• Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball με λεμόνι 55τεμ
  • Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball με λεμόνι 55τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςFinish

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball με λεμόνι 55τεμ

47725
8720065007296
9,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Spark ultramax W33 υγρό απορρυπαντικό πλυντηρίου πιάτων 13lt

Το υγρό απορρυπαντικό πιάτων Ultramax W33 της εταιρείας Spark, απομακρύνει κάθε ίχνος λίπους ακόμα και τα πιο επίμονα ξηρά υπολείμματα φαγητών. Ανοίξτε το πώμα του μπουκαλιού και ρίξτε το περιεχόμενο μέσα στην θήκη του απορρυπαντικού, ανάλογα με το πόσο λερωμένα είναι τα σκεύη σας. Κλείστε το καπάκι του απορ/κού και επιλέξτε το πρόγραμμα πλύσης.

Τιμή 28,16 €

Finish ταμπλέτες πλυντηρίου πιάτων powerball classic 34τεμ

Το FINISH 34 tabs - (POWERBALL) (CLASSIC) είναι ένα εξαιρετικό προϊόν που θα σας βοηθήσει να έχετε λαμπερά και καθαρά πιάτα με ελάχιστη προσπάθεια. Η προηγμένη τεχνολογία POWERBALL εξασφαλίζει ότι τα πιάτα σας θα είναι λαμπερά και απολυμένα από κάθε υπολείμματα. Απλά προσθέστε έναν δίσκο στον πλυντήριο πιάτων σας και αφήστε τον να κάνει τη δουλειά του. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει - αποκτήστε το FINISH 34 tabs τώρα και απολαύστε καθαρά πιάτα κάθε φορά!
Τιμή 7,37 €

Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg

Το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg είναι το ιδανικό προϊόν για να διατηρήσετε τα πιάτα σας λαμπερά και καθαρά. Με την εξαιρετική του σύνθεση, εξασφαλίζει άριστα αποτελέσματα πλυσίματος, αφήνοντας τα πιάτα σας αψεγάδιαστα και λαμπερά. Μην αφήνετε τις υπολείμματα να σας ενοχλούν, αποκτήστε το Finish αλάτι πλυντηρίου πιάτων 2kg σήμερα και απολαύστε ένα άψογο αποτέλεσμα κάθε φορά.
Τιμή 3,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr ζωμός κότας 12τεμ

Ο Κλασικός Κύβος της Knorr με διαλεγμένα λαχανικά, μπαχαρικά και μυρωδικά, χωρίς συντηρητικά και τεχνητές χρωστικές. Bάλτε τον κύβο Knorr σε κάθε φαγητό και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση!

Τιμή 1,99 €

Tramontina μαχαίρι πριονωτό plenus 11cm

Το μαχαίρι πριονωτό Tramontina Plenus 11cm είναι ένα απαραίτητο εργαλείο στην κουζίνα σας. Με την αξιοπιστία και ποιότητα της εταιρίας Κύκλωψ, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε και να συντρίψετε με άνεση κάθε είδους τροφή. Με την εργονομική λαβή του και την αιχμηρή λεπίδα του, το μαχαίρι αυτό θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην κουζίνα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα!
Τιμή 1,15 €

Mama Mia κερί ρεσώ με άρωμα βανίλια 3,5 ωρών 25τεμ

Αρωματικά κεριά ρεσώ σε μπεζ χρώμα με άρωμα βανίλια, με τα οποία μπορείτε να δημιουργήσετε ρομαντική ατμόσφαιρα με χαμηλό φωτισμό, στο σαλόνι, τη βεράντα ή τον κήπο σας. Συνδυάστε πολλά μαζί σε μία όμορφη βάση και αναδείξτε τη διακόσμηση του χώρου σας, εύκολα και οικονομικά. 'Εχουν μέγιστη διάρκεια καύσης έως 3.5 ώρες και είναι ιδανικά σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, αφού θα σας βγάλουν από το απόλυτο σκοτάδι!

Τιμή 2,26 €
Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml
Περιορισμένη προσφορά!

Dove αφρόλουτρο hydrate 720ml

Το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε μια αναζωογονητική εμπειρία καθαρισμού και ενυδάτωσης. Η μοναδική του φόρμουλα ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, αφήνοντάς την απαλή και λαμπερή. Αφήστε το DOVE ΑΦΡΟΛΟΥΤΡO 720ml - (HYDRATE) να σας χαρίσει μια αίσθηση ανανέωσης και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε.
Κανονική τιμή 3,78 € Τιμή 3,29 €
  • -0,49 €
  • -0,49 €