Λίστα προϊόντων κατά μάρκα Vanish

Ενεργά φίλτρα

Vanish gel oxi action λευκό 1lt

Το καθαριστικό λεκέδων της εταιρείας Vanish είναι ιδανικό για πολύ λερωμένα ρούχα ή για μία έξτρα δόση καθαριότητας σε κάθε πλύση μαζί με το απορρυπαντικό σας. Σε περίπτωση πολύ σκληρών λεκέδων μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο σημείο, πριν το πλύσιμο.

Οδηγίες Χρήσης: Ελέγχετε πάντα την θερμοκρασία πλυσίματος στην ετικέτα ρούχων.

Προφυλάξεις: Μακριά από παιδιά.

Τιμή 4,69 €

Vanish oxi action ενισχυτικό πλύσης σε σκόνη χωρίς χλώριο 500gr

Εκπληκτική αφαίρεση λεκέδων ακόμη και στους 20oC. Εμποδίζει τη μεταφορά του χρώματος.

Απομακρύνει τις δυσάρεστες οσμές. Συμβάλλει στην υγιεινή των ρούχων.

Τιμή 4,01 €

Vanish oxi action ροζ 1kg

Η Vanish oxi action ροζ 1kg είναι η ιδανική λύση για τις δύσκολες λεκέδες στα ρούχα σας. Με την ισχυρή της σύνθεση, απομακρύνει ακόμα και τους πιο επίμονους λεκέδες, αφήνοντας τα ρούχα σας καθαρά και φρέσκα. Μην αφήνετε τους λεκέδες να σας ενοχλούν πια. Αποκτήστε το Vanish oxi action ροζ 1kg και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 20,12 €

Vanish oxi action ροζ 423gr

Η Vanish oxi action ροζ 423gr είναι το ιδανικό προϊόν για να απαλλαγείτε από κάθε λεκέ και βρωμιά με ευκολία και αποτελεσματικότητα. Με την ισχυρή του σύνθεση, το Vanish oxi action διασφαλίζει ότι τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε άψογα αποτελέσματα κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Τιμή 3,69 €

Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml

Το Vanish καθαριστικό πλυντηρίου ρούχων 2x250ml της εταιρίας Vanish είναι η ιδανική λύση για κάθε σπίτι. Με τη δύναμη του Vanish, τα ρούχα σας θα είναι πάντα καθαρά και φρέσκα. Αφήστε το Vanish να κάνει τη δουλειά του και θα εντυπωσιαστείτε από τα αποτελέσματα. Μην αφήνετε τις λεκέδες να σας ανησυχούν, εμπιστευτείτε το Vanish και απολαύστε άψογα καθαρά ρούχα κάθε φορά.
Τιμή 10,86 €

Vanish υγρό καθαριστικό χαλιών 450ml

Σαμπουάν χειρός που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε χαλιά και ταπετσαρίες, για να αφαιρέσει τη βαθιά βρωμιά και τη σκόνη.

Είναι κατάλληλο για χρήση σε μεγάλες περιοχές του χαλιού, με σκοπό να διαλύσει και να αφαιρέσει ακόμα και τους πιο επίμονους στεγνούς λεκέδες και σκόνη. Εξουδετερώνει επίσης τις δυσάρεστες οσμές, κάνοντας το χαλί και την ταπετσαρία σας να μυρίζουν καθαριότητα & φρεσκάδα έναντι μόνο σκουπίσματος με ηλεκτρική σκούπα.

Τιμή 2,08 €