• Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
  • Liking καραμέλες με μέντα 50gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςLiking

Liking καραμέλες με μέντα 50gr

Οι καραμέλες με μέντα της Liking είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια δροσερή και γλυκιά γεύση. Με την απαλή μέντα που ξυπνάει τις αισθήσεις σας, αυτές οι καραμέλες θα σας κάνουν να νιώσετε αναζωογονημένοι και δροσεροί. Αποκτήστε τις τώρα και αφεθείτε στη γοητεία της μέντας!
27127
8002415600006
1,37 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αγαπημένες καραμέλες, τσίχλες για να απολαμβάνουν μικροί και μεγάλοι όλες τις ώρες.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr

Τα Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 240gr της Nestle είναι ο απόλυτος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με την πλούσια σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα των Smarties, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όπως παιδί ξανά. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια. Αγοράστε τα Smarties κουφετάκια της Nestle τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,70 €

Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr

Οι Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τις διαφορετικές γεύσεις που προσφέρουν, κάθε μπουκιά είναι μια νέα εμπειρία γεύσης. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά γεύση των Milkies καραμέλων toffee και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τις αγοράσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 2,06 €

Κορυφαία προϊόντα

Misko φιογκάκια 500gr

Εξαιτίας του ξεχωριστού του σχήµατος, είναι το ζυµαρικό που ενθουσιάζει τα παιδιά και προτιµούν οι µεγάλοι, καθώς προσφέρει µοναδικές εµφανίσεις στο πιάτο. Χρησιµοποιείται σε µοντέρνες συνταγές µε άσπρες σάλτσες µε θαλασσινά, τυριά ή µανιτάρια. Είναι εξαιρετικό και σε σαλάτες ζυµαρικών µε ντρέσινγκ από µαγιονέζα και κέτσαπ. Δοκιµάστε το και σίγουρα θα δεθείτε κόµπο µαζί του!

Τιμή 1,31 €

Ματίνα στραγάλι κίτρινο 170gr

Στραγάλια ψημένα της εταιρείας Ματίνα, τα οποία προέρχονται από το ρεβύθι, είναι πολύ ωφέλιμα για την υγεία μας. Είναι πλούσια πηγή τόσο διαλυτών όσο και διαιτητικών ινών, πολύ σημαντικών για τη διατήρηση ενός υγιούς πεπτικού συστήματος. Οι διαλυτές ίνες μπορούν να βοηθήσουν στη μείωση της απορρόφησης της χοληστερόλης στην κυκλοφορία του αίματος και συμβάλλουν στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα, γεγονός που μπορεί να μειώσει τον κίνδυνο εμφάνισης καρδιακών παθήσεων και διαβήτη. Έχουν επίσης υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες και σίδηρο, γι'αυτό είναι ένα εξαιρετικό υποκατάστατο του κρέατος. Δεν περιέχει πρόσθετο αλάτι, κάτι που κάνει το προϊόν πιο υγιεινό.

Τιμή 1,36 €

Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm

Το Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε εργασία! Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αξιόπιστη απόδοσή του, το χωνί αυτό θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε κάθε εργασία με ακρίβεια και αποτελεσματικότητα. Μην χάνετε άλλο χρόνο και αποκτήστε το Κύκλωψ χωνί μικρό No1 10cm τώρα!
Τιμή 0,44 €

Αβεζ αστράκι ψιλό 500gr

Τα αγαπημένα ζυμαρικά της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας διατηρούν όλη τους την παράδοση από το 1926.

Τιμή 0,87 €