• Fini ζελεδάκια strawberry pencils 100gr
  • Fini ζελεδάκια strawberry pencils 100gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFini

Fini ζελεδάκια strawberry pencils 100gr

Τα Fini καλωδια 100gr, strawberry pencils της εταιρίας Fini είναι η τέλεια γεύση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τη γεύση των φράουλων σε κάθε δαγκωνιά και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν ηλεκτρονικού εμπορίου και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
30745
8410525206177
0,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Λάβδας καραμέλες zero με γεύση λεμόνι 32gr

Οι καραμέλες ZERO έχουν πλούσια γεύση με χαμηλή θερμιδική αξία, ενώ μπορούν άφοβα να καταναλωθούν και από παιδιά χωρίς να επιβαρύνεται η υγεία των δοντιών τους.

Είναι κατάλληλες και για διαβητικούς κατόπιν ιατρικής συμβουλής.

Τιμή 0,81 €

Halls καραμέλες μέλι & λεμόνι χωρίς ζάχαρη 32gr

Η μοναδική γεύση του HALLS ΜΑΣΟΥΡΙ HONEY & LEMON 33,5gr θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο από φρεσκάδα και γλυκιά γεύση με μέλι και λεμόνι. Απολαύστε το και αναζωογονηθείτε σε κάθε του δάγκωμα. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 0,75 €

Fini ζελεδάκια deli jelly (τυλιγμένες μαλακές καραμέλες) 80gr

Το Fini ζαχαρωτά deli jelly είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την γλυκιά σας ανάγκη! Απολαύστε τις τυλιγμένες μαλακές καραμέλες σε κάθε δαγκωνιά και αφεθείτε στη γεύση και την ποικιλία των γεύσεων που προσφέρει η εταιρία Fini. Αποκτήστε τώρα το Fini ζαχαρωτά deli jelly και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης!
Τιμή 0,84 €

Κορυφαία προϊόντα

Skip σκόνη απορρυπαντικό πλυντηρίου ρούχων active clean 190μεζ 12,35kg

Η σκόνη Skip Active Clean καθαρίζει δύσκολους λεκέδες ακόμη και στο σύντομο πρόγραμμα. Με τεχνολογία Wash Boosters απομακρύνει δύσκολους λεκέδες όπως λίπος, λάδι, λάσπη, γρασίδι και παγωτό σοκολάτα, χαρίζοντας στα ρούχα σας καθαριότητα.

Τιμή 42,64 €

Flos xtra υγρό καθαριστικό για τα λίπη της κουζίνας ανταλλακτικό 475ml

• Ξεχάστε το ατελείωτο και κουραστικό τρίψιµο. Τα λίπη δεν αντιστέκονται στη δύναµη του Flos Xtra!

• Το Flos Xtra εξαφανίζει καµένα λάδια και λίπη από φούρνους, εστίες, ψησταριές, δίνοντας στις επιφάνειες µία λαµπερή όψη.

• Σύνθεση πανίσχυρη, ειδικά µελετηµένη για εξαιρετική απόδοση. Με ειδικό ψεκαστήρα αφρού για καλύτερη εφαρµογή σε κεκλιµένες ή κάθετες επιφάνειες και προστασία για να µη διαχέεται το προϊόν στο χώρο.

Τιμή 1,99 €

Tns κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm

Η κουτάλα τρυπητή άκαυστη 32cm της εταιρίας Tns είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με την ανθεκτική κατασκευή της και την εργονομική σχεδίασή της, σας επιτρέπει να μαγειρεύετε με άνεση και ακρίβεια. Απολαύστε την ευκολία και την απόλυτη απόδοση στο μαγείρεμα με την κουτάλα τρυπητή Tns!
Τιμή 1,11 €

Δερμισης μαλακα μπισκοτα βρωμης 90gr, 0% ζαχαρη

Υπέροχη λιχουδιά για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας! Τα δερμάτινα μαλακά μπισκότα βρώμης 90gr είναι η ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό σνακ, χωρίς προσθήκη ζάχαρης. Απολαύστε την απαλή γεύση τους και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,28 €

Fini ζελεδάκια galaxy mix 100gr

Τα ζελεδάκια Galaxy Mix της εταιρίας Fini, πρόκειται για μια μίξη από ζελεδάκια σε διάφορα σχήματα με όξινη γεύση διαφόρων φρούτων.

Τιμή 0,84 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού