Καραμέλες - Τσίχλες - Ζαχαρώδη

Ενεργά φίλτρα

Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ

Η Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ είναι το τέλειο επιδόρπιο για μικρούς και μεγάλους. Με μια μοναδική γεύση και τη δυνατότητα να ζωγραφίσετε τη γλώσσα σας, θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε δευτερόλεπτο. Αποκτήστε τώρα τις Big Babol τσίχλες tongue painter stick 20τεμ και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 11,75 €

Brain licker sour candy drink 12x60ml

Το Brain licker sour candy drink 12x60ml της BrFoods θα σας καθηλώσει με την ξεχωριστή του γεύση και το εκρηκτικό του χαρακτήρα. Απολαύστε τη δροσιστική του γεύση και ανακαλύψτε έναν νέο τρόπο για να απολαμβάνετε τα αγαπημένα σας γλυκά. Μην το χάσετε!
Τιμή 11,44 €

Bulgari κεράκια μαρσμέλοους 900gr

Τα Bulgari κεράκια μαρσμέλοους 900gr είναι η τέλεια προσθήκη στο σπίτι σας. Με την απαλή τους μαρσμέλοους γεύση και την πλούσια μυρωδιά τους, θα δημιουργήσουν ένα ζεστό και φιλόξενο περιβάλλον. Απολαύστε την πολυτέλεια των Bulgari κερακίων και αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύσεις και αρώματα. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 10,05 €

Bulgari παγωτίνι μαρσμέλοους βανίλιας 900gr

Από τα πιο νόστιμα και γευστικά Marsmallows μα γεύση Βανίλια.

Μοναδικά σχήματα και χρώματα που δίνουν στα Marshmallows τη δυνατότητα να τα αξιοποιήσετε όπως εσείς θέλετε. Ο συνδυασμός γεύσης και σχήματος, τα κάνουν περιζήτητα σε κάθε παρέα. Να είστε σίγουροι πως οι καλεσμένοι σας θα ενθουσιαστούν και θα τα τιμήσουν δεόντως.

Απολαυστικά κι εντυπωσιακά!

Ιδανικό για βάπτιση, γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 10,05 €

Candy καραμέλες κολιέ 70x17gr

Ανακαλύψτε την μοναδική γεύση των Candy καραμέλων κολιέ 70x17gr! Με μια μόνο δοκιμή, θα σας μεταφέρουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Απολαύστε τις καραμέλες αυτές και αφήστε τα γευστικά τους συστατικά να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 25,34 €

Chupa chups big babol sugarfree bottle 6τεμ

Η Chupa Chups προσφέρει το Big Babol Sugarfree σε μια μοναδική συσκευασία μπουκαλιού 6 τεμαχίων. Απολαύστε τη μεγάλη γεύση του Big Babol χωρίς ζάχαρη, για ατελείωτη διασκέδαση χωρίς ενοχές. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη γλυκιά απόλαυση του Big Babol σε κάθε σας δραστηριότητα.
Τιμή 9,48 €

Chupa chups big babol τσίχλες fruits mix 12τεμ

Ανακαλύψτε την απόλαυση των CHUPA CHUPS BIG BABOL σε μια μοναδική γεύση φρούτων! Με 12 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε όπως παιδιά ξανά. Απολαύστε τη φρεσκάδα και τη γλυκιά γεύση τους και ανανεώστε την εμπειρία σας με κάθε δαγκωματιά. Αγοράστε τώρα και αφήστε τη γεύση να σας ταξιδέψει!
Τιμή 10,12 €

Chupa chups big babol τσίχλες magic cubes 10τεμ

Το CHUPA CHUPS BIG BABOL (10τεμ.) - (MAGIC CUBES) είναι το τέλειο γλυκό για όσους αναζητούν μια μοναδική γεύση και διασκέδαση. Με τη μαγική συνδυαστική γεύση του, το κουτί αυτό θα σας κάνει να νιώσετε σαν να έχετε τραβήξει τον λαχταριστό μαγικό κύβο! Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 23,80 €

