• Flokos σκουμπρί σε σάλτσα ντομάτας 150gr
  • Flokos σκουμπρί σε σάλτσα ντομάτας 150gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlokos

Flokos σκουμπρί σε σάλτσα ντομάτας 150gr

42668
5201340001299
2,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Flokos τόνος σε νερό 160gr Flokos τόνος σε νερό 160gr
Περιορισμένη προσφορά!

Flokos τόνος σε νερό 160gr

Τόνος σε νερό, σε κονσέρβα, που θα δώσει ιδιαίτερη γεύση σε σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και πολλές ακόμη συνταγές!

Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,90 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg

Τα Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Με τη μοναδική τους γεύση και την υψηλή ποιότητά τους, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Προσθέστε τα στις αγαπημένες σας συνταγές για να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Παλίρροια!
Τιμή 10,78 €

Arion food κονσέρβα μανιτάρια τεμαχισμένα 3x400gr

Οι τρυφερά τεμαχισμένα μανιτάρια της Arion food θα σας κάνουν να νιώσετε την αυθεντική γεύση της φύσης στο πιάτο σας. Με την πλούσια γεύση και την υψηλή ποιότητα των μανιταριών, δεν θα μπορείτε παρά να τα προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την κονσέρβα μανιταριών Arion food και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 4,41 €

Arion food κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 2kg

Η κονσέρβα φασόλια γίγαντες σε σάλτσα 2kg της εταιρίας Arion food είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας γεύση και θρεπτική αξία. Με την απίστευτα πλούσια γεύση των φασολιών γίγαντες σε συνδυασμό με την αρωματική σάλτσα, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στη γεύση και την ποιότητα των προϊόντων Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της καλής διατροφής.
Τιμή 9,18 €

Κορυφαία προϊόντα

Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m

Η Logo tape eco μονωτική ταινία γκρι 19mm x 18,3m είναι η ιδανική επιλογή για τις ανάγκες σας. Με υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να επιτύχετε τα αποτελέσματα που επιθυμείτε. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε τη Logo tape eco μονωτική ταινία σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!
Τιμή 0,89 €

Tns σακουλα απορριματων ρολο 10τεμ αρωματικη 52x75cm 07-600-0065

Η Tns σακούλα απορριμάτων ρολό 10 τεμαχίων αρωματική 52x75cm 07-600-0065 είναι η τέλεια λύση για τη διαχείριση των απορριμάτων σας. Με υψηλή ποιότητα και αντοχή, αυτή η σακούλα θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τον χώρο σας καθαρό και οργανωμένο. Η αρωματική της φόρμουλα θα δώσει ένα ευχάριστο άρωμα στο χώρο σας, ενώ οι διαστάσεις της την καθιστούν ιδανική για κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν από την Tns και α
Τιμή 0,71 €

Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr

Το Κύκνος ketchup πλαστικό 560gr είναι η ιδανική επιλογή για να αναβαθμίσετε τα γεύματά σας. Με την απαλή του γεύση και την πλούσια συνοχή, θα κάνει κάθε μπιφτέκι ή πατάτες να ξεχωρίζουν. Απολαύστε τη γεύση του Κύκνου και δώστε στα φαγητά σας μια νότα που θα μείνει αξέχαστη.
Τιμή 2,63 €

Φίνο μέλι ελληνικό σε γυάλινο βάζο 900gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του ελληνικού μελιού Φίνο σε ένα γυάλινο βάζο 900gr. Απολαύστε τη φυσική γλυκύτητα και την αυθεντική γεύση του μελιού από την εταιρία Φίνο. Ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που δεν πρέπει να λείπει από κανένα σπίτι. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρει το μέλι Φίνο.
Τιμή 9,50 €