• Νέο
  • Πακέτο
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml
  • Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 2x400ml

Υγρό πλυντηρίου πιάτων το οποίο ενισχύει τη λάμψη, προστατεύει το γυαλί από την φθορά και βοηθά στην επιτάχυνση του στεγνώματος των σκευών. Επιπλέον, απομακρύνει τα υπολείμματα και εξουδετερώνει στίγματα και κηλίδες που προκαλούνται από το νερό.

50801
3501141755294
5,50 €

Αντί για 5,61 €

Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Αυτό το πακέτο περιλαμβάνει

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων classic 60τεμ

Οι ταμπλέτες Finish Classic είναι η ιδανική λύση για το πλύσιμο των πιάτων σας. Με τη μοναδική τους σύνθεση, εξασφαλίζουν λαμπερά και καθαρά αποτελέσματα, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα. Αποκτήστε τώρα το κουτί των 60 ταμπλετών Finish Classic και απολαύστε την άνεση και την αποτελεσματικότητα σε κάθε πλύση.
Τιμή 7,50 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball λεμόνι 85τεμ

Οι ταμπλέτες πλυντηρίου Finish All In 1 Max δρουν αποτελεσματικά χάρη στην τεχνολογία Powerball ώστε να αφαιρούν ξεραμένα υπολείμματα από τα πιάτα σας ενω παράλληλα προσφέρουν λάμψη στα σκεύη σας. 

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι αποτελεσματικό το προϊόν και αξίζει τα χρήματά του.

Τιμή 17,25 €
  • Νέο

Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων all in one λεμόνι 57τεμ

Οι Fairy ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων με λεμόνι 57τεμ θα κάνουν τα πιάτα σας να λάμπουν σαν καινούργια. Με τη μοναδική τους σύνθεση και το αρωματικό λεμόνι, θα νιώσετε την αίσθηση της καθαριότητας σε κάθε πιάτο. Αποκτήστε τις Fairy ταμπλέτες τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν!
Τιμή 11,27 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto genovese 190gr

Η Barilla σάλτσα μαγειρικής pesto genovese 190gr είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε μια ιταλική νότα στα πιάτα σας. Με φρέσκα βότανα και παρθένο ελαιόλαδο, αυτή η σάλτσα θα σας ταξιδέψει στην καρδιά της Γένοβας. Απολαύστε την με ζυμαρικά, σε σάντουιτς ή ακόμα και σαν dip για τα τσιπς σας. Αφήστε τη γεύση της Barilla να σας κερδίσει και να σας κάνει να την προσθέσετε στο καλάθι αγορών σας.
Τιμή 2,75 €

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

M&M's κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος με φυστίκι 45gr

Πολύχρωμα, τραγανά κουφετάκια με σοκολάτα γάλακτος (68%) και φιστίκι. Αποτελούν ιδανικό snack, τέλειο κέρασμα και έναν πολύ καλό συνδυασμό για να προσθέσετε γεύση και χρώμα στα γλυκά σας.

Τιμή 0,62 €

Χαΐτογλου μακεδονικό ταχίνι με ρόδι & cranberries 330gr

Το ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ Ταχίνι με Ρόδι & Cranberries συνδυάζει τα ευεργετικά συστατικά του πολύτιμου σπόρου του σουσαμιού με τα μοναδικά αρώματα των φρούτων και αποτελεί μια απολαυστική επιλογή για κάθε μέρα.

Τιμή 5,13 €