Chupa chups big babol τσίχλες καρπούζι 60τεμ

Ανακαλύψτε την απόλαυση της φρεσκάδας του καρπουζιού με τα CHUPA CHUPS BIG BABOL. Με 60 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, αυτό το γλυκό θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κήπο γεμάτο φρούτα. Απολαύστε τη μαστίχα και την γεύση που διαρκεί για πολλές ώρες. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση του CHUPA CHUPS BIG BABOL σε κάθε δαγκωνιά.
Τιμή 4,04 €

Chupa chups cotton bubble gum tutti frutti μαλλί της γριάς τσίχλα 11gr

Στην αρχή η τσίχλα Chupa Chups Cotton Candy Bubble Gum είναι σαν το νήμα ζαχαροπλαστείου στο στόμα σας και μετά μετατρέπεται σε τσιχλόφουσκα με γεύση tutti frutti. Κάνε τη δική σου μαγεία μετατρέποντας το κολλώδες νήμα από γλυκία καραμέλα σε αρωματική τσίχλα. Πρώτα είναι μαλλί της γριάς, μετά είναι τσίχλα!

Τιμή 0,65 €

Chupa chups crazy dips γλειφιτζούρι φράουλα 24x14gr

Το CHUPA CHUPS CRAZY DIPS (24x14gr.) - (STRAWBERRY) (640044) είναι ένα προϊόν που θα σας κάνει να αισθανθείτε την γλυκιά γεύση της φράουλας με κάθε δάγκωμα. Η μοναδική συνδυασμένη γεύση της Chupa Chups με την ανατρεπτική εμπειρία των Crazy Dips θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το ως σνακ όταν έχετε ανάγκη μια γλυκιά αναζωογόνηση ή μοιραστείτε το με φίλους για μια ακόμα πιο διασκεδαστική εμπειρία.
Τιμή 11,31 €

Chupa chups fruit γλειφιτζούρια μεταλλικό κουτί 150x12gr

Τα Chupa Chups fruit γλειφιτζούρια σε μεταλλικό κουτί 150x12gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων φρούτων και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Chupa Chups, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κάνουν να τα θέλετε όλα! Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την γεύση τους σε κάθε σας διάθεση.
Τιμή 22,75 €

Chupa chups melody pops γλειφιτζούρι 48τεμ

Το Chupa Chups Melody Pops γλειφιτζούρι 48τεμ είναι η τέλεια λύση για να ικανοποιήσετε την γλυκή σας ανάγκη! Με μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων σε κάθε συσκευασία, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κάνουν να ανακαλύψετε ξανά την παιδική χαρά. Απολαύστε τα μόνα σας ή μοιραστείτε τα με φίλους και οικογένεια και δημιουργήστε αξέχαστες στιγμές γεύσης και χαράς. Μην το χάσετε!
Τιμή 19,02 €

Chupa chups shaked τσίχλες μπανάνα milkshake 18τεμ

Το Chupa chups shaked bubblegum 18τεμ banana milkshake 1684904 είναι ένα νόστιμο και διασκεδαστικό προϊόν που θα σας κάνει να νιώσετε σαν παιδί ξανά. Με τη μοναδική γεύση του μπανάνα milkshake, αυτό το bubblegum θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές αναμνήσεις και ανεμελιά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε τη γεύση της παιδικής σας ηλικίας!
Τιμή 13,74 €

Chupa chups shaked τσίχλες φράουλα milkshake 18τεμ

Η CHUPA CHUPS SHAKED BUBBLEGUM (18τεμ.) - (STRAWBERRY MILKSHAKE) (1684903) είναι ένα απολαυστικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει σε μια γεύση φράουλας και γάλακτος. Με την ανανεωμένη συνταγή των CHUPA CHUPS, το μαστίχο θα γίνει ακόμα πιο απολαυστικό. Απολαύστε την γεύση αυτή και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την γλυκιά αίσθηση που προσφέρει αυτό το προϊόν.
Τιμή 13,74 €

Chupa chups xxl playlist γλειφιτζούρι 25x29gr

Το Chupa Chups XXL Playlist γλειφιτζούρι είναι το τέλειο γλυκό για κάθε στιγμή της ημέρας! Με 25 διαφορετικές γεύσεις σε μια συσκευασία, προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε τη γεύση των αγαπημένων σας τραγουδιών καθώς γλειφίζετε αυτό το νόστιμο γλειφιτζούρι! Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια γευστική εμπειρία με το Chupa Chups XXL Playlist!
Τιμή 11,68 €

