τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 3,95 €