• -0,13 €
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
  • Flokos τόνος σε νερό 160gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFlokos

Flokos τόνος σε νερό 160gr

Τόνος σε νερό, σε κονσέρβα, που θα δώσει ιδιαίτερη γεύση σε σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και πολλές ακόμη συνταγές!

2581
5201340003439
1,90 €
2,03 €
Έκπτωση -0,13 €


Περιορισμένη ειδική προσφορά! Λήγει σε:
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Ο τόνος σε νερό σε κονσέρβα αναφέρεται σε τόνο που έχει μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με νερό.

Ο τόνος είναι ένα είδος θαλασσινού ψαρικού με υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα και άλλα θρεπτικά συστατικά. Συνήθως χρησιμοποιείται σε σαλάτες, σάντουιτς, ζυμαρικά και άλλα πιάτα.

Η κονσέρβα με νερό παρέχει μια εναλλακτική λύση για να απολαύσετε τόνο χωρίς τα λιπαρά οξέα που προσθέτονται από λάδι. Ο τόνος έχει ήδη μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με νερό.

Μπορείτε να απολαύσετε τον τόνο σε νερό σε κονσέρβα ως κυρίως πιάτο, συνοδευτικό, ή ακόμη και συστατικό για πιάτα όπως σαλάτες, μαγειρέματα με ρύζι ή ζυμαρικά. Μπορείτε να τον σερβίρετε ως έχει ή να προσθέσετε παρεμβάσεις όπως φρέσκα βότανα, λεμόνι, και άλλα συστατικά για ενίσχυση της γεύσης.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ο μπαξές φασόλια μέτρια γιαχνί 280gr

Φασόλια της εταιρίας Ο Μπαξές, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Είναι πηγή φυτικής πρωτεΐνης, ενώ περιέχουν επίσης μεγάλες ποσότητες απαραίτητων βιταμινών και μετάλλων.

Τιμή 1,41 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Natura σκουμπρί φιλέτο με ηλιέλαιο 170gr

Το φιλέτο σκουμπρί με ηλιέλαιο της εταιρείας Νatura είναι ένα υγιεινό και νόστιμο γεύμα που περιέχει φρέσκο σκουμπρί φιλέτο που έχει τηγανιστεί σε ηλιέλαιο. Με πλούσια γεύση και υψηλή διατροφική αξία, αυτό το προϊόν είναι μια εξαιρετική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα-3 λιπαρών οξέων, που είναι σημαντικά για την υγεία της καρδιάς και του εγκεφάλου. Μπορεί να σερβιριστεί ως σνακ, σε σάλατες ή συνοδευτικό σε κυρίως πιάτα. Απολαύστε το με λεμόνι κ?

Τιμή 1,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας 2φυλλο 40x125gr

Μαλακό και απορροφητικό

Υδατοδιαλυτό, από 100% φυσική χαρτόμαζα

Φύλλα ανά ρολό: 319 διπλά φύλλα

Μικτό Βάρος: 125gr /ρολό

Μήκος: 35m /ρολό

Ύψος: 9,8cm

Τιμή 15,23 €

Dr. Beckmann υγρό καθαριστικό spray για τον φούρνο 375ml

Το Καθαριστικό Φούρνου Gel Dr.Beckmann απομακρύνει γρήγορα επίμονη βρωμιά και καμένα λάδια. Το μόνο σε μορφή gel, χωρίς προωθητικά αέρια .Κατάλληλο και για τηγάνια, γκριλ, μπάρμπεκιου, κατσαρόλες. Αποτελεσματικό σε κρύο και ζεστό φούρνο. Οδηγίες Χρήσης: Ανακινήστε καλά πριν τη χρήση. Μη ψεκάζετε σε εξαερισμούς ή άλλες σχισμές. Μην το χρησιμοποιείτε σε βαμμένες επιφάνειες, πλαστικά ή επιφάνειες αλουμινίου. Ψεκάστε στην επιφάνεια του φούρνου και κλείστε την πόρτα.Αφήστε το δράσει για 30 λεπτά. Για επίμονες βρωμιές αφήστε το να δράσει περισσότερο. Καθαρίστε το φούρνο με σφουγγάρι και καθαρό νερό.

Τιμή 4,67 €

Smarties mini κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 158gr

Τα SMARTIES®προκαλούν τη φαντασία των μικρών μας φίλων και αποτελούν αφετηρία για ατελείωτες ώρες κεφιού. Θα σε κατακτήσουν με την απίθανη γεύση και την παιχνιδιάρικη διάθεσή τους. SMARTIES® και το παιχνίδι δεν τελειώνει ποτέ! Έχει υπολογιστεί πως καταναλώνονται 280 σοκολατένια κουφετάκια SMARTIES® ανά δευτερόλεπτο στον κόσμο

Τιμή 2,78 €

Vileda σύστημα σφουγγαρίσματος με ψεκασμό 1-2-spray max

Το Vileda 1-2 Spray max είναι ο πιο γρήγορος τρόπος για να καθαρίσετε, καθώς είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Γεμίστε την δεξαμενή με νερό & απορρυπαντικό, ψεκάστε 5 φορές και καθαρίστε.

Απομακρύνει πάνω από το 99% των βακτηρίων & ιών μόνο με νερό.

Απομακρύνει Ecoli & S.aureus βακτήρια και BCoV ιούς από ξύλινα δάπεδα και κεραμικά πλακάκια.

Τιμή 19,94 €