• Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 1
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 2
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 3
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 4
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 5
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 6
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 1
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 2
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 3
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 4
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 5
  • Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr Fini - 6
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFini

Fini ζελεδάκια cinema mix 100gr

Ζελεδάκια Cinema Mix της εταιρίας Fini σε διάφορες γεύσεις.

1529
8410525183768
0,84 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Fini τσίχλα tennis ball 50x16gr

Οι Fini τσίχλες tennis ball 50x16gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική τους γεύση από την εταιρία Fini, αυτές οι τσίχλες θα σας κάνουν να νιώσετε ότι παίζετε τένις κάθε φορά που τις δοκιμάζετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε μια μοναδική γεύση με τις Fini τσίχλες tennis ball 50x16gr!
Τιμή 10,71 €

Tulip καραμέλες ζελέ φρούτων 1kg

Οι καραμέλες Tulip ζελέ φρούτων είναι γλυκές λιχουδιές με γεύση φρούτων και την υφή του ζελέ. Είναι πολύ δημοφιλείς για τη φρουτώδη γεύση τους και την ευχάριστη υφή του ζελέ που τις καθιστά μια αγαπημένη επιλογή για πολλούς ανθρώπους.

Τιμή 5,86 €

Fini τσίχλα zombie 200τεμ

Τρομακτικά γεύση τσίχλας που θα σας κάνει να νιώσετε ζωντανός! Απολαύστε τις Fini τσίχλες zombie 200τεμ και ανακαλύψτε μια νέα εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει. Αγοράστε τώρα και ζήστε την απόλυτη γευστική απόλαυση! Μην τις χάσετε!
Τιμή 11,88 €

Κορυφαία προϊόντα

17 delicatessen μουστάρδα απαλή 4kg

Η ποικιλία γεύσεων και η εξαιρετική ποιότητα της Μουστάρδας 17 Delicatessen εξασφαλίζει μοναδική και πλούσια γεύση στα φαγητά που εσείς παρασκευάζετε. Μπορεί να συνοδεύσει το κρέας, το κοτόπουλο, τα μπιφτέκια, τα σάντουιτς, τις τηγανιτές και τις ψητές πατάτες, ικανοποιώντας κάθε γευστική προτίμηση.

Τιμή 5,10 €

Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr

Η Αλλατίνη cookie με κομματάκια σοκολάτας και φουντουκιού 175gr είναι το τέλειο σνακ για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση της σοκολάτας και του φουντουκιού, θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ικανοποίηση. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,98 €

Endless κρεμοσάπουνο γάλα & μέλι 1lt

Υγρό κρεμοσάπουνο της Endless, σχεδιασμένο για τον καθαρισμό και την φροντίδα των χεριών, απομακρύνει τους καθημερινούς ρύπους και τυχόν δυσάρεστες μυρωδιές.

Τιμή 1,61 €

Ινδία πιπέρι κόκκινο γλυκό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι γλυκό, γνωστό και ως "παπρίκα" ή "κόκκινη πιπεριά," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από την πιπεριά Capsicum annuum. Το κόκκινο πιπέρι γλυκό δεν έχει την καυτή γεύση που συνδυάζεται με τα καυτερά πιπέρια. Αντιθέτως, έχει μια γλυκιά και φρουτώδη γεύση με ελαφριά πικάντικες νότες.

Συχνά χρησιμοποιείται στη μαγειρική για να προσθέσει χρώμα και γεύση σε διάφορα πιάτα, όπως κάρυ, σούπες, ψητά, και πολλές άλλες συνταγές. Επίσης, χρησιμοποιείται συχνά στην παρασκευή πικάντικων σάλτσων και μαριναδών.

Τιμή 1,29 €