• Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
  • Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΟμοσπονδία

Ομοσπονδία κεφτεδάκια σε σάλτσα 280gr

Μαλακά κεφτεδάκια που μπορούν άψογα να συνδυαστούν σχεδόν με κάθε συνηθισμένο πιάτο, όπως ρύζι, ζυμαρικά ή πουρέ πατάτας.

2557
5200315743080
3,16 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Τα κεφτεδάκια σε σάλτσα σε κονσέρβα αναφέρονται σε μικρά κεφτεδάκια (μπαλάκια από κρέας ή άλλα υλικά) που έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα, και είναι βυθισμένα σε μία σάλτσα.

Οι κεφτεδάκια είναι μικρά μπουκιά από κρέας (όπως μοσχάρι, αρνί, κοτόπουλο) ή άλλα υλικά (όπως φασόλια, λαχανικά), συνήθως αναμεμιγμένα με μυρωδικά και άλλα συστατικά, που σχηματίζουν σφαιρικό σχήμα. Συνήθως ψήνονται, τηγανίζονται ή βράζονται και συνοδεύονται από σάλτσα ή σάλτσες για να ενισχύσουν τη γεύση τους.

Η κονσέρβα παρέχει μια εύκολη λύση για να απολαύσετε αυτά τα γευστικά κεφτεδάκια σε σάλτσα χωρίς την ανάγκη να τα ετοιμάσετε από την αρχή. Τα κεφτεδάκια έχουν ήδη μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα με τη σάλτσα τους.

Μπορείτε να απολαύσετε τα κεφτεδάκια σε σάλτσα σε κονσέρβα ως κυρίως πιάτο, συνοδευτικό ή ακόμη και ως μεζέ. Συνήθως σερβίρονται ζεστά, και μπορείτε να τα απολαύσετε ακριβώς όπως είναι, ή με προσθήκη παρεμβάσεων όπως φρέσκα βότανα, λεμόνι, φέτα κ.λπ. για ενίσχυση της γεύσης.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr

Η πιο νόστιμη επιλογή για το γεύμα σας είναι το Πυροφάνι θράψαλο τεμαχισμένο σε σάλτσα τομάτας 111gr. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται σε κάθε μπουκιά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,90 €

Ζαναέ κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας 280gr

Τα Κεφτεδάκια σε σάλτσα τομάτας αποτελούν ένα θαυμάσιο γεύμα που θα ικανοποιήσει αυτούς που αγαπούν το κρέας και όχι μόνο! Παράγονται από προσεκτικά επιλεγμένο βοδινό κρέας, το οποίο περνά από αυστηρές διαδικασίες ελέγχου διεθνών προδιαγραφών, ζυμώνεται με όλα τα αρωματικά φυσικά συστατικά, μορφοποιείται και μαγειρεύεται σε μια εύγεστη σάλτσα τομάτας. Απολαύστε τα μόνα τους σαν κύριο πιάτο ή σαν ορεκτικό!

Τιμή 3,07 €

Rio mare τόνος σε σάλτσα με φασόλια 2x160gr

Τόνος Rio Mare με επιλεγμένα λαχανικα σε συνδυασμό με μια εξαιρετική σάλτσα ντομάτας. Η γεμάτη γεύση των φασολιών ενισχύεται από τον συνδυασμό με τόνο για να σας προσφέρει ένα σκεύασμα πλούσιο σε γεύση.

Τιμή 5,44 €
Flokos τόνος σε νερό 160gr Flokos τόνος σε νερό 160gr
Περιορισμένη προσφορά!

Flokos τόνος σε νερό 160gr

Τόνος σε νερό, σε κονσέρβα, που θα δώσει ιδιαίτερη γεύση σε σαλάτες, σάντουιτς, μακαρονάδες και πολλές ακόμη συνταγές!

Κανονική τιμή 2,03 € Τιμή 1,90 €
  • -0,13 €
  • -0,13 €

Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 370gr

Τα Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 370gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και νόστιμο γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, αυτά τα ντολμαδάκια θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την παράδοση και τη γεύση της Ζαναέ με αυτό το προϊόν και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Τιμή 4,45 €

Κορυφαία προϊόντα

Maggi σούπα ανοιξιάτικη 62gr

Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. ΜΑGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ Στιγμιαία σούπα με φιδέ και λαχανικά. Oι σούπες MAGGI ετοιμάζονται γρήγορα και είναι ιδανικές για ένα ελαφρύ γεύμα ή σνακ. Μπορείτε να προσθέσετε υλικά της αρεσκείας σας για ακόμα πιο πλούσια γεύση. Με την MAGGI ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΣΟΥΠΑ μπορούμε να φτιάξουμε εύκολα ένα γευστικό γεύμα με 49 θερμίδες (ανα μερίδα).Περιέχει εκλεκτά υλικά που γνωρίζουμε και αγαπάμε όπως πράσο και καρότο (ιδανικό για χορτοφάγους). Έτοιμη σε 5 λεπτά!

Τιμή 1,48 €

Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr

Η Milka σοκολάτα lila pause φράουλα 25x34gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας. Με την γλυκιά γεύση της φράουλας και την πλούσια σοκολάτα Milka, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε ευχαρίστηση με κάθε δαγκωμό. Απολαύστε την μοναδική γεύση και αφεθείτε στην απόλαυση με κάθε μπουκιά.
Τιμή 26,65 €

Μπρέτας λιαστή ντομάτα 190ml

Ντομάτες Λιαστές της εταιρείας Bretas με ελιές και κάπαρη.

Συστατικά: Ντομάτες Λιαστές, ηλιέλαιο, ελιές, κάπαρη, ξύδι, σκόρδο, μπαχαρικά, αλάτι, σταφιδίνη

Τιμή 2,03 €

Μακο καστανή ζάχαρη 500gr

Η καστανή ζάχαρη είναι μια εναλλακτική επιλογή στην λευκή ζάχαρη, με πιο πλούσιο άρωμα και γεύση. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε γλυκά, γλυκάνισα και σοκολατούχα εδέσματα, καθώς και σε μαγειρικές συνταγές για να προσθέσει μία ζεστή, γήινη νότα. Η συσκευασία των 500gr είναι ιδανική για την καθημερινή χρήση στην κουζίνα.

Τιμή 0,96 €

Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt

Το Alaska κουτί κατάψυξης ορθογώνιο 26,3x15,4x6,6cm 2,1lt της εταιρίας Alaska είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τρόφιμά σας φρέσκα και νόστιμα. Με τον μοναδικό σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το κουτί κατάψυξης είναι απαραίτητο για κάθε νοικοκυριό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τα πλεονεκτήματα της οργάνωσης και της ευκολίας που προσφέρει.
Τιμή 1,85 €