• Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr
  • Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr

Halls καραμέλες λάιμ 33,5gr

50085
57024721
0,65 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Haribo MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 50x22gr

Τα MAOAM ζαχαρωτά μιξ γεύσεων 50x22gr της εταιρίας Maoam θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύσεων. Απολαύστε την ποικιλία γεύσεων και αφήστε τα να σας κατακτήσουν με την γλυκιά τους γεύση. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 9,50 €

ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr

Οι ΒΙΑΠ παστίλιες αρωματικές 20x30gr της εταιρίας Βιάπ είναι ο απόλυτος τρόπος για να απολαύσετε μια ευχάριστη και αρωματική εμπειρία. Με τη μοναδική τους σύνθεση, αυτές οι παστίλιες θα σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αποκτήστε τώρα τις ΒΙΑΠ παστίλιες και ανακαλύψτε τον μαγικό κόσμο τους!
Τιμή 16,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Wet Hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια λεμόνι 72τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα φρεσκάδας λεμονιού. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,65 €

Συμεωνίδης κάσιους αλμυρά 180gr

Κάσιους της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία ανήκουν στους πιο γευστικούς αλλά και ωφέλιμους ξηρούς καρπούς, καθώς περιέχουν πληθώρα θρεπτικών στοιχείων που συμβάλλουν στην καλύτερη λειτουργία του οργανισμού. Θεωρούνται φυσικά αντικαταθλιπτικά και είναι γεμάτα αντιοξειδωτικά, βιταμίνες και ανόργανα συστατικά. Περιέχουν φυτικές ίνες, που βοηθούν στην καλή λειτουργία του εντέρου, προκαλούν υψηλότερο αίσθημα κορεσμού και συμβάλλουν στη βελτίωση του λιπιδαιμικού προφίλ. Επιπλέον, διαθέτουν υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες του συμπλέγματος Β και ιδιαίτερα θειαμίνη και βιταμίνη Β6, οι οποίες συμμετέχουν σε πλήθος μεταβολικών διεργασιών, εξασφαλίζοντας την ομαλή λειτουργία του οργανισμού, καθώς και βιταμίνη Ε με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Μια μικρή χούφτα κάσιους είναι αρκετή για να προσλάβετε σημαντική ποσότητα απαραίτητων μετάλλων και ιχνοστοιχείων, όπως φώσφορο, μαγνήσιο, μαγγάνιο, σίδηρο και ψευδάργυρο, ενώ τα αντιοξειδωτικά συστατικά που περιέχουν προστατεύουν τον οργανισμό από τις αρνητικές επιπτώσεις του οξειδωτικού στρες. Τέλος, αν και είναι ιδιαίτερα πλούσια σε λιπαρά, το 66% αυτών είναι μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα λεγόμενα καλά λιπαρά, τα οποία είναι ωφέλιμα για την καρδιά, καθώς συμβάλλουν στη μείωση των τριγλυκεριδίων.

Τιμή 3,61 €

Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 2000gr 50τεμ

Το Lux-plast σκεύος pet παραλληλόγραμμο με καπάκι 2000gr 50τεμ είναι ιδανικό για την αποθήκευση των τροφίμων σας με ασφάλεια και ευκολία. Με χωρητικότητα 2000gr και καπάκι για να διατηρείται φρέσκο το περιεχόμενο, αυτό το σκεύος είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην καθημερινή σας κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την πρακτικότητα που σας προσφέρει!
Τιμή 7,03 €