• Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr
  • Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςMilkies

Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr

Οι Milkies καραμέλες toffee με 4 γεύσεις 300gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια γλυκιά απόλαυση κάθε στιγμή της ημέρας. Με τις διαφορετικές γεύσεις που προσφέρουν, κάθε μπουκιά είναι μια νέα εμπειρία γεύσης. Αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει τη γλυκιά γεύση των Milkies καραμέλων toffee και δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στο να τις αγοράσετε ξανά και ξανά.
15650
5206759840309
2,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 20x32gr

Απολαύστε τη δροσιστική γεύση των Halls καραμέλων extra strong χωρίς ζάχαρη, σε συσκευασία 20x32gr. Με εντυπωσιακή δράση για να αναζωογονήσετε την αναπνοή σας και να αισθανθείτε φρέσκοι όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τις αγαπημένες σας καραμέλες Halls και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 17,37 €

Halls καραμέλες έξτρα δυνατές χωρίς ζάχαρη 33,5gr

Οι Halls καραμέλες Extra Strong χωρίς ζάχαρη 32gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα αναζωογονητικό φρεσκάδας και δύναμης. Με την έντονη γεύση τους και την ανακουφιστική επίδραση που προσφέρουν, σίγουρα θα σας κρατήσουν αναζωογονημένοι και ενεργοί όλη μέρα. Αποκτήστε τώρα τις Halls καραμέλες Extra Strong χωρίς ζάχαρη και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 0,75 €

Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος 24x38gr

Οι Smarties κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος της Nestle είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απαλή σοκολάτα γάλακτος και το χρώματα Smarties, θα σας κάνουν να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Απολαύστε την γεύση και το χρώμα τους και θα δείτε πως δεν μπορείτε να αντισταθείτε στο να τα αγοράσετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γλυκιά απόλαυση των Smarties κουφετακίων!
Τιμή 21,32 €

Fini τσίχλα camel balls 200τεμ

Τσίχλες Fini Camel Balls 200τεμ - Απολαύστε μια μοναδική γεύση με τις τσίχλες Fini Camel Balls. Με την ανατρεπτική γεύση καραμέλας και το απίστευτο μέγεθος, αυτές οι τσίχλες θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουλίτσα. Ιδανικές για να τις μοιραστείτε με φίλους και οικογένεια, οι τσίχλες Fini Camel Balls θα σας κάνουν τον πιο δημοφιλή οικοδεσπότη. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι με σχέδιο superman

Ανανεώστε το στυλ σας με το Tns πλαστικό ποτήρι με ενσωματωμένο καλαμάκι και σχέδιο superman! Φανταστικό για κάθε περίσταση και ιδανικό για τους λάτρεις του superman. Μην χάσετε την ευκαιρία να ξεχωρίσετε με αυτό το μοναδικό ποτήρι!
Τιμή 0,81 €

Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr

Η Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr είναι μια απολαυστική επιλογή για τους λάτρεις της σοκολάτας και του γιαούρτι. Η γλυκιά γεύση της σοκολάτας συνδυάζεται τέλεια με τη φρουτώδη νότα της βατόμουρου, δημιουργώντας ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την Terravita σοκολάτα yoghurt-raspberry 100gr και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,19 €

Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m

Η Nast χαρτοταινία λευκή 19mm x 40m είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε σας εργασία. Με ανθεκτικότητα και αξιοπιστία, αυτή η ταινία θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και ευκολία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - αποκτήστε την Nast χαρτοταινία σήμερα και αναβαθμίστε τον εξοπλισμό σας!
Τιμή 0,53 €

Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr

Η Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr είναι ένα νόστιμο σνακ που θα σας κάνει να αισθανθείτε ευχαριστημένοι και ικανοποιημένοι με την αγορά σας. Η πλούσια γεύση και η τραγανή υφή της γκοφρέτας θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε την ως ένα γλυκό σνακ στη διάρκεια της ημέρας ή ως γλυκό επιδόρπιο μετά το γεύμα σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει - αποκτήστε τώρα τη Ferrero hanuta riegel γκοφρέτα 34,5gr και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,15 €