Chupa chups γλειφιτζούρια μπλε σακούλα 120x12gr

Τα Chupa chups γλειφιτζούρια σε μπλε σακούλα 120x12gr είναι η τέλεια επιλογή για γλυκό και δροσιστικό σνακ! Με μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και ανανεώστε τις γεύσεις σας με τα Chupa chups!
Τιμή 22,75 €

Chupa chups γλειφιτζούρια σακούλα 120x12gr

Αυτό το προϊόν περιέχει 120 γλειφιτζούρια των 12 γραμμαρίων το καθένα. Είναι ιδανικό για πάρτι, εκδηλώσεις και γενικά για όσους αγαπούν τα γλειφιτζούρια. Η εταιρία Chupa Chups είναι γνωστή για τα νόστιμα και ποιοτικά γλειφιτζούρια της, οπότε μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα απολαύσετε κάθε διαφορετική γεύση που περιλαμβάνει αυτή η σακούλα.

Τιμή 22,61 €

Claw pop γλειφιτζούρι τανάλια σε 3 γεύσεις 15gr

Τα Claw pop γλειφιτζούρι τανάλια σε 3 γεύσεις 15gr είναι το τέλειο γλυκό για να ικανοποιήσετε την πείνα σας. Με μια μοναδική συνδυαστική γεύση που ξεχωρίζει, αυτά τα γλειφιτζούρια θα σας κάνουν να θέλετε περισσότερα. Απολαύστε την απαλή υφή και την εκρηκτική γεύση τους και ανακαλύψτε ένα νέο εθισμό σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και αφεθείτε στην απόλαυση!
Τιμή 1,88 €

Dentyne ice τσίχλες με δυόσμο χωρίς ζάχαρη 14x16,8gr

Ανανεώστε την αναπνοή σας με τις Dentyne τσίχλες spearmint 14x16.8gr. Μια αναζωογονητική επιλογή που θα σας χαρίσει φρεσκάδα και γεύση, κρατώντας το στόμα σας καθαρό και δροσερό. Απολαύστε τη μοναδική αίσθηση της σπιρτόμεντας γεύσης και απογειώστε την κάθε στιγμή της ημέρας σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τις Dentyne τσίχλες spearmint 14x16.8gr και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 14,68 €

Fini marshmallow clouds 80gr

Τα Fini marshmallow clouds 80gr είναι ο ουρανός στο στόμα σας! Απολαύστε τη μαγεία των αφράτων marshmallows της Fini και αφήστε τα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ευχαρίστηση. Αγοράστε τα τώρα και ζήστε την εμπειρία!
Τιμή 0,99 €

Fini ζαχαρωτά sparks 16gr

Τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γλυκιά απόλαυση. Με μια μοναδική γεύση και την υπόσχεση ποιότητας της εταιρίας Fini, αυτά τα ζαχαρωτά θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα Fini ζαχαρωτά sparks 16gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γλυκιά απόλαυση που προσφέρουν.
Τιμή 0,40 €

Fini ζαχαρωτά sparks fizz nuggets 48x16gr

Οι Fini sparks fizz nuggets είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με μια μοναδική γεύση που ξεχωρίζει και μια τραγανή υφή που θα σας ενθουσιάσει, αυτά τα nuggets είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο σνακ. Απολαύστε τα μόνοι σας ή μοιραστείτε τα με τους φίλους σας. Αγοράστε τα Fini sparks fizz nuggets της Fini τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 15,00 €

Fini ζελέ γλώσσα με γεύση cola 200τεμ

Το Fini ζελέ γλώσσα με γεύση cola 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για να ικανοποιήσετε την ανάγκη σας για γλυκό. Με την απίστευτη γεύση της cola, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σκέτο ή προσθέστε το σε διάφορα γλυκά για μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Fini και να απολαύσετε μια γεύση που θα σας κάνει να το ξαναπρομηθευτείτε ξανά και ξανά.
Τιμή 15,09 €

