• Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
  • Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΠαλίρροια

Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg

Τα Παλίρροια φασόλια γίγαντες γιαχνί 2kg είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό γεύμα. Με τη μοναδική τους γεύση και την υψηλή ποιότητά τους, αυτά τα φασόλια θα σας ενθουσιάσουν. Προσθέστε τα στις αγαπημένες σας συνταγές για να δημιουργήσετε νόστιμα γεύματα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις σε κάθε γεύμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Παλίρροια!
15679
5201119000409
10,78 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Geisha τόνος σε νερό 2x160gr

Ανανεωτικός τόνος σε νερό GEISHA για απαλό και λαμπερό δέρμα. Απολαύστε τη φρεσκάδα και την ενυδάτωση που προσφέρει αυτό το προϊόν και ανανεώστε την επιδερμίδα σας με μία απλή κίνηση. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την φυσική ομορφιά σας!
Τιμή 4,20 €

Aldoro τόνος σε λάδι 160gr

Ο τόνος σε φυτικό λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Altura τόνος σε φυτικό λάδι 160gr

Τόνος της εταιρίας Altura, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Σημαντική πηγή πρωτεΐνης και ωμέγα 3 λιπαρών, ο τόνος ενισχύει τέλεια τις σαλάτες, φαγητά όπως τα ζυμαρικά ή και σάντουιτς.

Τιμή 2,16 €

Κορυφαία προϊόντα

Bolsom αφροσάπουνο 1lt Bolsom αφροσάπουνο 1lt
Περιορισμένη προσφορά!

Bolsom αφροσάπουνο 1lt

Αφρός Καθαρισμού 1lt Bolsom, πλούσιος αφρός με ένα πάτημα

Κανονική τιμή 3,69 € Τιμή 3,37 €
  • -0,32 €
  • -0,32 €

Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr

Το Sante κάστερ πάουντερ βανίλιας 80gr είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε μια νότα γλυκιάς γεύσης στα γλυκά σας. Με την πλούσια γεύση της βανίλιας, θα κάνει τις δημιουργίες σας ακόμη πιο γευστικές και ελκυστικές. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές γευστικές εμπειρίες!
Τιμή 0,63 €

Babylino sensitive πάνες junior No5 11-25kg 44τεμ

Οι ελληνικές πάνες για μωρά Babylino Sensitive, προσφέρουν άριστη απορροφητικότητα και πιστοποιημένη φιλικότητα στο δέρμα του μωρού σας. Διαθέτουν 3-D πυρήνα με τεχνολογία Dry Matrix με φυτικές ίνες που συγκρατεί την υγρασία σταθερή στο εσωτερικό της πάνας.

Οι μόνες πάνες που κατάφεραν να διακριθούν με το κορυφαίο βραβείο ασφάλειας προϊόντος από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, έπειτα από αυστηρή αξιολόγηση από ειδική κριτική επιτροπή της ΕΕ.Είναι επίσης οι πρώτες πάνες στην Ευρώπη που πιστοποιήθηκαν με τη διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100 για απουσία πάνω από 200 βλαβερών ουσιών, ενώ έχουν ελεγχθεί με βάση τα αυστηρότερα κριτήρια, που αντιστοιχούν σε προϊόντα που προορίζονται για βρέφη 0-3 ετών.

Τιμή 11,38 €