• Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x32gr
  • Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x32gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςHalls

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x32gr

Απολαύστε τη δροσιστική γεύση των Halls καραμέλων extra strong χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 20x32gr. Με εντυπωσιακή δράση για να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας και να αισθανθείτε φρέσκοι όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τις αγαπημένες σας καραμέλες Halls και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
32478
8416400888209
17,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Tulip καραμέλες τσάρλεστον με τριαντάφυλλο 400gr

Οι καραμέλες Tulip τσάρλεστον με τριαντάφυλλο είναι γλυκά που περιέχουν το αρωματικό άνθος τριαντάφυλλου στη γεύση τους. Ο τριαντάφυλλος είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό του λουλουδένιο άρωμα και τη γλυκιά γεύση του. Συνήθως, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στην παρασκευή αρωματικών προϊόντων, και σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.

Τιμή 2,80 €

Έλμα μαστίχα χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ

Η Ελμα μαστίχα Χίου με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 10τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη μοναδική γεύση της μαστίχας από τη Χίο με ένα αναζωογονητικό άρωμα δυόσμου. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Χίου σε κάθε δάγκωμα, χωρίς ζάχαρη για μια υγιεινή επιλογή. Αγοράστε τώρα τα 10τεμ προϊόντα της Έλμα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,62 €

Κορυφαία προϊόντα

Pringles Ketchup 165gr

Τα νέα Pringles πατατάκια με γεύση κέτσαπ είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό σνακ! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά πατατάκια. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,42 €

Klinex χλωρίνη advance για πλυντήριο ρούχων μπλε 2lt

H Χλωρίνη® KLINEX Advance με ειδικά σχεδιασμένη σύνθεση, είναι η μόνη εξειδικευμένη Χλωρίνη® για χρήση στο πλυντήριο ρούχων. Σε κάθε πλύσιμο επαναφέρει την αρχική λευκότητα των ρούχων εξαφανίζοντας λεκέδες, κιτρινίλες και γάριασμα. Η Χλωρίνη® KLINEX Advance δε φθείρει τα υφάσματα στις χαμηλές θερμοκρασίες και απολυμαίνει, προσφέροντας ρούχα υγιεινά καθαρά.

Τιμή 3,44 €

Misko σπαγγέτι No5 τρυπητά 500gr

Τα Νο5 έχουν λίγο µικρότερη διάµετρο από τα Νo3 και ταιριάζουν καλύτερα σε πιάτα µε σάλτσες. Μακαρονόπιτες και σαλάτες δεν απαγορεύονται!

Τιμή 1,26 €

Knorr σάλτσα έτοιμη milanese 400gr

Η Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γεύση και ποιότητα στο φαγητό τους. Με τη μοναδική της σύνθεση και την απαράμιλλη γεύση, θα μετατρέψει κάθε γεύμα σας σε μια αξέχαστη γαστρονομική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα την Knorr έτοιμη σάλτσα milanese 400gr και απολαύστε την!
Τιμή 2,79 €