Fini ζελέ γλώσσα με γεύση φράουλα 200τεμ

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με τα Fini ζελέ γλώσσα με γεύση φράουλα! Με 200 τεμάχια αγνής γεύσης και ποιότητας, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να νιώσετε όλη την γλυκιά απόλαυση που χρειάζεστε. Απολαύστε τη γεύση της φράουλας σε κάθε μπουκιά και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία - αποκτήστε τα Fini ζελέ τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 15,09 €

Fini ζελέ γλώσσα πολύχρωμη 200τεμ

Ζελέ Fini πολύχρωμη γλώσσα 200 τεμαχίων - Ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική απόλαυση με τα πολύχρωμα ζελέ Fini! Με πλούσια γεύση και ζωηρά χρώματα, αυτά τα ζελέ θα σας κερδίσουν με την πρώτη μπουκιά. Ιδανικά για κάθε περίσταση και για όλη την οικογένεια. Απολαύστε τα Fini ζελέ πολύχρωμα και ζήστε μια γευστική εμπειρία που θα σας μείνει αξέχαστη!
Τιμή 15,09 €

Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και χρώμα στη ζωή τους. Με μια μοναδική συνδυασμό γεύσεων και χρωμάτων, το Fini ζελέ καλώδιο rainbow 200τεμ θα σας κάνει να νιώσετε ότι βρίσκεστε σε έναν κόσμο φαντασίας. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με φίλους και οικογένεια και αφήστε τις γεύσεις και τα χρώματα να σας ταξιδέψουν!
Τιμή 15,09 €

Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ

Το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε κάθε στιγμή της ημέρας. Με την γεύση της φράουλας και της κρέμας, αυτό το ζελέ θα σας κάνει να νιώσετε έναν πραγματικό επαναστατημένο στομάχι. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με τους φίλους και την οικογένεια. Αγοράστε τώρα το Fini ζελέ καλώδιο φράουλα-κρέμα 200τεμ και απολαύστε μια γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 15,09 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr

Ανακαλύψτε την απόλυτη απόλαυση με το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα καρπούζι 40x20gr! Με την απίστευτη γεύση του καρπουζιού και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε μοναδική μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το απολαυστικό γλυκό - η μόνη δυσκολία θα είναι να σταματήσετε να το τρώτε!
Τιμή 13,16 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα πολύχρωμη 40x20gr

Ζελέ ρόλερ γλώσσα Fini 40x20gr: Ζήσε μια γευστική εμπειρία με την πολύχρωμη ζελέ ρόλερ γλώσσα της Fini! Με μοναδική γεύση και ανεπανάληπτη υφή, αυτό το προϊόν θα σε καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απόλαυσέ το μόνος σου ή μοιράσου το με φίλους και οικογένεια. Αγόρασε τώρα το Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα και ανακάλυψε την απόλυτη γευστική ηδονή!
Τιμή 13,16 €

Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα φράουλα 40x20gr

Η Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα φράουλα 40x20gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια γλυκιά απόλαυση που θα τους κάνει να νιώθουν ευτυχισμένοι. Με την απίστευτη γεύση της φράουλας και την μοναδική υφή του ζελέ, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει αμέσως. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Fini ζελέ ρόλερ γλώσσα φράουλα 40x20gr!
Τιμή 11,30 €

Fini ζελεδάκια beans 100gr

Ζελεδάκια φασόλια της εταιρείας Fini με γεύση φράουλα, κόλα, πίνα κολάντα, καρπούζι, λεμόνι, κεράσι,πορτοκάλι, βατόμουρο, πράσινο μήλο, μούρα, κρέμα, τουτι φρούτι, μανγκο, αχλάδι, ανανάς, βανίλια, ροδάκινο.

Τιμή 0,84 €

Fini ζελεδάκια booster bits sour 90gr

Τα Fini ζελεδάκια booster bits sour 90gr είναι η τέλεια επιλογή για να αναβαθμίσετε τη γεύση σας! Με την έντονη οξύτητα και την απίστευτη γεύση τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν!
Τιμή 0,84 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού